Teploty miminka a tekutiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tenea píše:RadanaH píše:No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsícíchtenea píše:toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere
zrovna mel na sobe svetly setik
,tak priste treba prihodim tricko nejaky horsi,ale vetsinou zakon schvalnosti funguje u tech rychlo akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:tenea píše:zrovna mel na sobe svetly setikRadanaH píše:No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsícíchtenea píše:toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere![]()
![]()
,tak priste treba prihodim tricko nejaky horsi,ale vetsinou zakon schvalnosti funguje u tech rychlo akci…
To je jasný, když mu dám něco co nešpiní, tak jí krásně a nikde nic není ale jak to špiní tak začne prskat a dělat kraviny. No jsou to prostě zlatíčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radu a Tys byla smutná, že nebudou barevný hovínka
No a chápeš, jaký to je mít mrkev všude
Faaaakt zlatíčka.
Tenea přesně, mají na to nějakej detektor, či co, podle toho volí míru prskání a plácání ručičkama… jinak to moje zlato každý třetí sousto zajídá palcem u nohy, taky hitparáda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kroutilka píše:
Radu a Tys byla smutná, že nebudou barevný hovínkaNo a chápeš, jaký to je mít mrkev všude
Faaaakt zlatíčka.
Tenea přesně, mají na to nějakej detektor, či co, podle toho volí míru prskání a plácání ručičkama… jinak to moje zlato každý třetí sousto zajídá palcem u nohy, taky hitparáda
No přesně a nebo když si odložím misku tak mi do toho kopne a má to všude po nohách a jídlo je všude jen ne v puse, no je to něco ukočírovat to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit