Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musím dodať, že som poslednú dobu začala mať stavy, že si neustále hovorím že čo ak. Presne to sa mi deje pri tej antikoncepcii. Užijem tabletku a pár minút si začnem hovoriť že čo ak som ju neužila a hneď na to začnem mať silné nutkanie v hlave ktoré mi hovorí že som tabletku nezobrala aj keď viem že áno.
@Anonymní píše:
Musím dodať, že som poslednú dobu začala mať stavy, že si neustále hovorím že čo ak. Presne to sa mi deje pri tej antikoncepcii. Užijem tabletku a pár minút si začnem hovoriť že čo ak som ju neužila a hneď na to začnem mať silné nutkanie v hlave ktoré mi hovorí že som tabletku nezobrala aj keď viem že áno.
Co mi fakt funguje, je zapít ten prášek a do kalendáře si zapsat třeba tečku. Také jsem mívala takové dny že jsem si vůbec nebyla jistá zda jsem si ho vzala nebo ne. Nebo pak ještě koupit takový ten dávkovač na léky.
@Anonymní píše:
Mám zvláštny problém. Užívam antikoncepciu pravidelne ráno o 7 avšak momentálne mám stresové obdobie a nastáva problém. Ráno užijem tabletku. Vyberiem z blistra a zapijem ju vodou ale mám neustále pocit že som ju neužila. Môže mi to robiť psychika? Keby som tabletku neužila tak by bola v blistri alebo by mi spadla na zem ale ja viem v tom okamihu ako ju idem užíť tak ju užijem. Deje sa mi to posledné 2 dni. Antikoncepciu užívam už 4 roky.
Určitě stresem, psychické vypětí, únava.
@Katherine811 mám aplikáciu kde si vždy zapíšem že som užila tabletku. @korn123 stres mám dosť veľký posledné 2 dni. Ako keby ma hlava neustále presviedčala o opaku.
@Anonymní píše:
@Katherine811 mám aplikáciu kde si vždy zapíšem že som užila tabletku. @korn123 stres mám dosť veľký posledné 2 dni. Ako keby ma hlava neustále presviedčala o opaku.
Připomíná mi to sebe, když jsem měla velké pracovní vypětí a už jsem cítila, že si potřebuju odpočinout, ale práce mi to nedovolovala.. Musela jsem si opakovat, že jsem vypnula sporák, vytáhla žehličku ze zásuvky, a nebo že jsem zamknula vchodové dveře a stejně po cestě do práce jsem přemýšlela, zda jsem to fakt udělala a kolikrát jsem se x km vracela zpátky, abych se přesvědčila, že to tak opravdu je.
@korn123 ja som teraz úplne mimo. Tabletka nie je v blistri ani na zemi. Viem, že som si ju dala do úst. V hlave mi chodí, že už druhý deň som neužívala tabletku aj keď viem že áno. Som úplne nervózna. Dnes som užila ešte len 8 tabletku. A neviem či keby som neužila teraz už 2 tabletku tak či by som začala špiniť alebo nie. 🤷♀️ 🤦♀️
Víš co, já jsem ti posledně řekla, že tvůj chlap je vůl, ale tebe je taky dost, že? Proč jsi v diskusi s Pharmatexem a wellness tvrdila, že nebereš hormony, že vůbec žádné nesmíš? Ty to nemáš v hlavě v pořádku, uvědom si to konečně! Podívej se, co to s tebou dělá, už vůbec neuvažuješ logicky.
@Michelle_M neberiem antikoncepciu? Ani na wellnesse nie som, som normálne doma a chodím do práce. Všimla som si, že ženy tu útočia na každú ženu ale nechápem prečo. Myslíš že píšem všetky príspevky?
@Anonymní píše:
@Michelle_M neberiem antikoncepciu? Ani na wellnesse nie som, som normálne doma a chodím do práce. Všimla som si, že ženy tu útočia na každú ženu ale nechápem prečo. Myslíš že píšem všetky príspevky?
Vím to naprosto jistě, že tuto i tamtu druhou diskusi založila stejná uživatelka.
Mám zvláštny problém. Užívam antikoncepciu pravidelne ráno o 7 avšak momentálne mám stresové obdobie a nastáva problém. Ráno užijem tabletku. Vyberiem z blistra a zapijem ju vodou ale mám neustále pocit že som ju neužila. Môže mi to robiť psychika? Keby som tabletku neužila tak by bola v blistri alebo by mi spadla na zem ale ja viem v tom okamihu ako ju idem užíť tak ju užijem. Deje sa mi to posledné 2 dni. Antikoncepciu užívam už 4 roky.