Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem jídlo z mekáče v těhotenství cca každých čtrnáct dní a dítě vypadá fakt v pohodě
proč by mu to prosím tě mělo ublížit?
@Anonymní píše:
Ahojky sorry za anonym jsem 10tt a nikdo jeste nic nevi, akorat mam hrozny nevolnosti, ale silenou chut na mekac a ty srajdy z mekace jsou to jediny co v sobe udrzim. Ovoce a zelenina jde hned ven, ale beru doplnky stravy. Myslite, ze mekac muze uskodit mimcu? Dekuju vam
Tak ty srajdy z mekáče bych nejedla ani netěhotná. Připomnělo mi to včerejší diskusi kde se zakladatelka anonymně ptala, jestli jí jako těhotné neublíží ruské vejce ![]()
Taky jsem do Mekáče chodila v těhotenství jíst a vše je ok. U obou dětí. Myslím si, že je to daleko bezpečnější, než jakákoliv restaurace. Tam se občas stane, že přinesou jídlo nedopečené, nedovařené.
Taky bych do toho asi nešla, snažila jsem s jíst hlavně něco zdravýho, i když to chtělo hodně přemáhání
![]()
Ja mekac v tehu jedla bezne, ale jednou jedinkrat se stalo asi v 6.mesici, ze me palila zaha strasne moc, tak jsem si mekac nedala, ale pritel jo…nastesti nedala…pritel totiz pros..l celou noc. takze mekac jako takovej urcite neva, ale stat se muze, ze se z nej pose..s tehotna i netehotna ![]()
Nejedla jsem sice věci z mekáče, ale zase jsem v těhotenství ujížděla na KFC ![]()
Zázrak to sice není, ale pořád lepší nějaké jídlo, než žádné. A taky záleží, co si tam dáváš.
Já jsem si vcera dala po dloouhy době Big macka a moc mi chutnal. Vycitky nemam, proč? Necpu se tim denně ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky sorry za anonym jsem 10tt a nikdo jeste nic nevi, akorat mam hrozny nevolnosti, ale silenou chut na mekac a ty srajdy z mekace jsou to jediny co v sobe udrzim. Ovoce a zelenina jde hned ven, ale beru doplnky stravy. Myslite, ze mekac muze uskodit mimcu? Dekuju vam
Protřebuješ aby ti každý napsal, že je to ok že?
Nevěřím, že v sobě neudržíš nic, než mekáč. To kecáš.
Já jsem jedno těhotenství prezivala minimálně do půlky na rybím salátu s majonézou, ze všeho jiného mi bylo blbě a dite je zdravé. Rozdělila jsem si ho na tři díly a měla tři jídla. Vždy jsem jedla, co mi chutná, co žaludek snesl, moc jsem to neřešila. Takže do Mekace bych šla taky, kdybych to měla ráda ![]()
Prezivala jsem na MC donaldu půl těhotenství s prvním dítětem, proč by to mělo vadit?
Delate si uz prdel? Sto diskusi denne o jidle v tehotenstvi. Jo, vsichni umrete na otravu jidlem ![]()