Může jít o těhotenství?

Anonymni
21.6.09 21:46

Může jít o těhotenství?

ahoj, mam takový dotázek, jsem dva měsíce po revizi, ms jsem měla 20.května, od té doby beru antiko. Předevčírem jsem jen slabě špinila a od té doby nic…Pokaždé když jsem začínala brát antiko, jsem ms měla normálně, tak proto mne to zarazilo…nebo může jít o těhotenství???s ms i antiko????myslela jsem, že antiko je účinná od prvního prášku, s partnerem jsme se nijak nechránili…tak prosím o rady…děkuju moc

Nepřihlášená Tera

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
21.6.09 22:01

antikoncepce je účinná až od 3. týdne , první 2 týdny je třeba se chránit i jinak ještě…ale taky to může být špinění, jak si tělo zvyká na novou hladinu hormonů, to na začátku být může, ale klidně může být i těhu, zkus pár dní počkat - a podle toho jak máš cyklus a kdy by měla MS přijít, tak pak zkus testnou a to i když MS přije, bo to klidně může být.....
jak říkám, nic není jísté ani HAK 100% není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
21.6.09 22:16

Ja mam teda na pribalovem letaku psano, ze pokud se zacne brat prvni pilulka hned prvni den menstruace, tak ucinkuje hned od zacatku a neni se treba jinak chranit, jen v pripade, ze se zacne brat az v prubehu cyklu, tak je treba se ten prvni cyklus chranit jeste jinak.

Pokud uz si mela dostat menstruaci, coz teda pokud pocitam dobre tak mela, tak si zkus udelat tehotensky test a uvidis, on nekdo otehotni i pres antikoncepci bohuzel. Nebo proste na tebe tak pusobi ty hormony, ze ti menstruace nedosla takova jak si zvykla, zkus ten test a kdyz bude negativni, tak pockej co bude pristi mesic a pripadne se pak poptej gynekologa. Vetsinou teda rikaji, ze se ma nechat antikoncepce zabehnout tak na 3 mesice a pak delat nejake zavery, jestli treba nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.09 22:39

ahoj, děkuju moc, že jste hned odpověděly…ms jsem měla dostat, místo toho jen jeden den velmi slabé špinění. v příbalovym letáku jsem taky četla, že antiko je účinná od prvního prášku…tak jsem to neřešila…testy doma žádné nemám, ale spíš se bojím, že je na testování ještě brzy..navíc teď mám pauzu v braní prášků, další plato bych měla načít v úterý, tak jsem teď bezradná, jestli mám dál brát HA, kdybych nááhodou byla těhu…

Nepřihlášená Tera

• Citovat
  • Upravit
28414
21.6.09 22:50

Tak si zajdi do laboratoře na krev na HCG a budeš to mít jasný hned :wink: Zaplatíš kolem 150 kč …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.6.09 22:52

Me bylo receno ze po tydnu pusobi.A to sem zacla brat nejakou pro ty kojici.Ale zalezi co je na letacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
22.6.09 09:01

Tak treba menstruace jeste do zitra dojde, ja taky kolikrat ji dostala az posledni den nez sem zacla brat nove platicko. Kdyz ne, tak zkus ten test a kdyz bude negativni tak si zavolej na gyndu a zeptej se, jestli mas zacit brat dalsi platicko nebo ne. Pokud si ale brala pilulky tak jak si mela, tak to bude spis necim jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.09 19:46

ahoj, tak mi to nedalo a byla jsem si dnes koupit test, ukázal mi // nějak tomu nemůžu uvěřit…

Nepřihlášená Tera

• Citovat
  • Upravit
7870
23.6.09 11:21

a je to pro tebe dobrá nebo špatná zpráva??? já jen jestli mám blahopřát :D
Jinak moje kamarádka má podobnou zkušenost s antikoncepcí, brala jí poctivě a už je tedka v 5.měsíci. Asi ty hormony v antikoncepcích nějak šiděj 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.6.09 19:46
Alík píše:
a je to pro tebe dobrá nebo špatná zpráva??? já jen jestli mám blahopřát :D
Jinak moje kamarádka má podobnou zkušenost s antikoncepcí, brala jí poctivě a už je tedka v 5.měsíci. Asi ty hormony v antikoncepcích nějak šiděj 8O

Je to skvělá zpráva :D, i když pro mýho gyndr už méně…měla jsem 3-6měsíců po revizi počkat…za 14 dní se objednám na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku…

Nepřihlášená Tera

• Citovat
  • Upravit
7870
23.6.09 19:53

tak to je paráda, to posílám velkou kytici :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
1.7.09 18:18

Možnost

Ahojky chtěla bych se zeptat nějaké dobré duše na radu:o)Poslední cyklus jsem měla 33DC už jsem si myslela, že bych snad mohla být těhu protože jsem před vynecháním HA měla mS naprosto pravidelnou. Ale taky si myslím že to spoždění mohlo být nejspíš jen tím vysazením prášků. Nicméně MS jsem bohužel 33DC dostala celkem silnou, které trvala jen 4 dny- tedy do dneška. Příjde mi ale zvláštní že týden před ms se mi BT držela stále na 37-37.1. Od prvního dne opět měřím BT a i při MS se teplota drží stále okolo 36,8,36,9. Myslíte, že by se mohlo jednat v tomto případě o těhotenství i když došla MS? Díky všem za odpovědi, jste zlatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.7.09 09:57

Prosba o radu

Ahoj holky,
vloni v září jsem byla na dvojité revizi a od května zase chodím do CAR.
První IUI nedopadlo a teď (16) jsem byla na druhém. Těhotenský test (čůrací) negativní. Poslali mě ještě na krev a hcg je 12. Doktor mi jen řekl, že mám přijít v úterý znova a že uvidíme. Varoval mě že mi hrozí mimoděložní těhotenství, když to mám takhle nízko.
Máte prosím někdo zkušenost že jste měli pidi hcg a pak se to buď vytratilo samo a přišla menses nebo se to narovnalo a rostlo.
Po ošklivé zkušenosti z minulého roku mám nervy na pochodu.

Díky moc Nanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital