Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla jsem se zeptat, když jsem dneska použila postinor dvě tablety naráz tak jestli mužů dále používat svoji antikoncepci jak jsem zvykla? Což je každý den v 21h. Důvod proč jsem si musela vzít postinor je kvůli toho ze jsem teď brala prášky nepravidelně![]()
Masakr, delat si v tom takovej bordel. Na gynde ti poradili co? Bejt tebou, tak se poradim s doktorem a ne na netu…
@Božislava tak jelikož jsem si dva dny zasebou zapomněla vzít pilulky tak jsem nechtěla riskovat a koupila si postinor. Já jen dal proste nevím jestli si vzít normálně ještě dneska antikoncepci a nebo raději počkat až přijde ms tojd vse
@Anonymní píše:
@Božislava tak jelikož jsem si dva dny zasebou zapomněla vzít pilulky tak jsem nechtěla riskovat a koupila si postinor. Já jen dal proste nevím jestli si vzít normálně ještě dneska antikoncepci a nebo raději počkat až přijde ms tojd vse
To jsi měla raději koupit příteli kondom. Ano, ber ji normálně dal. A nastav si na mobilu upomínku a ber ji pravidelně.
Zdravím chtěla jsem se zeptat, když jsem dneska použila postinor dvě tablety naráz tak jestli mužů dále používat svoji antikoncepci jak jsem zvykla? Což je každý den v 21h. Důvod proč jsem si musela vzít postinor je kvůli toho ze jsem teď brala prášky nepravidelně