Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
Před necelými třemi měsíci jsem naposled měla pohlavní styk a použili jsme kondom. Od té doby už jsem měla dvakrát menstruaci, i když ta 1. přišla asi o 3 dny dřív. Teď mám u další menstruace už 8 dní zpoždění a poslední dobou mám takový pocit nafouklého břicha, bělavý výtok a takový zvláštní pocit. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu být těhotná? Podle výpočtů bych byla ve 12. týdnu, je možné, abych o tom nevěděla?
Nicky21 píše:
Dobrý den
Před necelými třemi měsíci jsem naposled měla pohlavní styk a použili jsme kondom. Od té doby už jsem měla dvakrát menstruaci, i když ta 1. přišla asi o 3 dny dřív. Teď mám u další menstruace už 8 dní zpoždění a poslední dobou mám takový pocit nafouklého břicha, bělavý výtok a takový zvláštní pocit. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu být těhotná? Podle výpočtů bych byla ve 12. týdnu, je možné, abych o tom nevěděla?
jj já šla s prvním na vyvolávačku a dr. povídá…ehm, ale ona menstruace stejně nebude jste v ukončeném 11.tt ![]()
a co zkusit thotenský test?
já přišla na těhotenství v 9tt, bylo mi tak nějak divně a menstruace nikde.. ![]()
Tak jednak jste měli kondom. Pak jsi 2× odmenstruovala. I když některé holky mají MS i v těhotenství, šance, že jsi těhotná, se mi jeví jako minimální.
A taky existují těhotenstké testy. Takže není nic jednoduššího než jeden koupit a otestovat
My to tady nevyvěštíme ![]()
Myslím, že nebudeš. Je to málo pravděpodobné. ale zkus test, jinak to stoprocentně nezjistíš ![]()
Je to dost nepravděpodobné. Myslím, že těhotná nejsi, ale, jak píše výše Fr. nejsme věštkyně a těhu test ti dá odpověď v tomto týdnu již jasnou, spolehlivou a za minutu…
Verim ze nebudes,ale pro tvuj klid duse bych si udelala test ![]()
jen tak mimochodem, já taky otěhotněla přes kondom
…a fakt jsme protržení nezaregistrovali
, nejde to moc poznat, takže dle mého, tu ta možnost těhotenství je
…
vililik píše:
jen tak mimochodem, já taky otěhotněla přes kondom…a fakt jsme protržení nezaregistrovali
…
A potom jsi ještě 2× menstruovala?
Barusak78 píše:vililik píše:A potom jsi ještě 2× menstruovala?
jen tak mimochodem, já taky otěhotněla přes kondom…a fakt jsme protržení nezaregistrovali
…
menstruaci jsem normálně dostala ještě jednou…, ale např. má sestra menstruovala při těhu dvakrát a těhu zjistila až ve třetím měsíci ![]()
Pravděpodobné to je .. nevím proč všichni píšou jak je to nepravděpodobné, když je to poměrně běžné
Kamarádka takhle šla na kontrolu právě kvůli výtoku a zjistila že je v pátém měsíci
menstruaci měla normálně celou tu dobu ..
takže zkus si test, přece není nic jednoduššího ![]()
Tak nakonec jsem si pro jistotu ten test udělala, dokonce dvakrát. První byl sice prošlý, ale vyšel negativní a pak jsem si koupila ještě nový a ten taky vyšel negativní. Přesto jsem menstruaci nedostala a pořád mě pobolívá břicho.
Nicky21 píše:
Tak nakonec jsem si pro jistotu ten test udělala, dokonce dvakrát. První byl sice prošlý, ale vyšel negativní a pak jsem si koupila ještě nový a ten taky vyšel negativní. Přesto jsem menstruaci nedostala a pořád mě pobolívá břicho.
Tak si zajdi na gyndu a píchne ti vyvolávačku a přitom tě zkontroluje, roč tě bolí břicho ![]()
Barusak78 píše:vililik píše:A potom jsi ještě 2× menstruovala?
…
Ahoj holky,
jen jedna kuriorizata: známí otěhotněli takto: 1× přes kondom (nepraskl), 1× přes pesar a 1× přes podvázané vaječníky (špatně udělané)
![]()
Jiná kamarádka dokonce 2× (s 4 lety pauzy) byla na chirurgii pro bolesti, prý tedy slepák - naštěstí ji pro jistotu poslali na gyndu - byla vždy v 5. měsíci. MS měla celou dobu…
Prostě možné je leccos, i když jsou to rarity ![]()