Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není to blbost, být tebou si dám na nějakou dobu pauzu úplně. Vidíš že to tělu nedělá dobře.
Každopádně pokud to takhle je poprvé, udělej si nejdřív těhotenský test
Nebrala bych nic delší dobu, vašemu tělu to nesedí. Nakupte si kondomy.
Tabletu už si neber, ale počítej s tím, že může přijít ještě ovulace. Nebudeš chráněná až do menzes.
Ja mam hrozny PMS proto jsem to uz vzdala a sla si pro HA. Vsechny mozne bylinky jsem zkousela. Chvili to fungovalo. V noci se silene potim, jsem spava a je mi zima. Prisla jsem o hodne vlasu, zase mi dorustaji. Z celeho mesice jsem mela tyden klid. Jenze tady HA mi nesedi. Bolest prsou, nafoukla jsem a uz asi 5 den me boli hlava, ale to muze byt i tim vedrem. K lekari jsem uz objednana.
@Anonymní píše:
Ja mam hrozny PMS proto jsem to uz vzdala a sla si pro HA. Vsechny mozne bylinky jsem zkousela. Chvili to fungovalo. V noci se silene potim, jsem spava a je mi zima. Prisla jsem o hodne vlasu, zase mi dorustaji. Z celeho mesice jsem mela tyden klid. Jenze tady HA mi nesedi. Bolest prsou, nafoukla jsem a uz asi 5 den me boli hlava, ale to muze byt i tim vedrem. K lekari jsem uz objednana.
tak padání vlasů asi nebude kvůli PMS. Co štítná žláza?
Hrozne, ale hrozne me boli prsa. V utery jdu k lekari pro jinou HA. Prsa mam nalita jak kdybych kojila. Jelikoz trpim tak si zitra uz nechci vzit tabletu. Zbyva mi jeste tak 9 prasku. Je to velika blbost? Ja to ale dalsich 9 dnu uz nedam.