Příznaky těhotenství

Anonymní
25.8.11 08:51

Příznaky těhotenství

Ahoj toto téma zakládám zase ze své vlastní hysterie, ale budu ráda, když se najde někdo kdo mi odpoví. Jsem v 7.týdnu těhotenství, od začátku mam časté nevolnosti jinak skoro nic, v podbřišku mě skoro vůbec nebolí a proto mám obavy zda je všechno jak má???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
25.8.11 08:56

Simtě,vůbec neplaš. Přece neznamená, že když tě nepobolívá v podbřišku že nejsi těhu nebo se něco děje. Máš to snad potvrzené, když jsi v 7tt? Mě krom nevolností taky nic nebylo-žádné pobolívání a to ani prsou a jsem teď 26tt. Ale taky jsem se pořád hlídala,takže tě plně chápu. Ale neboj všechno je tak,jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
25.8.11 08:58

Takových témat tady bylo už hodně, skoro každá na začátku řeší jestli není něco špatně…
Všechny těhu příznaky se můžou nikoliv musí projevit u každé těhule…
pokud ti dr. řekne že je to OK, tak mu zkus věřit, ne vždy každé těhu dobpadne dobře (moc dobře to znám - loni ZT) ale zkus být v klidu…
někdo nemá ani tu nevolnost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.11 09:07

Já mam za sebou také ZT tak proto mám strach :-?

• Citovat
  • Upravit
29436
25.8.11 09:12

Těhotenské příznaky nevypovídají nic o prosperitě těhotenství. Někdo má příznaků plno, nikdo nemá od začátku nic, někomu postupně vymizí. Každá jsme jiná, každá máme jiný organismus, který na těhotenství reaguje u každého jinak. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.8.11 09:29

Neboj,určitě je všechno v pořádku,ale dobře znám ty nervíčky :zed: ! Já neměla kromě bolení v podbřišku v době očekávané MS vůbec zádné příznaky!!!Pak mi bývalo asi měsíc odpoledne a večer šoufl ,ale ani jednou :poblion: !!!Po 12.tt pak zase vůbec nic a tedˇ kdyby mi nenaskočilo bříško :srdce: ,tak ani nevím,že jsem těhu,což jsem ráda,ale někdy mám taky obavy,jestli je vše OK :think: !!!Užívej si to,mě to pak mrzelo,že jsem si dělala zbytečné nervy,když jsem na UTZ uviděla mimíska jak sebou mele :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.8.11 09:54

Buď v klidu. Já u prvního těhu neměla žádné nevolnosti nic, jen na začátku v době ms bolení jako při ms a pak teda v pokročilejším stadiu když jsem vstala brzo ráno, tak mi bylo špatně, jinak vůbec nic a o těhu bych vůbec nevěděla.

Teď mě bolej prsa, je mi blbě celej den, jsem unavená a pořád bych jen spala.
To jestli těhu probíhá dobře na příznacích fakt nepoznáš, takže se hoď do klidu, neni to dobrý pro tebe ani pro mimčo. Musíš doufat, jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
25.8.11 11:36

:-D já do 7tt vůbec nepoznala že jsem těhu. Všechno samozřejmě dobře dopadlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.8.11 16:52

taky se připojím, břicho mě na začátku nebolelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
27.8.11 18:22

mě je taky občas přes den jen špatně,ale nezvracím,ani mě nebolí bříško.Jsem také v 7.týdnu.Jo a pořád bych spala,začínám těžce nedávat svoje noční dvanáctky. :zed:

• Citovat
  • Upravit
17629
27.8.11 18:24

nemusíš je sloužit, ze zákona. já co jsem otěhotněla, tak jsem noční neměla, a nedovedu si to ani představit. Naopak u nás těhule musela přinést extra potvrzení od Mudry, že je může sloužit (ale je to totální sova, která má přehozený režim a naopak by pro ni byla smrt vstávat na ráno na půl osmou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
27.8.11 18:34

já vím,ale 5.9. jdu na kontrolu a až mi dr potvrdí,že miminku bije srdíčko,oznámím to v práci a budu chtít úplně od nočních osvobodit.Kromě této noční mi ještě vyjdou dvě,tak to doufám nějak zvládnu.

• Citovat
  • Upravit
17629
27.8.11 18:42

jasný, tak to držím palce, ať už se s tím nemusíš mořit - já si je ze začátku vyměnila s kolegama a pak když bylo potvrzeno, tak už to řešila ofiko s provozní, ale i tak se to rozneslo celkem brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
27.8.11 18:48

:mrgreen: mam dotaz jak nejrychleji zjistím že jsem tehu ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.8.11 19:09
petulinnka píše: :mrgreen: mam dotaz jak nejrychleji zjistím že jsem tehu ???

takových diskuzí je tu mrak - záleží na více okolností- nejlépe po datu očekávané menstruace těhotenským testem doma z moči nebo testem na HCG z krve u lékaře nebo gynekologickou prohlídkou, někdo zjistí, když mu roste břicho a cítí pohyby, ale to asi nebude zrovna nejrychlejší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí