Může se mi něco stát?

96
11.3.15 15:58

Může se něco stát

Může se mi něco stát? Pořád nad něčím přemýšlím, jako nechci na to myslet, ale nemůžu si pomoct pořád na to myslím, jestli nemůžu dostat mrtvici nebo aby mi neprasklo něco v hlavě nebo abych se nezbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nice-girl
11.3.15 15:59

@henry7 může se ti něco stát. Tak jako každému. Třeba tě může dnes i srazit auto.

• Citovat
  • Upravit
16186
11.3.15 16:02

@henry7 můžeš třeba vlítnout pod šicí stroj, nebo hůř - sejme tě rozběhnutá slepice :! Prosím tě, nemáš nic na práci, že ti tohle plápolá v hlavě? :lol:
Taky se může stát, že se budeš cítit báječně a zdraví ti bude sloužit do 100 let, i všem tvým blízkým :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.3.15 16:08

Jasně, že může. Nejspíš už se ti bohužel něco stalo. Ale všechno lze řešit.

http://cs.wikipedia.org/…Hypochondrie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
11.3.15 16:27

@evill Spíš než hypochondrii bych to u zakladatelky viděla na úzkostnou poruchu, ještě s možnými panickými atakami, pokud na to v určitém období myslí tak intenzivně, že se nedokáže soustředit na nic jiného.

Zakladatelko, běžné obavy, že by se nám něco mohlo stát(což může, každému),jsou normální. Ale neměly by nás pohltit, změnit naši psychiku, konání a jednání v běžném životě. Potom je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
11.3.15 16:41
@henry7 píše:
Může se mi něco stát? Pořád nad něčím přemýšlím, jako nechci na to myslet, ale nemůžu si pomoct pořád na to myslím, jestli nemůžu dostat mrtvici nebo aby mi neprasklo něco v hlavě nebo abych se nezbláznil.

Ano, může se Ti něco stát - ostatně jako každému.

A jednou se Ti určitě něco stane - ostatně jako každému. Na něco umřeš.

Čím víc na takovéhle ptákoviny budeš myslet, čím víc nad tím budeš dumat, zkoumat, pozorovat se - tím větší je pravděpodobnost, že se Ti stane právě to, čeho se bojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.3.15 17:10

To já se pořád strachuji o své děti a partnera. Nemám k tomu důvod, ale mám příšerný strach, že se u nich rozvine nějaká vážná nemoc. :roll: Kdybych onemocněla já, tak mě to nezasáhne tolik jako u těchto tří.
Kamarádka se ve 23 letech dlouhou dobu trápila nad tím, že jednou zemře. Myslím, že tenkrát s tím někam zašla, tak to můžeš taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.15 18:25

Jsme tu jen na návštěvě, takže ano, stát se může cokoliv a kdykoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.3.15 18:38

Mi přijde, že každý večer se tu vyrojí nějaká diskuze o ničem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.3.15 18:42
@Jana206 píše:
@evill Spíš než hypochondrii bych to u zakladatelky viděla na úzkostnou poruchu, ještě s možnými panickými atakami, pokud na to v určitém období myslí tak intenzivně, že se nedokáže soustředit na nic jiného.Zakladatelko, běžné obavy, že by se nám něco mohlo stát(což může, každému),jsou normální. Ale neměly by nás pohltit, změnit naši psychiku, konání a jednání v běžném životě. Potom je to problém.

Přesně tak. Zakladateli jestli tě obtěžují takovéto myšlenky a kazí ti den, doporučuji zajít na psychiatrii a pořešit to s odborníky, od takových úzkostných myšlenek lze dneska pomoct :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí