Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsechny snazilky, maminky a tehulky. potrebuji znat vas nazor: s pritelem se skoro rok (cca stejnou dobu jsem bez teliska) snazime o mimi a od te doby kazdy neobvykly priznak pred ms prikladam tehu. ms mi po vyndani teliska naskocila ihned a nemela jsem problem ani s jeji pravidelnosti a o ovu na sobe uz taky poznam. minuly tyden jsem mela dostat ms a presne v terminu jsem mela akorat naruzovely vytok trvajici stejnou dobu jako ms (3 dny),ale tentokrat to bylo bez bolesti. cca 2 dny po tomhle vytoku mi brichem projela ostra bolest a mela jsem co delat, abych se i v sede nestocila do klubicka. od te doby jsem precitlivela a necitim se ve sve kuzi a hlavne mam lehkou nevolnost. tt negativni (delano v rozmezi nekolika dnu). myslite ze by to mohla byt nidace nebo se mi jen rozbourilo telo? docela dost jsem si o tom nacetla a o to vic jsem z toho zmatena, tak jestli mate nekdo podobne zkusenosti? vim ze je jeste moznost jit na krev, ale nejak to odkladam
Uvidíš zda ms dorazí, samozřejmě když se vajíčko vrtá do dělohy, každá žena to muže pociťovat jinak, jednu to bolí, druhá špiní, třetí necítí nic. ![]()
@petisimi95 tak v tom pripade vychazi cyklus uz na 35 dni.ale celkove se proste citim “jinak” - hlavne mam stale nalita prsa, coz pred ms bezne mivam a prijdou mi stale vetsi. takze teda pak bych mela mit stale pred ms. dle “normalu” bych ted mela mit ovu, ale telo se netvari ze by byla. pokud nedorazi dalsi ms dle terminu pristi tyden, tak uz vyrazim k dr.