Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
moc by mě zajímaly osobní zkušenosti vás maminek. Před 11 dny (13.8.) jsme spolu s přítelem měli nechráněný styk, ale ejakuloval mi na břicho. Slyšela jsem, že před vyvrcholením může muž vystříknout i trošku ejakulátu o kterém vůbec neví. Teď v pondělí 22.8. jsme odjížděli na dovolenou do Krkonoš a mě z ničeho nic napadlo vzít si s sebou těhotenský test, ale pak jsem si řekla, že to je hloupost a nechala ho doma. V jedné knížce o těhotenství (ale i na internetu) jsem četla, že mezi těhotenské příznaky patří i „Pocit, že jsem těhotná“. Od té doby, co jsem si při balení ten test nevzala, mám opravdový pocit, že jsem těhotná. Je možné, že bych to mohla cítit už 11 dní po případném početí? A kromě toho mě poslední 2 dny trochu bolí břicho (hlavně při fyzické zátěži), když si stoupnu nebo se zvednu, tak se mi hrozně zamotá hlava, chodím téměř každou hodinu na záchod a dneska jsem musela každou chvilku něco malého sníst, měla jsem hrozný hlad. Vím, že na těhu test je ještě brzy, ale je možné, že bych mohla být těhotná? Zajímaly by mě vaše názory a osobní zkušenosti s tímto „pocitem těhotenství“.
Mockrát vám děkuju a moc se těším, co si přečtu ![]()
je to pravda, že spermie mohou unikat v malém množství před vyvrcholením a nechráněný ten styk byl, takže můžeš být těhotná.
a některé ženy to vytuší opravdu brzo, na druhou stranu k těm příznakům bych se moc neupínala, měla jsem mraky příznaků mnoho měsíců.
ať to dopadne jak chceš ty.
4lověk si dokáže vsugervat cokoliv.Já to zvládnu hravě od těhtotenství až po nádory dokonce i teploty ![]()
Ahoj
já když čekala na to až se mi objeví na testu // tak jsem měla pocitů až moc
jak jsem se moc pozorovala tak jsem viděla na sobě všechny příznaky, že jsem a přitom jsem nebyla.
aby nám pochybovačům zakladatelka ještě nevytřela zrak - přeci jen byla to přerušovaná soulož ![]()
moje osobni zkusenost s „pocitem tehotenstvi“ je takova, ze po prvni nechranene soulozi jsem tento pocit mela snad do hodiny, nechtela jsem si nic vsugerovat, neupinala jsem se na zadne priznaky, protoze samozrejme jeste par tydnu potom zadne nebyly,ale ten pocit byl neuveritelne silny a kazde rano jsem se budila s rukou na brise a usmevem na tvari......podvedomi asi pracovalo na silne obratky
vysledkem tohoto pocity je me tehotenstvi, nevim jestli to byla obrovska nahoda, nebo je to skutecne mozne, ale setkala jsem se s vice zenami, ktere to take neomylne citily od prvniho dne
jinak co se tyka tveho mozneho tehu........i kdyz partnerova ejakulace probehla mimo tve telo, tak i pres to otehotnet muzes, je to s mnohem mensi pravdepodobnosti ale ne nemozne
Saroya píše:
aby nám pochybovačům zakladatelka ještě nevytřela zrak - přeci jen byla to přerušovaná soulož
Diky te mam manzela ![]()
A ja nahodou z niceho nic tenhle pocit mela,udelala jsem si test ve dve rano a s kamaradkou se zasmala,ze je falesne pozitivni,v noci se mi promitl muj zivot pred ocima,udelala jsem si druhej test rano a tam dve koleje a ted mam skoro rocni dvojcata ![]()
A to jsem to poznala jeste predtim,nez mi vubec MS vynechala ![]()
Ahoj, těhotná být můžeš,ale máš o dost nižší pravděpodobnost, přítel by musel mít rychlíky spermíky
ale stát se to může..nic není nemožné.. jinak s tím pocitem.. u prvnío těhu jsem to cítila…a teď u druhého taky pár dní po styku,možná bych u obou dětí dokázala určit, i ze kterého styku jsou
teď to ještě sice nemám potvrzené od DR. ale pozitivní testíky byly.. ![]()
Ahojky, těhotná být můžeš. Ovšem když si to tak vezmu já, tak jsem když jsem vysadila HA měla pocit že jsem těhotná každý měsíc, a to i v době kdy manžel používal kondom
každopádně pokud si mimi přejete, přeju ti hodně štěstí, aby tvůj pocit byl ne jen pocitem, ale realitou ![]()
pocit, že jsem těhotná jsem měla 2× a taky jsem 2× těhotná byla, takže já nato věřím
tak ať to je jak si přeješ ![]()
Já jsem se v době snažení cítila těhotně skoro pořád, jen ne když jsem doopravdy těhotná byla (protože podle mých výpočtů jsem být neměla, tak jsem byla v klidu..
). Psychika fakt dělá divy. Ale věřím že někdo vnímavý to poznat může..
Spali jsme spolu 2 dny před ovulací, ale já si taky říkám, že ty příznaky mohou být z čehokoliv, jen ten pocit mě mate
MS bych měla dostat 30.-31.8. (cyklus mám 32-33 dní). HA neberu a na test si myslím, že je ještě brzy. Na krabičce píšou už 5. den po oplodnění, ale to si myslím, že je nesmysl. My si s přítelem děti přejeme, ale až trochu později, přece jen oba ještě studujeme. Kdybych ale otěhotněla, ani bych nepřemýšlela nad potratem
Já mám děti hrozně ráda a už se na ně moc těším ![]()
Moc děkuju za vaše odpovědi
Pomohly mi.. A ještě se chci zeptat. Od pondělí 29.8. máme třídenní soustředění se softballem a budeme mít celý den hodně pohybu. Mohlo by švihání pálkou nějak ublížit miminku, pokud bych opravdu těhotná byla? Přeci to je takový nepřirozený pohyb a myslím si, že to není moc dobré na břicho. Kdybych si v pondělí ráno udělala test, bude tam už vidět výsledek nebo je moc brzy? Bojím se, abych o to případné miminko takhle nepřišla ![]()