Vysazení HA uprostřed cyklu

Anonymní
23.6.23 12:13

Vysazeni HA uprostred cyklu

Hrozne, ale hrozne me boli prsa. V utery jdu k lekari pro jinou HA. Prsa mam nalita jak kdybych kojila. Jelikoz trpim tak si zitra uz nechci vzit tabletu. Zbyva mi jeste tak 9 prasku. Je to velika blbost? Ja to ale dalsich 9 dnu uz nedam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
23.6.23 12:30

Není to blbost, být tebou si dám na nějakou dobu pauzu úplně. Vidíš že to tělu nedělá dobře.
Každopádně pokud to takhle je poprvé, udělej si nejdřív těhotenský test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
23.6.23 12:32

Nebrala bych nic delší dobu, vašemu tělu to nesedí. Nakupte si kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.6.23 12:33

Tabletu už si neber, ale počítej s tím, že může přijít ještě ovulace. Nebudeš chráněná až do menzes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.23 12:40

Ja mam hrozny PMS proto jsem to uz vzdala a sla si pro HA. Vsechny mozne bylinky jsem zkousela. Chvili to fungovalo. V noci se silene potim, jsem spava a je mi zima. Prisla jsem o hodne vlasu, zase mi dorustaji. Z celeho mesice jsem mela tyden klid. Jenze tady HA mi nesedi. Bolest prsou, nafoukla jsem a uz asi 5 den me boli hlava, ale to muze byt i tim vedrem. K lekari jsem uz objednana.

• Citovat
  • Upravit
2003
23.6.23 12:42
@Anonymní píše:
Ja mam hrozny PMS proto jsem to uz vzdala a sla si pro HA. Vsechny mozne bylinky jsem zkousela. Chvili to fungovalo. V noci se silene potim, jsem spava a je mi zima. Prisla jsem o hodne vlasu, zase mi dorustaji. Z celeho mesice jsem mela tyden klid. Jenze tady HA mi nesedi. Bolest prsou, nafoukla jsem a uz asi 5 den me boli hlava, ale to muze byt i tim vedrem. K lekari jsem uz objednana.

tak padání vlasů asi nebude kvůli PMS. Co štítná žláza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.23 12:48

@medvidka v poradku. Prikladala jsem to k hormonum :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat