Bolestivá boule v třísle

5314
7.12.16 09:10

Kýla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
7.12.16 09:18
@Anonymní píše:
@Popokatepetla to jsem moc slyšet nechtěla ale podle mě by uzlina byla spíše jako pohyblivá kulička že? No potěš díky za reakci

já s kýlou osobní zkušenost nemám, ale před nedávnem to řešila kamarádka, že se ji udělala boulička v třísle a kýla to byla (prý vlivem porodu), tak proto mě to hned napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.12.16 10:24

V trisle často vznikají furunkly, nejčastěji po oholení, ale nemusí být. Přeci jen, ne vždy to tak vetra, ohyb kalhotek apod. A prostě se tam lehce zaniti :) pokud to nemá mega rozmery, nechavam je dozrát a buď praskne sám či ja si ho prasknu a prejedu dezinfekci :) a jo, můžou mít hezké rozměry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.12.16 11:34
@Anonymní píše:
Našla jsem si bouli v levém třísle, je to jakoby váleček, přijde mi to jako sval a bolí to co by to mohlo být? Než zajdu k lékaři mohou to být jen uzlinky že? Děkuji všem za odpověd. :roll: Docela mě pobolívá podbřišek a kříže

může to být kýla. Měla jsem jí a šla mi teda zamačkávat a když jsem zatnula svaly, tak zase vylezla. Byla jsem na operaci. S uzlinama zkušennost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.12.16 12:02

Měla jsem tříselnou kýlu a byla to boulička, která šla zpátky zatlačit a časem zase vylezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.12.16 13:51

Pokud jsi se do toho místa uhodila, může to zduřelá uzlina. V každém případě jdi co nejdříve k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
660
7.12.16 13:55

Nebo to může zvětšená uzlina. Ta může být projevem nějakého onemocnění. U mě to byla např. toxoplasmosa, ale to pozná opravdu jen doktor. Nejlepší je, když tam zajdeš. Budeš mít klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.12.16 19:05

Já teď řešila něco podobného, udělala se mi boule v třísle, byla dost velká, tak jsem s tím hned letěla na gyndu a není to nic vážného, musela jsem si při holení říznout a zanesla jsem si tam infekci. Doktorka mi poradila, ať si to místo při sprchování masíruju co nejvíc teplou vodou, co snesu a napsala mi recept na Framykoin zásyp. Sypala jsem si to místo 2× denně a do týdne to zmizelo a už tam nic nenahmatám a že to byla boule 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.12.16 19:40

Sypala bys to tím zásypem…já to neměla na povrchu, ale jakoby hluboko pod kůží, jak píšeš, jakoby sval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.12.16 20:31

Já jsem si nemohla ani dát nohu přes nohu, jak mě to bolelo a měla jsem to přesně v místě, kde končí lem kalhotek a ten se mi tam zařezával…myslela jsem, že mám nádor a rakovinu 8o obrovská tvrdá jakoby pecka
Doktorka říkala, že se to zapouzdřilo a pokud by nepomohla ta teplá voda a ten zásyp, tak by se to muselo chirurgicky odstranit…pro jistotu si zajdi k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
11.12.16 16:56

Zakladatelko neni to bartholiniho zlaza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.17 14:58

čaj z kořene pampelišky

Ahoj,
já měla něco podobného, dlouho mě trápily a bolely boule v tříslech, byl v nich hnis. Chodila jsem na kožní, dali mi tam antibiotickou mastičku, která trochu pomáhala. Silná antibiotika, která nepomohla vůbec a Aknevac, který také nepomohl. Doktorka mě posílala na chirurgii, že prý je to akné a je to už zapouzdřené, takže by to mělo jít ven s tím, že není jisté, že se to neobjeví znovu. Naštěstí jsem odmítla. Potom jsem narazila na pampeliškový kořen. Čaje každé ráno a večer mi do měsíce pomohly, ještě několikrát se to pak objevilo ve zmenšené formě, ale pár čajů to zahnalo a teď jsem úplně bez obtíží. Jde o to, že jíme různé chemikálie v potravinách a občas to chce prostě detox. Snad to aspoň někomu pomůže, protože jak jde o chronické nemoci, jsou doktoři úplně na prd a nevědi nic.

• Citovat
  • Upravit
26.1.23 17:42

Nevíte někdo co mám dělat děkuji

Dobry den, před dvěmi dny se mi udelala červená bolestivé boule v levém třísle strašně to boli nemuzu ani chodit na dotyk je to bolestivé koupila jsem si v lékárně betadine mast namazala ale nepomáhá. Už si s tím nevim rady nevíte co to muže být? Děkuji za odpovědi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.1.23 19:13
@Nikolkaaas píše:
Dobry den, před dvěmi dny se mi udelala červená bolestivé boule v levém třísle strašně to boli nemuzu ani chodit na dotyk je to bolestivé koupila jsem si v lékárně betadine mast namazala ale nepomáhá. Už si s tím nevim rady nevíte co to muže být? Děkuji za odpovědi :,(

Hned ráno běž k obvodnímu lékaři. URČITĚ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.23 20:41

@Meduňková
Dobře radši si zajdu dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie