Muzeum Lega Praha

350
13.2.15 09:27

Muzeum Lega Praha

Ahoj, kdo jste byl v muzeu Lega v Praze, líbilo se vám? Stojí to za to? Syn Lego miluje, tak mě napadl tento výlet. Popřípadě v Táboře je prý také muzeum Lega. Prosím všechny připomínky a postřehy :-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
13.2.15 09:29

Melo by byt I v Kutne Hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.2.15 09:34

My byli v muzeu Lega na Národní, ale upřímně nic moc, čekala jsem od toho víc. Ty složené exponáty jsou za sklem a některé jsou i dost vysoko, že se tam musí dítě zvedat. Plné vstupné bych za to nedala, my tam šli na vouchery ze Slevomatu. Jedině ta herna je dobrá, děti si tam můžou skládat Lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.2.15 09:36

Mamka tam dva roky pracovala, a popravdě, nestojí to za to. Já tam moje holky vzala 2× za babičkou na návštěvu, jinak by mě nenapadlo tam jít a zaplatit vstup :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
13.2.15 09:38

Trochu jsem se toho právě obávala, zda to bude stát za to… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
13.2.15 09:51

Já nebyla. byla s nimi teď babička. dětem se líbilo, jen babičku to vyšlo na balík, páč vstup je drahej jako šlak a ještě děti z babičky vymámily lego na odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439
13.2.15 10:24

S našima dětma byla taky babička. Synovi se to líbilo moc, holce o poznání míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
13.2.15 12:51

Byli jsme v létě na Márodní, vstupné stálo polovinu, byla tehdy akce u O2. Za plné vstupné bych byla asi zklamaná, se přiznám. Ale holky si prohlídly všechno, v herně si poměrně dobře pohrály a hodně je bavilo pouštět a zastavovat vláčky. Často na to vzpomínají, takže pro ně asi dobrý. :) A zabralo nám to tak dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.