Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
prosím Vás, nevíte někdo, jaká by musela být hodnota bilirubinu, která by znamenala ucpané žlučovody?? Jsem po operaci žlučníku dva roky, před operací, nejprve vyšetření ERCP. Hodnoty mám bili 18,4 umol /l, AMS 1,64. Strašně se bojím ucpaných žlučovodů…
Díky moc za odpovědi
Mela jsem bil 88 a byla jsem zkuta jak mongol a uz jsem lezela ve spitale na ERCP.
Díky moc, jsem se trošku uklidnila
já už bych tu bolest nechtěla nikdy zažít, plazila jsem se bolestí po zemi, přestávala dýchat, tak je to moje noční můra, děsím se toho, abych to nezažila znovu ![]()
Držím moc palečky, ať vše dobře dopadne, asi jsme měli podobný průběh ![]()
Já mám též veselé zážitky se žlučníkem… hodnoty si nepamatuji. Dělali mi ERCP (aby se při něm nakonec zjistilo, že žlučovod už ucpaný není… A za měsíc mě tam stejnak měli znovu, akutně, se zánětem žlučníku jak prase, takže šel ven. Od té doby mám naštěstí pokoj. A ano, souhlasím, bolest jako prase… raději rodit než mít žlučníkový záchvat…
Dotaz, jsem dva roky po operaci žlučníku,občas mám záchvat,jednou se mi to podařilo uklidnit,ale po druhé jsem zakončila v nemocnici na kapačce, Dr mi řekl že my to asi dělají žlučovody,a dál to neřešil,jen že mám mít dietu, měla jsem dojem že my vzali vše tak nevím.. ale chtěla jsem se zeptat zda to taky někdo neměl a zda je i možnost odstranění těch žlučovodů