Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně 1-2 dny před MS, ale je to individuální. Někomu klesá až při MS.
Mám 2-3 dny do MS, normálně si BT neměřím takže bohužel během celého cyklu ji měřenou nemám ale před dvěmi dny byla BT 38,9 a dnes 37,1 Může před MS ještě takto stoupat? M.
Anonymni píše:
Mám 2-3 dny do MS, normálně si BT neměřím takže bohužel během celého cyklu ji měřenou nemám ale před dvěmi dny byla BT 38,9 a dnes 37,1 Může před MS ještě takto stoupat? M.
Může, pokud nevíš, jak je to normálně, tak měření BT teď nic neřekne. Ale možné je všechno ![]()
Ahoj pokud neměříš celý cyklus tak to asi nemá cenu teď sledovat, každá máme ty teplotky jinak a jestli nevíš jak to funguje u tebe, tak dvě teploty ti sotva něco řeknou.
Jinak mě klesá teplota ráno a v ten den se dostaví MS. Takže asi tak ![]()
ahoj - koukni na předchozí diskuse s BT, bylo jich tady opravdu požehnaně ![]()
jinak BT může klesnout den, dva před MS, v den MS i po MS, každá jsme jiná, a pokud to nemáš dlouhodobě vysledované, nemá smysl dělat závěry
Celkově jsem svůj „problém“ posala v tomto příspěvku https://www.emimino.cz/modules.php?… takže jsem napnutá už delší dobu.
Míša
Ahoj chtěla jsem se zeptat, vím že se má BT měřit ráno ve stejnou dobu před vstaním z postele. Ale jen by mě zajímalo kam se BT může vyšplhat třeba odpoledne je možné že je BT odpoledne třeba 37,5 a ráno třeba 36,8. Díky za odpovědi
Jen mě to tak napadlo
Renitko, možné to určitě je. Taky jsem ze zvědavosti měřila přes den a ten rozdíl teplot byl velký. Denisa
Ahoj, obnovuji téma otázkou. O kolik vám klesá teplota před ms? Klesá na hodnoty před ovu?
Prosím o radu, většina z vás píše že BT klesla před MS ale jak dlouho před MS? Děkuji Míša