Ve 22.tt jen kilo nahoře

1914
25.8.11 10:04

Ve 22.tt jen kilo nahoře

Ahojky holky,
tak se na Vás obracím s dalším dotazem, Vy mě vždycky dokážete tak utěšit :wink:
V úterý jsem byla v poradně a ve 22. tt mám nahoře jen kilo, sestra na mě kvůli tomu byla i taková nepříjemná, ale já jím normálně jako vždy. Je fakt, že na začátku těhu jsem moc nejedla, nebyla chuť, nevolnost atd. Přišla jsem si blbě, jak kdybych děťátko ochuzovala, ale fakt se mi nezdá, že bych jedla nějak málo.
Je to normální? Bříško mi roste, ubrala jsem přes zadek atd. Měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
25.8.11 10:08

Já bych řekla v pohodě, kamarádka za těhotenství přibrala jen 3 kila, bříško krásně rostlo a ona shodila přes zadek, nohy a boky.Malý měl 3,40kg. Prostě se jen „kila“ přesouvají, tam kam mají. Klidně to ještě můžeš dohnat. Nebudeš mít problém, že ti po porodu bude všechno malé, možná spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.8.11 10:08

Já myslím že můžeš být ráda,že moc nenabíráš,každopádně to může ještě přijít :-D Mě zas nadávali že mám moc nahoře,ono si nevybereš :nevim: Pokud mimčo roste a je na UTZ vše v pořádku tak bych to neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.8.11 10:13

Ahoj holky, jen nakukuju do tématu, které se mě bohužel vůbec netýká :roll: , jsem oproti vám opačný případ (větší přírůstky, v těhotenství zvětšení zadku a stehen atd.), ale má kamarádka by mezi vás zapadla :-) Přibíraz začala až na začátku třetího trimestru a do té doby na ni doktoři byli celkem protivní, že málo jí atd. Nic si z toho nedělejte, těhotenské tabulky jsou zcestné, každé tělo je jiné, tudíž každé reaguje jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
25.8.11 10:22

Tak já taky do 5 měsíce nepřibrala ani deko a za celé těhu jsem celkově přibrala 4 kg. Akorát teda nechápu, že když jsem šla z porodnice, měla jsem nahoře 5 kg :mrgreen: a ty se mi stále nedaří shodit :roll:

• Citovat
  • Upravit
384
25.8.11 10:29

Já taky ze začátku přibírala jen malinko. Myslím si, že je to individuální. Spíš buď ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.8.11 10:36

To je úplně normální, ničeho se neboj…

To by mně zajímalo co by ta sestra řekla mně, když jsem v prvním těhotenství zhubla skoro 16 kilo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.11 10:42

Taky si řikam, že jsem docela ráda, ale vrtalo mi to hlavou, připadala jsem jako krkavčí matka, a to se beruška ještě ani nenarodila :-)
Moc děkuju, holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.8.11 10:47

Taky bych to neviděla jako tragédii. Dlouho jsem hubla a do 22.tt jsem se sotva vyhrabala na původní váhu (doktorka mi nic neřekla), ale od té doby nabírám o dost rychleji a to mi přijde, že jím pořád stejně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1914
25.8.11 10:52
valkil píše:
Já myslím, že na Tvé váze až tak nezáleží, miminko si bere co potřebuje, a pokud se ty cítíš v pohodě, a krevní testy jsou v pořádku, tak se nestresuj, já jsem vždyky přibrala celkově okolo 4 kg, teď jsem dokonce 5 shodila a malej byl čtyřkilovej.
Na sestru se vyprdni, co na to říká doktor?

Doktor vůbec nic :-) Jestli on si tu váhu vůbec někdy přečte, sestra mu tam dá průkazku, on tam jen něco dopíše, něco, co po něm nepřečtu :-D a zase mi jí vrazí, asi si to ani nestihne přečíst - tlak, váhu atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.8.11 11:11

Taky jsem to tak v obou tehu mela, v prvnim jsem pribrala 6kg, ve druhem dokonce jen 4kg a deti meli 3,75 a 3,96kg. Takze jsem po druhem tehu sla z porodnice snad o 5 nebo 7kg lehci. No, bohuzel mi to dlouho nevydrzelo. :oops: :-P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
25.8.11 11:27

Já jsem ve 21tt a mám nahoře jen 1,5kg.Doktor říká, že mám váhu krásnou.Miminko roste jak má, všechno je v pořádku.Na sestru se vykašli a pokud ti to vrtá hlavou, zeptej se doktora.
Ještě chci dodat, že v prvním těhu jsem přibrala 24kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
25.8.11 11:32

Ahojky, já na tom byla skoro stejně :lol: Když mě doktorka viděla v polovině těhotenství, rozhodla se, že musí přepočítat datum porodu, že to teda nevypadá :lol: Samozřejmě bylo vše v pořádku a datum porodu seděl. To jsem tehdy měla pouze kilo navrch…Pak jsem to dohnala asi mezi 5 a 6 měsícem, to jsem ta 3 týdny přibrala dalších 3 kilo. Dokopala jsem to s 9 kg navrch. Prcek se narodil 37+6tt a vážil 3050 g. Vůůůůůůůůůbec bych se s tímhle nezatěžovala. A kdyby byly sestřičky a doktorky situace znalý a profesionální, tak by měly vědět, že každý to má jinak!!! :nevim: A už vůbec by se neměly tvářit nepříjemně. Užívej si těhu a nenechej se znechutit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.8.11 11:36

buď v pohodě já tou dobou měla 7 kilo dole :mrgreen:
zato po porodu,, no to nebudu komentovat, špeky se usadily všude,, neboj to nic neznamená.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.11 12:27

Tak jo, holky, moc děkuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie