Můžu být těhotná?

Anonymní
27.6.20 13:40

Můžu být těhotná? Plodné dny

Ahoj holky. Je tu některá, která rozumí plodným dnům?
Mela jsem 19 dubna potrat bez revize( byla jsem ve 12 tt plod odpovídal 9. - zamlkly potrat)

Každopádně tento měsíc (12.6) jsem dostala druhou ms po potratu.
S pritelem jsme si řekli ze do toho pujdeme az mi bude psychicky lépe. Doktorka sice doporucovala po 3 ms, ale všude psali, ze kdyz jsem potratila bez revize, muzeme se snažit klidne hned.

Ms mam pravidelnou ( délka menstruace 7 dni a cyklus cca 27-28 dni)

20.6 a dnes 27.6 jsme meli nechráněný pohlavní styk. Je možné ze se to povedlo?
( vim ze je dost brzo a každá si řeknete proc si nepockam na ms, ale která z vás o první mimi prisla me doufam pochopí)

Myslíte ze se mam obávat po tom zamlklem potratu? Pry by to na podruhé mělo byt uz v poradku, jeste kdyz jsem tak mladá (21 let)

Budu vam vděčná na vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
27.6.20 13:49

Otázka zní, jak to máme vědět? Bože můj, s děckem počkej až si to srovnas v hlavě.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.6.20 13:49

Potratu jsem zažila víc a stejně to nechápu. Prostě počkej zda vynechá ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
27.6.20 13:53

Tohle je minimalne na to jit na pohotovost, aby ti to potvrdili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.20 14:08

@Skaiqy @lachtanice86 ja se jen ptala kdo o tom neco vi. Kdo neví nemusí psat nic

• Citovat
  • Upravit
255
27.6.20 14:15

Nevím co přesně chceš vědět. Počkej jestli vynechá ms a pak si udělej test. Potratila jsem 5× takže vím jaké to je, je mi taky 21. Ale nikdo ti neřekne, jestli jsi nebo nejsi a jestli to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.6.20 14:20

Jestli to muže vyjít? No je to možný…a nebo taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
27.6.20 14:20

:mrgreen: nemame se ti podivat do delohy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
27.6.20 14:21

Počkej až někdo vytáhne věšteckou kouli a řekne ti, zda se povedlo. Vždy je to 50/50. Taky jsem si prožila co ty, ale rozhodně bych se 7 dní po styku neptala na fóru zda se povedlo, však jak to máme vědět? Počkej až vynechá MS a udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
27.6.20 14:57

To jestli se to povedlo, ti tady nikdo neřekne. Ale spíš bych se na tvém místě zaměřila na to jestli a kdy mám ovulaci. Zkus ovulační testy, nebo měření bazální teploty.
Styk po 7 dnech je málo, když chcete počít. Nám doktor říkal, že nejlepší je každý druhý den.
Taky jsem zažila „pár“ potratů a nám se třeba po tom posledním, který byl s revizí v 8.tt, povedlo až přesně po roce.
Nikde není psáno, že se to povede hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.6.20 15:01
@Anonymní píše:
@Skaiqy @lachtanice86 ja se jen ptala kdo o tom neco vi. Kdo neví nemusí psat nic

Ono to je totiž děsně nelogický dotaz :mrgreen: když teď ani samo tělo neví jestli je nebo není těhotné :lol: natož aby jsme to tu věděly my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.20 15:10
@boruvkay píše:
To jestli se to povedlo, ti tady nikdo neřekne. Ale spíš bych se na tvém místě zaměřila na to jestli a kdy mám ovulaci. Zkus ovulační testy, nebo měření bazální teploty.
Styk po 7 dnech je málo, když chcete počít. Nám doktor říkal, že nejlepší je každý druhý den.
Taky jsem zažila „pár“ potratů a nám se třeba po tom posledním, který byl s revizí v 8.tt, povedlo až přesně po roce.
Nikde není psáno, že se to povede hned.

Ale nepovídej :) My měli v květnu styk po 7 dnech a klaplo to. Když se trefis, stačí jeden v měsíci :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.20 15:36
@boruvkay píše:
Nikde není psáno, že se to povede hned.

A jinak zakladatelka pravděpodobně ovulaci má, když už otěhotněla. Je nutné hned začít měřit bt nebo testovat ovulaci a sexovat podle toho? Fakt nejde jen si užívat. A testovat až to delší dobu nepůjde?

Otěhotněla jsem dvakrát a skoro hned. Do teď nevím, kdy mívám ovulaci, kromě nejasných bolestí. Druhé jsme museli trefit prostřední že 3 styků v měsíci. Podotýkám, že první byl těsně po ms a ten třetí těsně před.

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.6.20 15:52
@Anonymní píše:
@Skaiqy @lachtanice86 ja se jen ptala kdo o tom neco vi. Kdo neví nemusí psat nic

Tím myslíš, kdo tady ví jestli jsi těhotná? Mám pro tebe překvapivou odpověď - neví to nikdo… ;) Tak jako všechny, si budeš muset počkat až na menzes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.20 17:25

@Kaileee slušně jsem se tu zeptala jestli nekdo neví, zda je možné, ze jsem mela plodné dny jeden z tech dnů. Myslim si ze si z toho hned nemusíš delat srandu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky