Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
budto je moc brzy a tělo se dává dohromady, proto může být MS posunutá (dělá to i stres) a MS ještě dorazí, nebo pozdější oplodnění a MS už nedorazí a // najdeš později.
Takže nezbývá než čekat - umíš si nahmatat čípek?
Volný, na prst otevřený je že přichází MS, uzavřený tvrdý a sotva hmatatelný je těhotenství. ![]()
Ahoj všichni, s partnerem se už 3/4 roku snažíme o druhé miminko. Máme už jedno 3 leté, kde se to povedlo napoprvé. Teď před 2 měsíci se to povedlo znovu, ale bohužel jsme o miminko přišli v 8tt. Poté přišlo klasicky krvácení, snažili jsme se dál, dorazila ms a teď 21.7. jsem měla na 80% ovulaci dle bolesti podbřišku a hlenu. Dnes jsem 15 DPO, měla bych dostat dnes ms, ale zatím nic - test ráno negativní. Je ještě nějaká šance, že by se mohla objevit druhá čárka? U prvního těhotenství se mi objevil duch až 17 DPO (to mne šíleně bolela prsa a jinak mi nic nebylo) u druhého už 12 DPO (byla jsem hrozně unavená a bylo mi přes den několikrát špatně, proto jsem si děalal test tak brzy) a teď jsem šíleně unavená, bolí mě pravé prso a mám citlivé obě bradavky. 2 dny zpátky mě bolelo břicho jako při ms, tak jsem čekala, že to dostanu a nic. Vždy před ms a ovu se mi objeví akné a teď se mi objevil pouze jeden pupínek asi v neděli. Je to naše vytoužené miminko, takže se možná moc pozoruji, ale po tolika pokusech bychom si přáli zase vidět čárky dvě.. 🙏🏻