Špinění a nová HA - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.23 19:23

Špinění a nová HA

Ahoj holky
začala jsem brát jinou znacku HA, beru jí 3 týden a občas se stane, že začnu špinit. Je to normální? Současná i minula byla nízkohormonální antikoncepce, pouze jsem změnila značku, protože mi ta první nesedla ani po půl roce. Je to tedy normální? Po čase se to ustálí a je to tim prechodem na jinou? V příbalovém letáku sice píšou, že při začátku brání se to může stát, ale počítám s tím, že je to myšleno, když jste předtím nic nebraly? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35459
2.7.23 19:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky
začala jsem brát jinou znacku HA, beru jí 3 týden a občas se stane, že začnu špinit. Je to normální? Současná i minula byla nízkohormonální antikoncepce, pouze jsem změnila značku, protože mi ta první nesedla ani po půl roce. Je to tedy normální? Po čase se to ustálí a je to tim prechodem na jinou? V příbalovém letáku sice píšou, že při začátku brání se to může stát, ale počítám s tím, že je to myšleno, když jste předtím nic nebraly? Děkuji.

Ano, může to být i když jsi předtím brala jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
14.7.23 13:45

Ahoj, ja mam napsanou druhou ha. A je to uz 14 dni a porad spinim. Jelikoz mi prvni nevyhovovala a spinila jsem jeste driv nez jsem dojedla posledni tablety tak prakticky spinim od te dobe. Sedne si to treba s dalsim platickem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
26.3.24 20:37

Mám to taky tak mám doteď i HA s vyšší koncentrací hormonů ale stejně špiním.. až je dobrou vysadim ji a nebudu brát nic to jsem nešpinila vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí