Mlezivo 27. týden těhotenství

Anonymní
25.6.20 17:33

Mlezivo 27 týden těhotenství

Holky, je mi 21 a jsem poprvé těhotná. Nyní jsem ve 27 týdnu a zaclo mi z prsou téct mlezivo. Ovšem ne málo. Teče snad pořád po každém klidně i letmem dotyku prs. Někde jsem četla že může způsobit zánět, pokud není odsáváno. A někde zas že se s tím nemá nic dělat :nevim: tak teda nevím. Mám to nějak řešit nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9794
25.6.20 17:35

Určitě neodsávat. Do podprsenky si dej vložky, pokuď mlezivo teče víc a bradavky si nemačkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
25.6.20 17:36

Já jsem 28 týden a teče mi proudem. Ráno mám úplně mokrou košili. Přes den nosím vložky do podprsenky. Určitě neodsavej a ani nemackej. Pak by ti teklo ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17007
25.6.20 19:29

Neodsávat - může způsobit předčasný porod :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.20 19:32

Hlavně neodsavej. Může způsobit stahy dělohy a vyvolat porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
25.6.20 21:57

Ahoj, nic neodsavej ;) me taky teklo od nějakého 24tt snad už, prostě nos vložky do podprsenky a dostatecne je vyměňuj, jinak je toto v pořádku neboj :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.20 23:51

Holky je možný že jsem 30tt a žádné mi ještě neteklo? 8o že to má každá jinak? 8o ani mi nějak nenarostly prsa, možná tak o maličko jenom, citlivý taky pořád stejně. Kamarádky okolo mě děsí aby se mi vůbec rozjelo mlíko 8o prominte že do toho takhle skáču :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
26.6.20 08:09

@barbarela136 je to v pohodě neboj :) ono to na kazdeho působí jinak ty hormony :) my je taky jeste nemáme nalete ty prsa nebo neco :D akorát nam z toho kape taková voda spis jeste co to chystá, ono potom porodem a prikladanim malého se to spustí :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.6.20 21:57
@barbarela136 píše:
Holky je možný že jsem 30tt a žádné mi ještě neteklo? 8o že to má každá jinak? 8o ani mi nějak nenarostly prsa, možná tak o maličko jenom, citlivý taky pořád stejně. Kamarádky okolo mě děsí aby se mi vůbec rozjelo mlíko 8o prominte že do toho takhle skáču :lol: :kytka:

Mne se treba presne toto stalo.. Prsa zadna zmena, mlezivo nic a k9jeni proste nebylo. Nebyla ani kapka mleka..

Ale dvojky to zvladly i na UM a nedtrili se z toho. Co sem vlastne mela delat. Jit se zastrelit? Kamaradky posli do haje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.24 21:01
@thalasan ahojky
@thalasan píše:
Já jsem 28 týden a teče mi proudem. Ráno mám úplně mokrou košili. Přes den nosím vložky do podprsenky. Určitě neodsavej a ani nemackej. Pak by ti teklo ještě víc.

Ahojky, prosím tě, mám podobný problém, až na to, že jsem si únik mleziva nastartovala omylem sama :roll: rodila jsi v termínu a jak jsi to pak měla s kojením? Mám teď strach abych předčasně nerodila

• Citovat
  • Upravit
2932
19.1.24 13:29
@Anonymní píše:
@thalasan ahojkyAhojky, prosím tě, mám podobný problém, až na to, že jsem si únik mleziva nastartovala omylem sama :roll: rodila jsi v termínu a jak jsi to pak měla s kojením? Mám teď strach abych předčasně nerodila

Po pravdě, úplně nevím jak se to dá nastartovat omylem sama :think: mě se spustilo samo, po žádné stimulaci, to by ovlivnit mohlo.
Jinak já jsem rodila pár dní po termínu a kojení problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí