Můžu být těhu? Co si myslíte?

Anonymní
20.1.25 17:45

Můžu být těhu? Co si myslíte?

:nevim: Ahoj, před cca 10 dny mi skončila ms. Menstruaci bych řekla, že jsem měla úplně normální, jako vždy. Sex jsem měla před ms a i hned po ms. No a právě asi tak dva dny po tom sexu jsem měla takové slabé špinění (hnědý) a pak za 2dny asi tak narůžovělý výtok a ten výtok narůžovělý jsem měla i dnes. Koupila jsem si pro jistotu digitální test, ale bohužel jsem to pohnojila asi jsem ho nechala v tý moči moc dlouho a prostě byl neplatný. Zítra zkusím znovu, ale jsem nedočkavá a zajímá mě jestli můžu být či ne? :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
20.1.25 17:48
@Anonymní píše: Více

Nejsi podle mě, může jít jen o špinění po menstruaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
20.1.25 17:51

Taky myslím že šance je malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
20.1.25 17:58

Spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
20.1.25 18:56

Nejspíš nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
21.1.25 07:33

Špinění a narůžovělý výtok můžou být příznaky ovulace nebo případného uhnizďování, pokud by k oplodnění došlo. Rozhodně udělej test znovu podle návodu a ideálně ráno, kdy je hladina hCG nejvyšší. Pokud si nejsi jistá, za pár dní test zopakuj nebo se poraď s lékařem.

• Citovat
  • Upravit
27.4.25 12:57

Ahoj holky můžete mi prosím poradit už týden mám časté močení a bílý řídký vytok který nezapácha včera jsem měla divně zapichuty v boku co to může být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.4.25 13:13

@Romanie411 zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
27.4.25 14:58
@Romanie411 píše: Více

Doktor neví? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.4.25 21:23

Ahojky holky už minulý týden mi bylo blbě. Teď o víkendu jsem si v pátek dělala test a myslím, že jsem tam viděla ducha, říkala jsem si, že počkám do pondělka, kdy bych měla dostat menstruaci jestli mrcha dojde. Z patka na sobotu mě večer probudila šílená bolest prsou a v sobotu večer mě bolely prsa a bylo mi špatně od žaludku. Dnes jsem si udělala test a byl negativní. Bolest břicha necítím. Myslíte, že by to ještě mohlo klapnout? :wink: Jinak beru ultrogestan, který by mi po dobrání měl spustil menstruaci, ale většinou ho začnu brát a dostanu to dřív než bych měla a tento měsíc jsem to dřív nedostala🙈 moje prsa jsou nalitá a bolestivá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí