Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otázka zní, jak to máme vědět? Bože můj, s děckem počkej až si to srovnas v hlavě.. ![]()
Potratu jsem zažila víc a stejně to nechápu. Prostě počkej zda vynechá ms
Tohle je minimalne na to jit na pohotovost, aby ti to potvrdili ![]()
@Skaiqy @lachtanice86 ja se jen ptala kdo o tom neco vi. Kdo neví nemusí psat nic
Nevím co přesně chceš vědět. Počkej jestli vynechá ms a pak si udělej test. Potratila jsem 5× takže vím jaké to je, je mi taky 21. Ale nikdo ti neřekne, jestli jsi nebo nejsi a jestli to bude v pořádku.
Počkej až někdo vytáhne věšteckou kouli a řekne ti, zda se povedlo. Vždy je to 50/50. Taky jsem si prožila co ty, ale rozhodně bych se 7 dní po styku neptala na fóru zda se povedlo, však jak to máme vědět? Počkej až vynechá MS a udělej si test.
To jestli se to povedlo, ti tady nikdo neřekne. Ale spíš bych se na tvém místě zaměřila na to jestli a kdy mám ovulaci. Zkus ovulační testy, nebo měření bazální teploty.
Styk po 7 dnech je málo, když chcete počít. Nám doktor říkal, že nejlepší je každý druhý den.
Taky jsem zažila „pár“ potratů a nám se třeba po tom posledním, který byl s revizí v 8.tt, povedlo až přesně po roce.
Nikde není psáno, že se to povede hned.
@Anonymní píše:
@Skaiqy @lachtanice86 ja se jen ptala kdo o tom neco vi. Kdo neví nemusí psat nic
Ono to je totiž děsně nelogický dotaz
když teď ani samo tělo neví jestli je nebo není těhotné
natož aby jsme to tu věděly my ![]()
@boruvkay píše:
To jestli se to povedlo, ti tady nikdo neřekne. Ale spíš bych se na tvém místě zaměřila na to jestli a kdy mám ovulaci. Zkus ovulační testy, nebo měření bazální teploty.
Styk po 7 dnech je málo, když chcete počít. Nám doktor říkal, že nejlepší je každý druhý den.
Taky jsem zažila „pár“ potratů a nám se třeba po tom posledním, který byl s revizí v 8.tt, povedlo až přesně po roce.
Ale nepovídej
My měli v květnu styk po 7 dnech a klaplo to. Když se trefis, stačí jeden v měsíci ![]()
@boruvkay píše:
A jinak zakladatelka pravděpodobně ovulaci má, když už otěhotněla. Je nutné hned začít měřit bt nebo testovat ovulaci a sexovat podle toho? Fakt nejde jen si užívat. A testovat až to delší dobu nepůjde?
Otěhotněla jsem dvakrát a skoro hned. Do teď nevím, kdy mívám ovulaci, kromě nejasných bolestí. Druhé jsme museli trefit prostřední že 3 styků v měsíci. Podotýkám, že první byl těsně po ms a ten třetí těsně před.
@Anonymní píše:
Tím myslíš, kdo tady ví jestli jsi těhotná? Mám pro tebe překvapivou odpověď - neví to nikdo…
Tak jako všechny, si budeš muset počkat až na menzes.
@Kaileee slušně jsem se tu zeptala jestli nekdo neví, zda je možné, ze jsem mela plodné dny jeden z tech dnů. Myslim si ze si z toho hned nemusíš delat srandu ![]()
Ahoj holky. Je tu některá, která rozumí plodným dnům?
Mela jsem 19 dubna potrat bez revize( byla jsem ve 12 tt plod odpovídal 9. - zamlkly potrat)
Každopádně tento měsíc (12.6) jsem dostala druhou ms po potratu.
S pritelem jsme si řekli ze do toho pujdeme az mi bude psychicky lépe. Doktorka sice doporucovala po 3 ms, ale všude psali, ze kdyz jsem potratila bez revize, muzeme se snažit klidne hned.
Ms mam pravidelnou ( délka menstruace 7 dni a cyklus cca 27-28 dni)
20.6 a dnes 27.6 jsme meli nechráněný pohlavní styk. Je možné ze se to povedlo?
( vim ze je dost brzo a každá si řeknete proc si nepockam na ms, ale která z vás o první mimi prisla me doufam pochopí)
Myslíte ze se mam obávat po tom zamlklem potratu? Pry by to na podruhé mělo byt uz v poradku, jeste kdyz jsem tak mladá (21 let)
Budu vam vděčná na vaše názory.