Můžu dát po příkrmu ještě umělé mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můžu dát po příkrmu ještě UM?
Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, jestli mohu dát po příkrmu ještě kojenecké mléko? Malý má 7 měsíců a v poledne jsme dnes měli skleničku krůtího masa, za chvíli měl ještě hlad, tak mrkev s bramborami taky skoro celou malou skleničku a pořád ne a ne usnout a vyžadoval mléko. Pořád křičel, že ho chce, tak nevím, za jak dlouhou dobu mu ho můžu dát a kolik? A taky nevím, co pořádně ráno dávat na jídlo, když chodíme ven, aby mi aspoň dvě hod venku vydržel. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak jestli to byly malé skleničky, tak mu dávej velkou
malé teda ta malá sklenička k obědu stačí, ale ona není moc žrout
a klidně bych UM potom dala, ale spíš než z hladu bych řekla, že to je ze zvyku..my dáváme, ale až tak 1-1,5hod. po obědě..a ráno? co takhle zkusit kaši?
- Citovat
- Upravit
já dávala dlouho příkrm+UM neb holky 2 měsíce nejedly plnou dávku masozeleniny…takže určitě můžeš…možná to není hlad, ale prostě mlíko chce! a asi bych taky zkusila dát větší porci masozeleniny…uvidíš!
a ráno? to je na dítěti…mě holky třeba daj ráno dávku mlíka v šest ráno, ale do oběda do nich nemůžu nic jinýho dostat…ani jogurt ani ovoce, ani chleba s něčím…prostě nechtěj…ale ony jsou nejedlíci…
v 7mi měsících bys asi už mohla dát jogurt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
Já mám dvojčátka 12. budou mít 7 měsíců budí se mi o půl šesté to baští 210ml mléka
v 8h jogurt od 6 měsíce (nebo kaši) a čajík
v 11h 180ml mlíčka
ve 2h zeleninový příkrm + 150ml mlíčka
a v 5h 210ml mlíčka pak spí až do rána.
Také jsem dávala jen příkrm bez mlíčka ale strašně plakali hlady, tak je dokrmuji mlíčkem a nic jim to nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši občas dávám ráno, ale někdy to chce a někdy ne. Já právě koupila krůtí maso Hipp a ono větší není. Některé prodávají jen v malých skleničkách a on to ke konci už nechtěl, tak jsem myslela, že je najezený a za chv zase něco chtěl. Nejraději bych mu dala zapít čaj, ale to nechce, jen cucne a konec, ani šťávičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejdýl ti dítě vydrží po mlíčku s kaší, ty jsou nejvýc sytivý. A jinak na procházku beru vždycky ještě čerstvé ovoce ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj-klidně ho dokrm mlékem,postupně sní více příkrmu a mléko už nebude vyžadovat. Co k snídani neporadím-Matyáš snídá mléko, pak má bud jogurt nebo přesnídávku nebo ovoce s nemléčnou kaší,oběd masozelenina,odpo 2× mléko a večer kaše.Ale vím,že někdo dává kaši k snídani-tak to zkus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kup normální velkou skleničku zeleninu i s masem…myslím, že ho to zasytí. a co se týče pití…dlouho jsem krom mlíka nemohla do holek nic dostat…chutnají jim šťávy z DM babylove…nejvíc jablečná…ředěná…! a bylinkový čajdo kterýho naleju taky trochu tý jablečný šťávy!
ten jogurt zkus a když do toho nastrouháš ovoce (banán, broskev…) tak to bude dost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z DM babylove taky má rád jablečné šťávy a kaši jsem dnes koupila od 5. měsíce Hami s broskvemi. Chtěla jsem nějakou bez ovoce, ale nic jsem nenašla, vše je od 4 měsíce a to ho nezasytí. Máte nějaký tip? Jinak dobrý nápad, přimíchat do bylinkového čaje šťávičku, to mě nenapadlo, tak do něho dostanu aspoň nějaký čaj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bez ovoce určitě dělá Hipp rýžovou…ale ta holkám teda tůůůze nechutnala
měla jsem naštěstí jen vzorky co mi z hippu poslali…zkus si o ní tam napsat na vyzkoušení!
jojo…čajík se šťávou má velký úspěch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můj malý je velký jedlík a tak je schopen sníst opravdu velkou porci. Dneska už má rok, ale kdž jsme začínali, také ještě mléko občas chtěl, ale u nás to bylo spíše z žízně ně z hladu…
. Ráno jsem dávala rozmixované ovoce třeba s piškotem a stačilo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dcerka má téměř 7měsíců a nedávno jsme začali s příkrmy, a i když mi nesní vše na oběd, tak jí ještě nakojím, bo to vyžaduje a taky to tím i zapije, ale při příkrmu jí dávám i čajík, ať si zvyká, že se to tím dá zapít… ale se snídaní neporadím, bo kojím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sní skoro celou sklenicku - dat UM?
Holky mám dotaz. Malá (necelých 5m) k obědu sní skoro celou velkou skleničku zeleniny. A pak ji dávám ještě 135ml UM. Není to moc? A nebude mít zase hlad, když ji to nedám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka a vypije to?
ja mam teda taky jedlika, ale tolik mlika po sklenicce mi nikdy nevypila..no ale kazdy prcek je jiny
ja bych tedy tolik um nedala, jak velkou sklenicku mas na mysli? 200g? Dala bych max vodu/caj na zapiti, ale trochu. Aby ji nebolelo brisko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz to vypije dobrovolne, tak to moc neni. Moc by to bylo, pokud ji to vnucujes. Kazde dite je jine a sni jine mnozstvi a jinak casto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit