Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě neodsávat. Do podprsenky si dej vložky, pokuď mlezivo teče víc a bradavky si nemačkej.
Já jsem 28 týden a teče mi proudem. Ráno mám úplně mokrou košili. Přes den nosím vložky do podprsenky. Určitě neodsavej a ani nemackej. Pak by ti teklo ještě víc.
Hlavně neodsavej. Může způsobit stahy dělohy a vyvolat porod…
Ahoj, nic neodsavej
me taky teklo od nějakého 24tt snad už, prostě nos vložky do podprsenky a dostatecne je vyměňuj, jinak je toto v pořádku neboj ![]()
Holky je možný že jsem 30tt a žádné mi ještě neteklo?
že to má každá jinak?
ani mi nějak nenarostly prsa, možná tak o maličko jenom, citlivý taky pořád stejně. Kamarádky okolo mě děsí aby se mi vůbec rozjelo mlíko
prominte že do toho takhle skáču
![]()
@barbarela136 je to v pohodě neboj
ono to na kazdeho působí jinak ty hormony
my je taky jeste nemáme nalete ty prsa nebo neco
akorát nam z toho kape taková voda spis jeste co to chystá, ono potom porodem a prikladanim malého se to spustí
![]()
@barbarela136 píše:
Holky je možný že jsem 30tt a žádné mi ještě neteklo?že to má každá jinak?
ani mi nějak nenarostly prsa, možná tak o maličko jenom, citlivý taky pořád stejně. Kamarádky okolo mě děsí aby se mi vůbec rozjelo mlíko
prominte že do toho takhle skáču
![]()
Mne se treba presne toto stalo.. Prsa zadna zmena, mlezivo nic a k9jeni proste nebylo. Nebyla ani kapka mleka..
Ale dvojky to zvladly i na UM a nedtrili se z toho. Co sem vlastne mela delat. Jit se zastrelit? Kamaradky posli do haje.
@thalasan píše:
Já jsem 28 týden a teče mi proudem. Ráno mám úplně mokrou košili. Přes den nosím vložky do podprsenky. Určitě neodsavej a ani nemackej. Pak by ti teklo ještě víc.
Ahojky, prosím tě, mám podobný problém, až na to, že jsem si únik mleziva nastartovala omylem sama
rodila jsi v termínu a jak jsi to pak měla s kojením? Mám teď strach abych předčasně nerodila
@Anonymní píše:
@thalasan ahojkyAhojky, prosím tě, mám podobný problém, až na to, že jsem si únik mleziva nastartovala omylem samarodila jsi v termínu a jak jsi to pak měla s kojením? Mám teď strach abych předčasně nerodila
Po pravdě, úplně nevím jak se to dá nastartovat omylem sama
mě se spustilo samo, po žádné stimulaci, to by ovlivnit mohlo.
Jinak já jsem rodila pár dní po termínu a kojení problém nebyl.
Holky, je mi 21 a jsem poprvé těhotná. Nyní jsem ve 27 týdnu a zaclo mi z prsou téct mlezivo. Ovšem ne málo. Teče snad pořád po každém klidně i letmem dotyku prs. Někde jsem četla že může způsobit zánět, pokud není odsáváno. A někde zas že se s tím nemá nic dělat
tak teda nevím. Mám to nějak řešit nebo ne?