Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
tak jdu zase pro radu. ![]()
Už týden jsem nebyla s malým ven a už mi to leze na hlavu
Měl očkování, hned pak kašel. Teplotu měl jenom 1 den po očkování, jinak vůbec, rýmu nemá. Kašel mu ustupuje, teď už kašle jenom pár krát za den. Venku je kolem -2°C. Má 4,5 měsíce. Takže nevím, zda už můžeme tak na hoďku ven - doma mi totiž skoro nespí. Jinak má kombinézku a fusak z berana, dobře bych ho navlékla, ale zase tak, aby se nezpotil.
Díky. Barča
![]()
Nešla bych ven jedině, kdyby měl teplotu. Pokud má kašel nebo rýmu, je mu venku líp. Já chodím s malým ven tak na hoďku, hoďku a půl a pak jdu ještě tak na půl hoďky do obchodu, vyvětrá se a hezky vyspí. ![]()
Šla bych zas taková zima u vás není jak píšeš.A malej bude zachumlanej v kočárku tak mu hodinka určitě neublíží.To tady máme mrazy horší ![]()
Pokud neni teplota,ven bych v klidu sla.Lepe se mu tam dycha.
Pokud neni vic jak minus 5, tak bych sla. Dneska si ale nejsem jista kolik je…
Taky bych šla pokud už nemá teplotu. Na kašel ten čerstvý vzduch i pomůže
.
arcanobacterium píše:
Ahojky,
tak jdu zase pro radu.
Už týden jsem nebyla s malým ven a už mi to leze na hlavuMěl očkování, hned pak kašel. Teplotu měl jenom 1 den po očkování, jinak vůbec, rýmu nemá. Kašel mu ustupuje, teď už kašle jenom pár krát za den. Venku je kolem -2°C. Má 4,5 měsíce. Takže nevím, zda už můžeme tak na hoďku ven - doma mi totiž skoro nespí. Jinak má kombinézku a fusak z berana, dobře bych ho navlékla, ale zase tak, aby se nezpotil.
Díky. Barča![]()
Když už nemá teplotu, tak běžte:-) My jsme s malou chodili i s kašlem a rýmou, čerstvý vzduch dělá dobře:-) Pokud teda nebydlíš zrovna v Ostravě