Může to byt prechod

Anonymní
16.12.21 12:39

Může to byt prechod

Dobrý den, prosím mam dotaz, cca od 4teho dne od ovulace, mam pri utreni papirem krev, plus hnedokrvavy vytok, trva to uz sedm dní, menstruaci mam dostat az na stedry den, mivam to přesně, tak se ptam nema někdo podobnou zkušenost? Je mi 40 o mimi se nesnazime, ale nechranime se, jelikož patnáct let nic, tak me napadlo zda to nemůže byt prechod treba, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27677
16.12.21 12:51

No nejdřív zkus test, pak mudr jestli to není zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
16.12.21 13:00

Na přechod se mi to zdá v tomhle věku brzy. Prechod se hlasi spíš postupným zkracovanim cyklu a ke konci i větší intenzitou krvaceni. Nicméně existuje test podobný tehotenskemu, který může napovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 14:41

Děkuji holky, test chci udelat az pred ms, ted to nema cenu, jenom me spíše zajimalo jestli nema nekdo zkusenost podobnou, protože nikdy se mi toto od první menstruace nestalo, jo jako den dva pred ms vzdy spineni, ale v takové mire ne právě

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.12.21 15:22

Klesá ti hladina progesteronu, proto špiníš. Buď je to jen hormonální výkyv nebo předzvěst přechodu. Na tvým místě bych zkusila gynex, ten umí tyhle problémy s cyklem dobře srovnat a pokud by se to opakovalo v dalších cyklech, zamířila bych k lékaři.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa