Antikoncepce při které se normálně krvácí

5
26.6.23 23:02

Antikoncepce při které se normálně krvácí

Zdravím, jsem nová, ráda bych poprosila o radu. Po letech co jsem brala Cilest (bez potíží, ale přestali ho vyrábět), Jeanine (neustálé záněty) a teď Qlairu, bych ráda antikoncepci při které dochází ke krvácení. Pokud nekrvacim, trpím na výtoky (kultivace vždy negativni).
Nějaká fajn, ne tak drahá já Qlaira, bez zadržování vody, trochu i na pleť a hlavně s mensesem?
Díky moc za tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
26.6.23 23:07
@El is píše:
Zdravím, jsem nová, ráda bych poprosila o radu. Po letech co jsem brala Cilest (bez potíží, ale přestali ho vyrábět), Jeanine (neustálé záněty) a teď Qlairu, bych ráda antikoncepci při které dochází ke krvácení. Pokud nekrvacim, trpím na výtoky (kultivace vždy negativni).
Nějaká fajn, ne tak drahá já Qlaira, bez zadržování vody, trochu i na pleť a hlavně s mensesem?
Díky moc za tipy :srdce:

Co tak to probrat se svým gynekologem? To co někomu sedí nemusí sedět i tobě. Tvůj ošetřující gynekolog by měl snad znát tvůj zdravotní stav nejlíp a doporučit ti tu vhodnou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.23 00:18

@JancaS84 yNo, dik za radu, to jsem samozřejmě neudělala, doktor řekl, že mám to nejlepší, nemít menses je ok a ať jsem ráda, že ho nemám. A všude Bayer brožury… A sehnat jiného tady není moc jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
27.6.23 09:00

V prvé řadě změň gyndaře, co to je za přístup..

Já jsem třeba brala Novynette, ale už je to 8 let (teď neberu nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.6.23 16:26

A víš, že menzes nemá s krvácením při braní HA vůbec nic společného? Že jde jen o jakési pseudokrvácení vyvolané poklesem hormonů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.6.23 18:58

@El is Beru HA Natalyia a krvacim v kazde pauze. Ani jsem vlastne netusila, ze je mozne nekrvacet. Uzivam HA uz petadvacet let, ruzne druhy, a krvaceni bylo vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.23 20:36

@RenataS88 Samozřejmě, že vím, že jde pouze o krvácení z vysazení. Každopádně mi jde právě o to krvácení, ať je z čehokoliv. Mám mraky vážných zdravotních problémů a diagnoz a s Jeanine to prostě nešlo. Ani sedět, jaké jsem měla bolesti sliznice. O vytoku ani nemluvím, to byli decilitry. Vyšetřena všude vč FNM a nevědí si rady (vzhledem k diagnozam a léčbě kterou mám se ani nedivím). Jediné co pomohlo bylo, když jsem měnila za Qlairu a měla jsem při tom přechodu po letech krvácení. Jenže další měsíc už žádné nebylo a o tři měsíce jsem tam, kde na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.23 20:50

@Me Mimmix Dík moc za odpověď. :)
Jj, ty preparáty nad 1000,– obvykle snižují krvácení dost drasticky, Qlaira tam je běžné, že není krvaceni vůbec. Ono mi léta vyhovovalo to nemít, ale teď je to jediné, co mi pomohlo po dvou letech s pravděpodobně autoimunitnim zánětem tam dole a nebo chronickým zánětem způsobeným cytotoxickou léčbou (kterou mám pátým rokem), doktoři ani v nemocnici sami nevědí, co mi to je, a bohužel, protože nejde o život, úplně to neřeší moc. Už mi chtěli dělat konizaci, nakonec nedělali, ale prostě neinfekční zánět tam je, to i ze vzorků a je to tak blbý, že nemůžu kolikrát ani bolestí sedět, prostě živé maso a teče ze mně průhledná voda, ale jakože hodně. :,( Přechod na Qlairu z Jeanine mi spustil jedno krvácení a zazrak, pak to bylo tři měsíce v pohodě, všechno přešlo (šel i styk normálně a žádný výtok), ale už je to zas zpátky. Tělísko mít nemohu, otěhotnět nesmím (kvůli té léčbě bych musela na potrat) na latex mám alergii, už jsem zoufalá. Nejradši bych dělohu pryč, ale to mi asi jen tak na přání neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.23 20:57
@medvidka píše:
V prvé řadě změň gyndaře, co to je za přístup..Já jsem třeba brala Novynette, ale už je to 8 let (teď neberu nic)

Dík za tip na HA :)
No, ono je to asi fuk kam chodím, viz ostatní co jsem tu psala, nevědí ani v nemocnici, co s tím. A že nemůžu bolesti ani sedět a mohla bych za sebou chodit s hadrem kvůli vytoku (bez přehánění) je trápí podstatně méně než mě. Ani raději nebudu psát ty bizarní rady, kterých se mi v nemocnici dostalo :roll: samozřejmě jsem to vše zkusila, bez efektu.
Fakt mi jde jen o tipy na prášky, kdy se krvácí. Měla jsem dlouhé roky Cilest a pak skok k těm, kde se krvácí málo popř vůbec. Přitom u té Qlairy mi otečou prsa, bolí břicho jak když jsem nebrala nic, úplně se těším, že se to spustí a vyčistí mě to a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.6.23 21:14

@El is To me mrzi, takovy potize..dovedu si to predstavit, na zanety trpim od puberty a mam za sebou dve konizace. Ja jsem spokojena s tou Natalyi, chvili jsem brala Nelyu, ale vratila jsem se k Natalyi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí