Sex v 5. týdnu těhotenství

112
27.6.20 10:00

Sex v 5., 6.tt

Ahoj, mam dotaz :). Jsem tehotna, podle posl.MS 5+6tt. V pondeli jdu poprve na gyndu.

Dneska jsme meli ale s manzelem sex, po dlouhy dobe a ja se bojim, aby se miminku neco nestalo.

Je to bezpecne, nebo se radeji v 1.trimestru sexu vyhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
27.6.20 10:08

To, jak těhotenství vypadá, ti řekne až doktor po vyšetření. Ale za běžných okolností a normálního průběhu těhotenství by se nemělo stát vůbec nic. Souložit v prvním trimestru je rozhodně mnohem víc v pohodě, než souložit v posledním ;) ale to čistě z praktického hlediska (kopání mimina u sexu není nic moc :D).
Normálním sexem se miminku stát fyzicky nic nemůže, natož v 6.tt. Ale jak reaguje tvoje tělo, to posoudíš jenom ty nebo doktor. :) pokud by mi po sexu bylo dobře, nic mě nebolelo a bylo to příjemné, neřešila bych. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.6.20 10:15

@Bamace diky za reakci :) puvodne jsme myslela, ze do kontroly radsi nic nebude, ale nevyslo to :D celkove ani nevnimam, ze jsem tehotna. Nemam nevolnosti, spis mam porad hlad a chut k jidlu, na cem poznam tehotenstvi je, ze jsem porad unavena. Po obede to na me padne a hned spim, v noci to samy.
Pri sexu jsem zadny bolesti necitila, ani po. Tak snad to bude vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 11:26

Pokud nemáš žádné komplikace, sexu se bát vůbec nemusíš. Já prvních 7 týdnů neustále špinila, hodně mě bolelo břicho, takže jsem sex raději neriskovala (doktor mi pak potvrdil, že jsem dobře udělala).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.20 16:52

Ahoj, taky jsem se bála a vydrželo mi to až do 21tt, teď už spolu normálně spíme, jen kvůli obřímu bříšku hledáme jiné polohy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky