Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý večer všem,
našel by se tu někdo kdo absolvoval vyhlídkový let z letiště Bubovice? Jak jste byli spokojeni/nespokojeni?
děkuji za názory Alena ![]()
@estrela píše:
Dobrý večer všem,našel by se tu někdo kdo absolvoval vyhlídkový let z letiště Bubovice? Jak jste byli spokojeni/nespokojeni?
děkuji za názory Alena
Co chceš slyšet? Bubákovice jsou jako každej jinej AK. Čím letíte? Jinak mají výhodu, že v okolí je dost bodů, přes který se dá frčet - Ameriky, Solvayovy lomy, Svatý Jan, Čertovy schody, Koněprusy, Karlštejn, pak se dá letět po vodě až na Žebrák.
Záleží, kolik máte času a co chceš vidět - to si dohodněte před letem ![]()
@Chauvinist chceme let jako dárek pro osmdesátiletého skoro tchána, tak hledáme kde koupit, jestli je toto letiště stejné jako jiné nevím, ale třeba s letištěm ve Velké Dobré nemáme ty nej zkušenosti, takže pátram kdo tady odtud letěl a zda byl spokojený. Přibližně víme co chceme i na jak dlouho, ale třeba je tu někdo komu nedodrželi stanovený čas, nebo nevím co…nebo naopak..chápeš? Opatrnosti není nikdy nazbyt a negativní zkušenost stačila. Vy jste s nimi letěli?
@estrela píše:
@Chauvinist chceme let jako dárek pro osmdesátiletého skoro tchána, tak hledáme kde koupit, jestli je toto letiště stejné jako jiné nevím, ale třeba s letištěm ve Velké Dobré nemáme ty nej zkušenosti, takže pátram kdo tady odtud letěl a zda byl spokojený. Přibližně víme co chceme i na jak dlouho, ale třeba je tu někdo komu nedodrželi stanovený čas, nebo nevím co…nebo naopak..chápeš? Opatrnosti není nikdy nazbyt a negativní zkušenost stačila. Vy jste s nimi letěli?
Takhle - já u nich žádnou vyhlídku neletěl, jen sem tam s pár lidma byl na pivu a znám jiný AK poměrně detailně ![]()
Myslím, že to funguje všude stejně - na jednu stranu by rádi lítali, když jim to platí klient, na druhou stranu je danej čas a přetáhnutí stojí AK peníze. Takže to nezáleží na AK, ale na pilotovi a hlavně na aktuálním počasí, větru a výběru trasy. Když máš let větroněm a je to zadeklovaný, tak prostě 20minut nedáš. Pokud máš motorovou vyhlídku, tak si prostě řekni body, přes který chceš letět (nebo si je nech doporučit, protože některý místa ze země majestátní jsou ze vzduchu nic moc a naopak) a nech si odhadnout jak to bude - jde o to, že když se to ulítne dřív, tak co s tebou v tom vzduchu - jedině dělat zatáčky a čekat, až dojedou minuty, nebo to bude víc a pak asi budou chtít ty minuty zaplatit, pokud to nebude nějak +/- pár minut. Takže většinou se to o něco stahuje (ale rozhodně by to nemělo být víc jak 10 procent) a pak záleží na pilotovi. Někdo půjčí knipl, někdo to vytáhne nad kumuly, když se zadaří, někdo to posadí zpátky - chce se to dohodnout.
Bubákovice jsou slušnej AK. Nevím, jaký máš zkušenosti s Kladnem, je možný, že ste narazili na kokota, co to chtěl mít za sebou, neb nebylo počasí bo tak něco, no.
Asi jsem ti moc nepomohl, ale tam bych se já osobně toho nebál…
@Chauvinist děkuji,zavolám tam a uvidíme. Poradit si určitě necháme (trasu) já mám jen pár míst co bychom chtěli určitě a ostatní domluvíme. hezký večer ![]()