Můžeme už ven? Kašel

5575
31.1.12 11:44

Můžeme už ven - kašel???

Ahojky,
tak jdu zase pro radu. :oops:
Už týden jsem nebyla s malým ven a už mi to leze na hlavu :zed: Měl očkování, hned pak kašel. Teplotu měl jenom 1 den po očkování, jinak vůbec, rýmu nemá. Kašel mu ustupuje, teď už kašle jenom pár krát za den. Venku je kolem -2°C. Má 4,5 měsíce. Takže nevím, zda už můžeme tak na hoďku ven - doma mi totiž skoro nespí. Jinak má kombinézku a fusak z berana, dobře bych ho navlékla, ale zase tak, aby se nezpotil.
Díky. Barča :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
938
31.1.12 11:54

Nešla bych ven jedině, kdyby měl teplotu. Pokud má kašel nebo rýmu, je mu venku líp. Já chodím s malým ven tak na hoďku, hoďku a půl a pak jdu ještě tak na půl hoďky do obchodu, vyvětrá se a hezky vyspí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 11:54

Šla bych zas taková zima u vás není jak píšeš.A malej bude zachumlanej v kočárku tak mu hodinka určitě neublíží.To tady máme mrazy horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
31.1.12 11:57

Určitě bych šla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
31.1.12 12:07

Pokud neni teplota,ven bych v klidu sla.Lepe se mu tam dycha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
31.1.12 12:12

Pokud neni vic jak minus 5, tak bych sla. Dneska si ale nejsem jista kolik je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.1.12 13:44

Taky bych šla pokud už nemá teplotu. Na kašel ten čerstvý vzduch i pomůže :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.1.12 14:39
arcanobacterium píše:
Ahojky,
tak jdu zase pro radu. :oops:
Už týden jsem nebyla s malým ven a už mi to leze na hlavu :zed: Měl očkování, hned pak kašel. Teplotu měl jenom 1 den po očkování, jinak vůbec, rýmu nemá. Kašel mu ustupuje, teď už kašle jenom pár krát za den. Venku je kolem -2°C. Má 4,5 měsíce. Takže nevím, zda už můžeme tak na hoďku ven - doma mi totiž skoro nespí. Jinak má kombinézku a fusak z berana, dobře bych ho navlékla, ale zase tak, aby se nezpotil.
Díky. Barča :kytka: :kytka:

Když už nemá teplotu, tak běžte:-) My jsme s malou chodili i s kašlem a rýmou, čerstvý vzduch dělá dobře:-) Pokud teda nebydlíš zrovna v Ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí