Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola Ráda bych ale přítel je už odmítá. Že prý jsme jich už měli dost. Pharmatex používám jen měsíc a půl. Ale tak asi se nebudu koupat v bazénu a hotovo pokud kondom odmítá🤦♀️
@Anonymní píše:
@pikola Ráda bych ale přítel je už odmítá. Že prý jsme jich už měli dost. Pharmatex používám jen měsíc a půl. Ale tak asi se nebudu koupat v bazénu a hotovo pokud kondom odmítá🤦♀️
Tak nebude žádnej sex, když odmítá kondom..
@Anonymní píše:
Tak to se na mě nezlob, ale jet na wellness a že se nebudeš koupat, protože on nechce jeden víkend kondomy? ![]()
@pikola @korn123 Ano vím, je to hloupé. Ale nehodlám se s ním tam hádat. Kolikrát bylo tak, že začal být až agresivní kvůli tomu, že nechce kondomy. Já antikoncepci užívat vůbec nemůžu, tedy žádné hormony a už jinak nevím jak se chránit. Nehormonální tělísko mi gynekolog dát nechce. Snad to nějak pořeším
**"@Anonymní píše:
@pikola @korn123 Ano vím, je to hloupé. Ale nehodlám se s ním tam hádat. Kolikrát bylo tak, že začal být až agresivní kvůli tomu, že nechce kondomy. Já antikoncepci užívat vůbec nemůžu, tedy žádné hormony a už jinak nevím jak se chránit. Nehormonální tělísko mi gynekolog dát nechce. Snad to nějak pořeším
Hele já to úplně schvaluji, i když by jsi antinu mohla, tak proč to do sebe rvát, když chlapec nechce kondomy.. A pokud je agresivní kvůli tomuhle, tak bych spíš přemýšlela, zda s ním být či ne.
@Anonymní píše:
A tenhle vůl ti za to VŠECHNO opravdu stojí, ano? Obětuješ mu i duševní zdraví?
@Michelle_M Čím dále tím více zjišťuji že ne. Poslední měsíc jsem byla stejně v klidu. Ovšem teď kvůli tomu wellness už je moje psychika zase špatná. Cokoli mu řeknu ohledně ochrany a mého zdraví tak je špatně. On žije jen v tom, že s je bývalou partnerkou se nechránili vůbec a když já vyžaduji ochranu tak v jakém století žiji 🤦♀️
@Anonymní píše:
Tak se s ním nehádej a vyměň ho. S hloupým arogantním idiotem tě stejně žádné štěstí v životě nečeká.
Asi bych se nebala bazenu pred stykem. Po bych radsi sla treba az druhy den.
Ale ten pristup k ochrane by mi teda taky vadil
@Anonymní píše:
Mám dotaz. Používám pharmatex kapsle, protože nemám pravidelný styk. Přítel chodí do zahraničí. Ovšem jdu poprvé na wellness pobyt a až dnes jsem zjistila, že v příbalovém letáku píší že se nedoporučí koupání v bazénu, vířivce a obecně wellness protože to může snížit účinnost pharmatexu. A teď nevím jestli se opravdu koupat nemůžu nebo mi stačí dodržet nějaký čas od koupání. Například 5 hodin poté, co vyjdu z bazénu nebo vířivky.
Pořešis to tak, že ho pošleš někam a na wellness jed s kámoškou.
@Anonymní píše:
No jedtli je agresivni, tak bych si uzila wellness, zadny sex by uz nebyl a po wellnesu rozchod.
@P.petru Dnes asi kolem 2 ráno jsem užila pharmatex a večer chci jít do bazénu tak snád to bude ok ale již souhlasil s kondomem. Pokud půjdu do vířivky. @eva1985aa Prý mu nevěřím, nevěřím vždyť z nechráněného styku zůstalo mnoho žen těhotných
@Anonymní píše:
@P.petru Dnes asi kolem 2 ráno jsem užila pharmatex a večer chci jít do bazénu tak snád to bude ok ale již souhlasil s kondomem. Pokud půjdu do vířivky. @eva1985aa Prý mu nevěřím, nevěřím vždyť z nechráněného styku zůstalo mnoho žen těhotných
To je vážně tak jednoduchý? ![]()
Kladla bych důraz na ochranu, protože s někým takovým mít dítě…
A po příjezdu pečlivě zvážila výměnu partnera..
Mám dotaz. Používám pharmatex kapsle, protože nemám pravidelný styk. Přítel chodí do zahraničí. Ovšem jdu poprvé na wellness pobyt a až dnes jsem zjistila, že v příbalovém letáku píší že se nedoporučí koupání v bazénu, vířivce a obecně wellness protože to může snížit účinnost pharmatexu. A teď nevím jestli se opravdu koupat nemůžu nebo mi stačí dodržet nějaký čas od koupání. Například 5 hodin poté, co vyjdu z bazénu nebo vířivky.