Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mám takový problém. Včera jsem se bouchla o postýlku a od rána mám bolest v oblasti zápěstí. Při sevření něčeho je ta bolest nesnesitelná jinak jí ani necítím. Mám jít k doktorovy nebo to přejde samo? Docela mě to omezuje… ![]()
Měla to některá z vás? A co by to mohlo být?
Tak - muze to byt jen narazene, nebo zlomene. Predpokladam, ze ti moje odpoved nepomohla, ale asi jsi necekala, ze ti z uvedenych informaci nekdo udela diagnozu na dalku, ze ne? ![]()
Zrejme to mas narazene, namatlala bych nejakou masti typu ibuprofen, stahla obinadlem a ruku setrit. Pokud by se to nelepsilo, sla bych k dr
Nn, přesnou diagnozu jsem vážně nečekala. Jen doufám že to není zlomenina…
![]()
@ChDoll píše:
Nn, přesnou diagnozu jsem vážně nečekala. Jen doufám že to není zlomenina…![]()
Ano, doufat muzes, ale spravnou odpoved tady opravdu necekej.
Tak jestli nemáš omezenou hybnost zápěstí, tak by to zlomený být nemělo. Mně bolelo zápěst teď o víkendu, asi jsem si ho nějak namohla. Bolelo mě to právě při pohybu. Tak jsem si t obvazem stáhla, abych s tím zbytečně nehýbala a ještě víc to nedráždila a druhý den už to bylo o dost lepší.
Ony naraženiny jinak bolí o dost víc,, než zlomeniny. Taky to můžeš chladit.
Ja to reknu tak mynuly tyden jsem nesla tezky vysavac trochu se mi zaprel o zapesti a mela sem to tyden v sadre a natazene a zhmozdene zapesti yakze asi tak
V sádře. Nejhorší na tom je to že přítel si nechce vzít paragraf. Já s malím nemůžu dělat skoro nic :/
Jaaaaj to znam ja mela sadru pet dni stacilo sem rada ze sem ukecala ortezu
Ale jestli chces nejak pomoct treba s hlidanim nebo tak jsem ze zlina staci napsat
@ChDoll to me mrzi, ze to dopadlo az takto. Sadra s ditetem je na pytel. Jak dlouho to budes mit?