Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mam dotaz jsem po cisarskem rezu, dostala jsem do rezu zanet z kultivace tekutiny co vyteka zjisten akorat bezny stafylokok. Pred rezem jsem mela antibiotika a nyni mam take. Pravidelne odstrikavam. Na pravem prsu se mi, ale objevil zarudly prouzek s mini pupinky s cirou tekutinou, je asi tak 2cm velky. Hodne to svedelo, ted uz ani tak ne. Muj dotaz zni jestli to muze byt opar? pripadne co jineho by to mohlo byt? Mate s tim nekdo zkusenosti?
@Elvinerha ano, tohle opravdu vypadá na opar. Co nejdřív se domluv s dr ohledně zaléčení. a´t to nedejbože nepřeneseš na miminko.
Ahoj, ja měla při kojení taky opar, a doktor mi řekl, ze z prsa nemam kojit, ja ho měla teda z boku, jako by u podpaží.. ale měla jsem jich tam asi 10.. tak jsem kojila jen z druhého prsa a ty opary jsem měla zalepeny, abych malou nenakazila.. no, každopádně pokud se ma nakazit, tak se nakazí a nemusí ani od tebe..
Tak jsem nasla par pupinku i na druhem prsu z boku. Neni pro pasovy opar typicke ze je jen na jedne strane tela? Co jineho by to mohlo byt?
@Elvinerha A bolí to při dotyku?? Doporučovala bych něco na imunitu a něčím hojivým mazat třeba marihuanovou mastičkou a na imunitu třeba imunstar, ale určitě né přípravky z lékaren..