Muži Blíženci - jací jsou?

12640
8.9.17 12:14

Můj táta je blíženec a fakt je to člověk dvou tváří - na jednu stranu vím, že nás miluje, rozkrájel by se pro rodinu… Na druhou uměl být i hodně zlej a třeba jako dítě jsem z něj měla docela nervy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19078
8.9.17 12:22

Já co znám chlapy blížence tak jsou zábavní, milí, dost společenští, ale taky hodně na ženský a bohužel nevěrní :mrgreen: :mrgreen: Ale nevím, zda je to fakt tím znamením :think: :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
8.9.17 12:24

@Krasnoocko1991 Tak nás teda naštěstí táta nemlátil, on je to opravdu báječnej chlap a má nás všechny rád a teď moje dcery úplně zbožňuje… Jen to byl děsnej cholerik, samovytáčecí… Teď jak stárne, je to s ním lepší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 12:36

Já jsem nikdy na povahu dle horoskopu nevěřila. Ale po tom co jsem poznala chlapa blížence, kterého jsem opravdu milovala, tak bohužel musím konstatovat, že neco na tom asi bude. Dvě tváře, přelétavost, sebestřednost… prostě asi tak 90% z toho co se o blíženci píše opravdu sedělo. I o tom jak klidně odejde bez výčitek od rodiny atd. Atd.
A jak říkám, normálně mi horoskopy přijdou celkem blbost. Tentokrát jsem se mýlila, nevěřila na to a spálila jsem se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.17 12:38

A jak už se tu píše, ano hodně společenští, pořád někde v rozletu…a nevěra, nevěra, nevěra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.17 12:42

S mužem blížencem nemám dobrou zkušenost. Našla jsem podrobný horoskop šitý mu na míru a musím teda říct, že to sedělo od A do Z. Záleží ale také na tom, co od vztahu s ním čekáš ty - pokud se chceš jen nezávazně pobavit a od vztahu s ním nic nečekat, tak jdi do toho. Pokud toužíš po klidu a teple rodinného krbu, tak se může stát, že se u toho krbu budeš hřát časem sama.

Blíženec je svodomyslný člověk, nemá rád závazky a když už se usadí, tak v pozdějším věku má větší šanci, že to vydrží. Potřebuje vedle sebe někoho, kdo se mu intelektuálně vyrovná, protože sám je bystrý a vnímavý. Má rád všechno pod kontrolou a svoboda je pro něj nesmírně důležitá. Neříká se nadarmo, že blíženec jde rozdvojená osobnost. Někdy je samá srandička a má oči jen pro tebe, a jindy si tě ani nevšimne. Na jedné straně ti vyzná lásku, ale jeho kufr stojí pro jistotu už sbalený v předsíni. Blíženec není vůbec špatný člověk, ale jako partner pro život - za sebe musím říct…blížence už nikdy.

• Citovat
  • Upravit
2204
8.9.17 12:50

Já jsem blíženec, a nikdy jsem nebyl nevěrný ani nemám dvě tváře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 12:55

@dalimil no ale na té fotce je tě vidět jen půlka, tak že by přece na tom něco bylo? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2204
8.9.17 12:56
@Anonymní píše:
@dalimil no ale na té fotce je tě vidět jen půlka, tak že by přece na tom něco bylo? :lol: :lol:

8o ta druhá je stejná, přísahám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
8.9.17 13:02

Ja měla blizence jako první velkou lásku, nevernik obrovskej :mrgreen:. Ale treba můj švagr taky blizenec je se ségrou 15let a nikdy ségra neříkala něco o nevěře, ani náznakem. Mmchd já jsem taky blizenec, ale ženská :). v mládí preletava, teď už 8let ve stálém manželství.. Dvě tváře, naladovost atd, to sedí snad na všechny blizence, dokonce i u dětí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 13:09

Mám muže blížence (spolu 13 let) a je to chlap do nepohody. Spolehlivý, zodpovědný (možná někdy až moc), věrný, vyloženě pro-rodině založený, je s ním velká sranda, je hodně akční, sportuje, cestuje; ale jakmile má stres (v práci, doma…) je napřesdržku, často přestává komunikovat. Až poslední dobou přicházím na způsob, jak na něj, dřív jsem se ho snažila „rozmluvit“, ale vedlo to jen k vyhroceným hádkám. Teď vím, že mu musím dát čas na vydýchání a problém řešit až když to zpracuje ;)
Můj táta je taky blíženec a to je úplně jiná nátura. Peníze až na posledním místě, hlavně klid a domácí pohoda, je dost líný, až takový bohém. Společné mají jen to, že o problémech nemluví, nejprve je musí zpracovat v sobě a nátlak na ně neplatí.
Prosím anonym nebo smazat, je to dost osobních informací.

• Citovat
  • Upravit
8
8.9.17 13:12

@Yasminn S touhle definici nemuzu jinak nez souhlasit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
8.9.17 13:14

Ja ac na horoskopy vubec neverim, tak mam ve svem zivote trojtou zkusenost s blizenci - vzdy spatne. Dva parteri a dloholeta kamaradka. Vsichni tri strasne naladovi, sebestredni. Muzi preletavi. Trochu jsem po tom patrala a dost casto se jevi na zacatku veeeelmi okouzlujici, casem vsak otoci. Za me uz nebrat :? A jedna znama blizenec mi potvrdila, ze ji ze sebe bylo az zle a musela na sobe hodne pracovat, aby nebyla porad tak naladova a urazliva. Tak tak. Jinak cest vyjimkam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.9.17 13:19

@Erkata já jsem taky blíženec, no někdy se nepoznávám ani já natož rodina. Když dlouho nemám žádnej problém tak si ho klidně vymyslím, jen abych měla co řešit :D :D moje máma taky blíženec a než jsem se odstěhovala tak to bylo jak na bitevním poli, přitom se opravdu máme rádi. V mládí jsem taky byla přelétavá, od svých 15 jsem nikdy nebyla sama. Teď už jsem zadaná 10 let a šťastně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
8.9.17 13:19

No já nám musím trochu upravit reputaci. Veselí, přátelští, společenští, zodpovědní, rodinné tipy, kladný vztah k dětem. Občas trochu pohodlní a zmatkáři se sklonem nedotahovat věci do konce. Za dobré zacházení se odměníme nadstandartní péčí a láskou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí