Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No je možný, že vás ty octový výparu poleptají zevnitř, přeci jen je to kyselina.
Nejhorsi je smrt z vydeseni. Zacni pouzivat hlavu a zapoj mozek. Ne ocet fakt plodu neublizi.
@Cenarius a kdyz mi to manzel cely tehotenstvi lije na salat? Nemohlo se miminku neco stat? Treba, ze se bude tvarit kysele? ![]()
Vis jako, ze ocet se i konzumuje? Ty jako třeba nejis čočku na kyselo a nebo nakladany okurky?
@bobulka88 píše:
@Cenarius a kdyz mi to manzel cely tehotenstvi lije na salat? Nemohlo se miminku neco stat? Treba, ze se bude tvarit kysele?
To nevadí, půjde pracovat na poštu. ![]()
@bobulka88 píše:
@Cenarius a kdyz mi to manzel cely tehotenstvi lije na salat? Nemohlo se miminku neco stat? Treba, ze se bude tvarit kysele?
Bude! Nejpozději v pubertě ![]()
Holky, samozřejmě, že racionálně si říkáme, že je to nesmysl, ale těhotenské hormony mě trošku ovládají, takže jsem si v hlavě vymyslela blbost.
Děkuji vám všem, jsem ráda, že je to v pohodě a věřím, že s odstupem času se svému dotazu budu taky smát. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, prosím vás, je to asi pitomý dotaz, ale nedá mi to. Vyvařovala jsem vodou s hodně octem onjhřívačku lahví (otevřenou) a varnou konvici a nějakou chvíli jsem se musela zdržet v té místnosti, kde jsem vyvařovala a jsem těhotná - na konci 6tt. Nemohlo to, prosím, miminku ublížit? Jsme z toho vyděšená. ☹️️
Rychle bez za doktorem. At MIMINKO vysetri.
Dost mě překvapuje, jak dokážete být některé zlé. Když mi nějaká diskuze nevyhovuje, normálně ji vykřížkuji, odcházím a ani by mě nenapadlo si do dotazující kopat. Takže některé odpovědi jsou vševypovídající.
Vlastně vidím, že problém tady nemám já. ![]()
@JancaS84 Jasně, máš pravdu, moc děkuji.
Někdy prostě úplně zbytečně panikařím, než abych se na to podívala s chladnou hlavou. ![]()
Holky, prosím vás, je to asi pitomý dotaz, ale nedá mi to. Vyvařovala jsem vodou s hodně octem onjhřívačku lahví (otevřenou) a varnou konvici a nějakou chvíli jsem se musela zdržet v té místnosti, kde jsem vyvařovala a jsem těhotná - na konci 6tt. Nemohlo to, prosím, miminku ublížit? Jsme z toho vyděšená. ☹️