Mekáč v těhotenství

Anonymní
25.6.20 15:55

Mekáč v těhotenství

Ahojky sorry za anonym jsem 10tt a nikdo jeste nic nevi, akorat mam hrozny nevolnosti, ale silenou chut na mekac a ty srajdy z mekace jsou to jediny co v sobe udrzim. Ovoce a zelenina jde hned ven, ale beru doplnky stravy. Myslite, ze mekac muze uskodit mimcu? Dekuju vam :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
25.6.20 15:58

Měla jsem jídlo z mekáče v těhotenství cca každých čtrnáct dní a dítě vypadá fakt v pohodě :D proč by mu to prosím tě mělo ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10672
25.6.20 16:03
@Anonymní píše:
Ahojky sorry za anonym jsem 10tt a nikdo jeste nic nevi, akorat mam hrozny nevolnosti, ale silenou chut na mekac a ty srajdy z mekace jsou to jediny co v sobe udrzim. Ovoce a zelenina jde hned ven, ale beru doplnky stravy. Myslite, ze mekac muze uskodit mimcu? Dekuju vam :mavam:

Tak ty srajdy z mekáče bych nejedla ani netěhotná. Připomnělo mi to včerejší diskusi kde se zakladatelka anonymně ptala, jestli jí jako těhotné neublíží ruské vejce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.6.20 16:04

Taky jsem do Mekáče chodila v těhotenství jíst a vše je ok. U obou dětí. Myslím si, že je to daleko bezpečnější, než jakákoliv restaurace. Tam se občas stane, že přinesou jídlo nedopečené, nedovařené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.6.20 16:08

Taky bych do toho asi nešla, snažila jsem s jíst hlavně něco zdravýho, i když to chtělo hodně přemáhání :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
25.6.20 16:22

Ja mekac v tehu jedla bezne, ale jednou jedinkrat se stalo asi v 6.mesici, ze me palila zaha strasne moc, tak jsem si mekac nedala, ale pritel jo…nastesti nedala…pritel totiz pros..l celou noc. takze mekac jako takovej urcite neva, ale stat se muze, ze se z nej pose..s tehotna i netehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.6.20 16:30

Nejedla jsem sice věci z mekáče, ale zase jsem v těhotenství ujížděla na KFC :mrgreen:
Zázrak to sice není, ale pořád lepší nějaké jídlo, než žádné. A taky záleží, co si tam dáváš.

• Citovat
  • Upravit
3871
25.6.20 16:35

Já jsem si vcera dala po dloouhy době Big macka a moc mi chutnal. Vycitky nemam, proč? Necpu se tim denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
25.6.20 16:40

Příspěvek upraven 15.11.21 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
25.6.20 16:41
@Anonymní píše:
Ahojky sorry za anonym jsem 10tt a nikdo jeste nic nevi, akorat mam hrozny nevolnosti, ale silenou chut na mekac a ty srajdy z mekace jsou to jediny co v sobe udrzim. Ovoce a zelenina jde hned ven, ale beru doplnky stravy. Myslite, ze mekac muze uskodit mimcu? Dekuju vam :mavam:

Protřebuješ aby ti každý napsal, že je to ok že? :mrgreen: Nevěřím, že v sobě neudržíš nic, než mekáč. To kecáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
25.6.20 16:48

Bereš doplněk stravy? A to je co za srajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.6.20 16:48

Já jsem jedno těhotenství prezivala minimálně do půlky na rybím salátu s majonézou, ze všeho jiného mi bylo blbě a dite je zdravé. Rozdělila jsem si ho na tři díly a měla tři jídla. Vždy jsem jedla, co mi chutná, co žaludek snesl, moc jsem to neřešila. Takže do Mekace bych šla taky, kdybych to měla ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
25.6.20 16:51

Klidně si dej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
25.6.20 16:54

Prezivala jsem na MC donaldu půl těhotenství s prvním dítětem, proč by to mělo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
25.6.20 17:37

Delate si uz prdel? Sto diskusi denne o jidle v tehotenstvi. Jo, vsichni umrete na otravu jidlem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí