Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Potřebovala bych poradit (uklidnit). Jsem 8+0tt. Ještě 2 týdny nazpět jsem měla jen prázdný gestační váček a dr. doporučil revizi, já se rozhodla čekat.Za týden se objevil žloutkový váček a embryonální pól,ale bez
. Takže zase čekání. Ted po dalším tydnu jsem byla na kontrole a najednou jsou tam 2 žloutkové v.,ale stále jen jeden embr. pól stále bez
.Takže zase čekání?Slyšeli jste někdy o něčem podobném?A jak to dopadlo?Jsem z toho fakt na nervy.Díky za vaše odpovědi.
Ahoj, může se jednat o mladší těhotentsví, pokud jsou tam prokazatelné dva žloutkové váčky a dvě embrya, tak se může jednat o jednovaječné dvojčata. Snad to bude v pořádku, vydrž do další kontroly ![]()
počkala bych do konce 9tt a pokud by ani tak nebyla akce, asi už neni na co čekat, i když třeba já otěhotněla o 12 dní později než podle MS, takže se mi taky vše posunulo.....asi bych čekala, pokud nekrvácíš a není ti zle.....víš kdy jsi mohla otěhotnět, kdy byla ovulace?
mimochodem, mj předchozí dr mi taky tvrdil že se nevyvíjí a že určitě potratím (byl to jasnovidec, asi), šla jsem k jinému, ten prostě počkal, včera jsem byla na 1. screeningu a v sobotu začínáme 2. trimestr
vydrž ![]()
No, právě že ovu jsem měla 16.DC - to vím.MImi vyšlo po roce snažení
.Jinak cykly jsem měla vždy tak 35-37 dlouhé.Mám hrozny strach…
Tak já teda neporadím, ale jestli místo zklamání budoum miminka dvě tak
A chci vidět toho doktora jak se bude tvářit.
Držím pěsti ať je miminko.
berushkacz píše:
Tak já teda neporadím, ale jestli místo zklamání budoum miminka dvě takA chci vidět toho doktora jak se bude tvářit.
Držím pěsti ať je miminko.
Jeee,to by bylo fajn..No,nepřestanu doufat,ale do pondělí už se asi užeru ![]()
Smily vydrzat. Pokud mas nepravidelnou MS a jeste dlouhou tak muzes mit ovulku rozhazenou.Ja mam stejne dlouhe cykly a mam o 3 tydny plus nejaky den mladsi tehu. Jeste bych 14 dni vydrzela, nedej je
.
PS: muzu se jeste zeptat, jestli sis merila bazalku nebo delala test, ze vis na 100%, kdy jsi mela OVU? Mysleno v dobrym ![]()
Weru píše:
Smily vydrzat. Pokud mas nepravidelnou MS a jeste dlouhou tak muzes mit ovulku rozhazenou.Ja mam stejne dlouhe cykly a mam o 3 tydny plus nejaky den mladsi tehu. Jeste bych 14 dni vydrzela, nedej je.
PS: muzu se jeste zeptat, jestli sis merila bazalku nebo delala test, ze vis na 100%, kdy jsi mela OVU? Mysleno v dobrym
Dělala jsem ovu testy prakticky pořád, navíc je to paradox, protože celý rok jsme se pořád snažilkovali, ale ten měsíc to vyšlo jem jednou, jelikož měl přítel hrozně práce
. Takže to je asi opravdu divné,že ještě není
. Dr. ještě říkal,že to nemusí být vidět, protože mám nějak zakloněnou dělohu. To se mě už ale snaží jen uklidnit…
Při té zakloněné děloze se opravdu hůře vyšetřuje, takže neuklidňuje, má pravdu ![]()
smiley1 píše:Weru píše:Dělala jsem ovu testy prakticky pořád, navíc je to paradox, protože celý rok jsme se pořád snažilkovali, ale ten měsíc to vyšlo jem jednou, jelikož měl přítel hrozně práce
Smily vydrzat. Pokud mas nepravidelnou MS a jeste dlouhou tak muzes mit ovulku rozhazenou.Ja mam stejne dlouhe cykly a mam o 3 tydny plus nejaky den mladsi tehu. Jeste bych 14 dni vydrzela, nedej je.
PS: muzu se jeste zeptat, jestli sis merila bazalku nebo delala test, ze vis na 100%, kdy jsi mela OVU? Mysleno v dobrym. Takže to je asi opravdu divné,že ještě není
. Dr. ještě říkal,že to nemusí být vidět, protože mám nějak zakloněnou dělohu. To se mě už ale snaží jen uklidnit…
No ja si delala ovu testy taky,a le mela jsem je pozitivni podle me kazdej den
, tak sem se na to vyprdla. Ale pokud jste meli sex jeden den v tom danem mesici… ![]()
No ja jsem zvedava, ale kdyz porad MUDr nachazi vic a vic, tak verim, ze tam bude prdolka
Právě se jim to zdá také divný, že se pořád něco děje, tak se holt bude čekat. Právě že sex byl tentokrát jen jeden - nejde mi to do hlavy
. Testy mi vycházeli pozitivni taky skoro pořád, ale kdyz byla ovu,tak ta testovací byla o něco silnější nez kontrolní, navíc jsem pak po pár měsících poznala ovu podle bolesti
.
Ale stejne to asinedopadne, kdyz není
a je to tak malinke. Ted začínám 9.tt, to uz mají
Všichni
.
No,pomalu se psychicky připravuji na pondělí…
Weru píše:smiley1 píše:No ja si delala ovu testy taky,a le mela jsem je pozitivni podle me kazdej denWeru píše:Dělala jsem ovu testy prakticky pořád, navíc je to paradox, protože celý rok jsme se pořád snažilkovali, ale ten měsíc to vyšlo jem jednou, jelikož měl přítel hrozně práce
PS: muzu se jeste zeptat, jestli sis merila bazalku nebo delala test, ze vis na 100%, kdy jsi mela OVU? Mysleno v dobrym. Takže to je asi opravdu divné,že ještě není
, tak sem se na to vyprdla. Ale pokud jste meli sex jeden den v tom danem mesici…
No ja jsem zvedava, ale kdyz porad MUDr nachazi vic a vic, tak verim, ze tam bude prdolka
mozna to bude fakt tou zaklonenou delohou, ze tam nejdou tak dobre videt.
V pondeli jdes na KO? Tak to jsem zvedava. Prece by bylo divny, kdyz ty embrijka rostou, aby to dopadlo spatne.
Budu ti drzet pesti, to kazdopadne.