Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Shreya píše:
Vím, že jsi to ty, jenže tohle je vážně už hodně ohraný…
Jestli jsem jediná, která neznala minimálně ten první vtip, tak ta diskuze svůj účel splnila.
Já si po přečtení prvních tří řádků opravdu myslela, že to je reálný zážitek zakladatelky.
![]()
Pak jsem pochopila, že ne - ten nákupní lístek (recept) mi otevřel oči.
Ale to je fuk přece, ne?
Pobavilo to, zakladatelka třeba zabrousí do diskuze, kde jsou jen vtipy a tam snad takové komentáře číst nebude muset ![]()
@radúna taky jsem si ze zacatku myslela ze je to manzel zakladatelky ![]()
@aspagi
, on totiž přesně takhle „vtipkuje“ můj muž. Takže to je to, proč jsem se začala doma řehtat tak, až mi hrkly slzy do očí. Páč jsem slyšela toho svého…
![]()
Díky holky za zastání, ten, kdo to četl a zná to, tak to vůbec nemusí dočítat. Taky nečtu nic, co znám. můj manžel je teda taky typ, kterej má takový perličky, ale tolik najednou určitě ne. ![]()
@Verunna11 taky jsem si myslela, ze se to stalo, ale pak jsem si rekla, ze chlap prece tak blbej byt nemuze ![]()
@midlajs píše:
@Verunna11 taky jsem si myslela, ze se to stalo, ale pak jsem si rekla, ze chlap prece tak blbej byt nemuze
to nemůže. Musí se jich sejít víc, aby se tohle sešlo. ![]()
Od srdce jsem se zasmála. neco jsem znala a něco jsem četla poprvé..
třeba to s tou šlehačkou se mi stalo taky. Poslala jsem manžela koupit šlehačku přišel s tim ze nemají jen smetanu ke slehani. ![]()
@Verunna11 píše:
Díky holky za zastání, ten, kdo to četl a zná to, tak to vůbec nemusí dočítat. Taky nečtu nic, co znám. můj manžel je teda taky typ, kterej má takový perličky, ale tolik najednou určitě ne.
Ja to neznam a je to vyborny
malem jsem si vzbudila dite jak jsem vybuchla ![]()
@aknah31 píše:
třeba to s tou šlehačkou se mi stalo taky. Poslala jsem manžela koupit šlehačku přišel s tim ze nemají jen smetanu ke slehani.
Jo, na mě se děti taky dívali jako na blázna když jsem to četla. Manžel se tlemil taky. ![]()