Můžu dát po příkrmu ještě umělé mléko?

1322
5.10.11 15:10

Můžu dát po příkrmu ještě UM?

Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, jestli mohu dát po příkrmu ještě kojenecké mléko? Malý má 7 měsíců a v poledne jsme dnes měli skleničku krůtího masa, za chvíli měl ještě hlad, tak mrkev s bramborami taky skoro celou malou skleničku a pořád ne a ne usnout a vyžadoval mléko. Pořád křičel, že ho chce, tak nevím, za jak dlouhou dobu mu ho můžu dát a kolik? A taky nevím, co pořádně ráno dávat na jídlo, když chodíme ven, aby mi aspoň dvě hod venku vydržel. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
5.10.11 15:18

tak jestli to byly malé skleničky, tak mu dávej velkou :wink: malé teda ta malá sklenička k obědu stačí, ale ona není moc žrout :mrgreen: a klidně bych UM potom dala, ale spíš než z hladu bych řekla, že to je ze zvyku..my dáváme, ale až tak 1-1,5hod. po obědě..a ráno? co takhle zkusit kaši?

• Citovat
  • Upravit
5278
5.10.11 15:23

já dávala dlouho příkrm+UM neb holky 2 měsíce nejedly plnou dávku masozeleniny…takže určitě můžeš…možná to není hlad, ale prostě mlíko chce! a asi bych taky zkusila dát větší porci masozeleniny…uvidíš!

a ráno? to je na dítěti…mě holky třeba daj ráno dávku mlíka v šest ráno, ale do oběda do nich nemůžu nic jinýho dostat…ani jogurt ani ovoce, ani chleba s něčím…prostě nechtěj…ale ony jsou nejedlíci… :nevim: v 7mi měsících bys asi už mohla dát jogurt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.10.11 15:24

Ahoj :mavam:
Já mám dvojčátka 12. budou mít 7 měsíců budí se mi o půl šesté to baští 210ml mléka
v 8h jogurt od 6 měsíce (nebo kaši) a čajík
v 11h 180ml mlíčka
ve 2h zeleninový příkrm + 150ml mlíčka
a v 5h 210ml mlíčka pak spí až do rána.
Také jsem dávala jen příkrm bez mlíčka ale strašně plakali hlady, tak je dokrmuji mlíčkem a nic jim to nedělá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.10.11 15:35

Kaši občas dávám ráno, ale někdy to chce a někdy ne. Já právě koupila krůtí maso Hipp a ono větší není. Některé prodávají jen v malých skleničkách a on to ke konci už nechtěl, tak jsem myslela, že je najezený a za chv zase něco chtěl. Nejraději bych mu dala zapít čaj, ale to nechce, jen cucne a konec, ani šťávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.10.11 15:39

Tak nejdýl ti dítě vydrží po mlíčku s kaší, ty jsou nejvýc sytivý. A jinak na procházku beru vždycky ještě čerstvé ovoce :wink:

• Citovat
  • Upravit
607
5.10.11 15:41

Ahoj-klidně ho dokrm mlékem,postupně sní více příkrmu a mléko už nebude vyžadovat. Co k snídani neporadím-Matyáš snídá mléko, pak má bud jogurt nebo přesnídávku nebo ovoce s nemléčnou kaší,oběd masozelenina,odpo 2× mléko a večer kaše.Ale vím,že někdo dává kaši k snídani-tak to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
5.10.11 15:42

kup normální velkou skleničku zeleninu i s masem…myslím, že ho to zasytí. a co se týče pití…dlouho jsem krom mlíka nemohla do holek nic dostat…chutnají jim šťávy z DM babylove…nejvíc jablečná…ředěná…! a bylinkový čajdo kterýho naleju taky trochu tý jablečný šťávy!

ten jogurt zkus a když do toho nastrouháš ovoce (banán, broskev…) tak to bude dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.10.11 15:45

Z DM babylove taky má rád jablečné šťávy a kaši jsem dnes koupila od 5. měsíce Hami s broskvemi. Chtěla jsem nějakou bez ovoce, ale nic jsem nenašla, vše je od 4 měsíce a to ho nezasytí. Máte nějaký tip? Jinak dobrý nápad, přimíchat do bylinkového čaje šťávičku, to mě nenapadlo, tak do něho dostanu aspoň nějaký čaj :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
5.10.11 17:24

bez ovoce určitě dělá Hipp rýžovou…ale ta holkám teda tůůůze nechutnala :lol: měla jsem naštěstí jen vzorky co mi z hippu poslali…zkus si o ní tam napsat na vyzkoušení!

jojo…čajík se šťávou má velký úspěch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abe
10
5.10.11 18:08

Ahoj, můj malý je velký jedlík a tak je schopen sníst opravdu velkou porci. Dneska už má rok, ale kdž jsme začínali, také ještě mléko občas chtěl, ale u nás to bylo spíše z žízně ně z hladu… :-). Ráno jsem dávala rozmixované ovoce třeba s piškotem a stačilo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.10.11 20:54

Tak dcerka má téměř 7měsíců a nedávno jsme začali s příkrmy, a i když mi nesní vše na oběd, tak jí ještě nakojím, bo to vyžaduje a taky to tím i zapije, ale při příkrmu jí dávám i čajík, ať si zvyká, že se to tím dá zapít… ale se snídaní neporadím, bo kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
21.6.16 21:48

Sní skoro celou sklenicku - dat UM?

Holky mám dotaz. Malá (necelých 5m) k obědu sní skoro celou velkou skleničku zeleniny. A pak ji dávám ještě 135ml UM. Není to moc? A nebude mít zase hlad, když ji to nedám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
21.6.16 22:08

@vertunka a vypije to? 8o ja mam teda taky jedlika, ale tolik mlika po sklenicce mi nikdy nevypila..no ale kazdy prcek je jiny ;) ja bych tedy tolik um nedala, jak velkou sklenicku mas na mysli? 200g? Dala bych max vodu/caj na zapiti, ale trochu. Aby ji nebolelo brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.6.16 22:15

Kdyz to vypije dobrovolne, tak to moc neni. Moc by to bylo, pokud ji to vnucujes. Kazde dite je jine a sni jine mnozstvi a jinak casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí