Teploty miminka a tekutiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
13.1.12 11:22
tenea píše:
RadanaH píše:
tenea píše:
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere :lol:
toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd :mrgreen:
No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsících

zrovna mel na sobe svetly setik :lol: :lol: :lol: ,tak priste treba prihodim tricko nejaky horsi,ale vetsinou zakon schvalnosti funguje u tech rychlo akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.1.12 11:24
RadanaH píše:
tenea píše:
RadanaH píše:
tenea píše:
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere :lol:
toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd :mrgreen:
No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsících
zrovna mel na sobe svetly setik :lol: :lol: :lol: ,tak priste treba prihodim tricko nejaky horsi,ale vetsinou zakon schvalnosti funguje u tech rychlo akci…

To je jasný, když mu dám něco co nešpiní, tak jí krásně a nikde nic není ale jak to špiní tak začne prskat a dělat kraviny. No jsou to prostě zlatíčka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
13.1.12 11:33

Radu a Tys byla smutná, že nebudou barevný hovínka :-) No a chápeš, jaký to je mít mrkev všude :mrgreen: Faaaakt zlatíčka.
Tenea přesně, mají na to nějakej detektor, či co, podle toho volí míru prskání a plácání ručičkama… jinak to moje zlato každý třetí sousto zajídá palcem u nohy, taky hitparáda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.1.12 11:37
kroutilka píše:
Radu a Tys byla smutná, že nebudou barevný hovínka :-) No a chápeš, jaký to je mít mrkev všude :mrgreen: Faaaakt zlatíčka.
Tenea přesně, mají na to nějakej detektor, či co, podle toho volí míru prskání a plácání ručičkama… jinak to moje zlato každý třetí sousto zajídá palcem u nohy, taky hitparáda ;-)

No přesně a nebo když si odložím misku tak mi do toho kopne a má to všude po nohách a jídlo je všude jen ne v puse, no je to něco ukočírovat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 12:00

holky,jste merozesmaly.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.1.12 12:24

jj, ale počkej až ti to začne dělat, tak se smát nebudeš :mrgreen: