Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
ahoj holky,,predem sa omluvam za anonym ale nerada bych aby mna tu nekdo spoznal dufam ze to chapete
chtela bych sa zeptat..sem 35 den cyklu a mc porad nikde…nekdy mam pocit ze zemne neco tece ale jen sa mi to zda a bricho ma boli asi dva tydny..ne jak pred ms spis vystreluje bolet do vajecniku a v okoli pupiku..
vcera jsem si delala test a negativni
o mimi sa snazime neco pres dva roky…
a trpim nepravidelnym cyklem…pred dvema mesici mi nasadila zenska doktorka antibiotika na 20 dni aby sme dali kohromady aj problem se spinenim..a norethisterom na detes dni 3 denne na zastaveni spineni..tak nevim jestli sa mi prodluzil cyklus skrz leky nebo mam delat test pozdeji??chystam sa ho delat ve stredu a pokud bude negativni a ms nikde na v patek poslapu k doktorce…snad ste ma pochopili co po vas chcu…
predem moc dekuju za odpovedi
omlouvam sa za preklep......v napisu
![]()
ahojky,podle mě bys těhotná být mohla,ovu jsi mohla mít později než jsi čekala a proto je třeba ještě test negativní,ale uvidíš během následujících pár dní,ten test si určo ve středu udělej,aspon budeš klidnější a když bude i tak negativní,tak aspoň budeš vědět,že MS máš očekávat,aspoň tě nepřekvapí,když to dostaneš…Moc bych vám mimiško přála,vím jaké to je čekat před každou MS jestli už nebo ne…My se snažíme už dva a půl roku…Drž se,neboj,nějak to dopadne,jako vždy!!!! ![]()
chatline píše:
ahojky,podle mě bys těhotná být mohla,ovu jsi mohla mít později než jsi čekala a proto je třeba ještě test negativní,ale uvidíš během následujících pár dní,ten test si určo ve středu udělej,aspon budeš klidnější a když bude i tak negativní,tak aspoň budeš vědět,že MS máš očekávat,aspoň tě nepřekvapí,když to dostaneš…Moc bych vám mimiško přála,vím jaké to je čekat před každou MS jestli už nebo ne…My se snažíme už dva a půl roku…Drž se,neboj,nějak to dopadne,jako vždy!!!!
dekuju moc
do dneska sem poslala mojeho pro testy tak zitra prubnu…dnes mam pocit jako by ma boleli bradavky ale asi sa mi to jen zda…nebo sa makt mrcha blizi pozdeji ![]()
doufam ze se vam taky brzo zadari.......a na vysetreni ste byli??ja kdyz sa nezadarilo..tak bych zsala v patek k mudr pokud mrcha nedorazi a objednam jak sebe tak mojeho na vysetreni ![]()
Já nějak vyšetření absolvuju pouze u svého dr.,jiné zatím za sebou nemám,ale manžel byl na spermiogramu a je v pořádku.Můj dr.mi předepsal Clostylbegyt,tak si říkám,že by se konečně mohlo povést
Jsem se svým dr.domluvená,že když se nezadaří ani tento ani příští měsíc,tak mě pošle na různá vyštření…tak uvidíme:-)Přeju aby ta červena potvora nedorazila a na testu byly //
Hodně štěstí ![]()
chatline píše:
Já nějak vyšetření absolvuju pouze u svého dr.,jiné zatím za sebou nemám,ale manžel byl na spermiogramu a je v pořádku.Můj dr.mi předepsal Clostylbegyt,tak si říkám,že by se konečně mohlo povéstJsem se svým dr.domluvená,že když se nezadaří ani tento ani příští měsíc,tak mě pošle na různá vyštření…tak uvidíme:-)Přeju aby ta červena potvora nedorazila a na testu byly //
Hodně štěstí
tak muj me koupil clearblue digitalni tak asi pockam do soboty.. kdyz uz stal tolik púenez tak at netestuju zbytecne…preji aby sa ti to vcil zadarili nech nemusis na ta otravna vysetreni ![]()
Děkuju a tobě přeji šťastné a hlavně rychlé zplození
A jak říkám,kdyby to náhodou nevyšlo,tak nevěš hlavu,ono se to dřív nebo později podaří!Musíme věřit!!!!
Ahoj holky, od července minulého roku neberu antikoncepci. Začátek poslední MS jsem měla 1.2.2013, ta trvala jako obvykle 5 dní, dneska jsme si jaksi nedali pozor a šup, už to bylo ve mě.. plodné dny jsem si vypočítala na netu, že bych měla mít 13,14,15,16,17ctého února..myslíte že je tam možnost být těhotná? Budu vděčná za každou radu ![]()
Ježiš, tak myslím, že vedeš, že jsi nejrychlejší můžu být těhotná ze všech na emiminu, to je jak ten vtip, jak nastoupí holčina do autobusu a prosí pána, jestli by si mohla sednou´t, že je těhotná, tak pán vyskočí, pustí jí a ptá se, jak dlouho je těhotná a ona povídá, že asi 10minut, ale ještě se jí z toho klepou kolena.
Vaše spermie ještě ani nestihly doputovat do vejcovodů, k ovulaci ještě nedošlo, dojede asi tak za 2 dny a ty se ptáš, jestli jsi těhotná? Nejsi, možnost, že otěhotníš je, je-li soulož dovnitř alespoň s nějakou spermií a ovulace, možnost těhotenství je vždy, ale víc ti momentálně neřekne ani sám stvořitel.
Příspěvek upraven 12.02.13 v 15:29
@Jennýsek ano měla si nechráněný sex takže můžeš být těhotná. na plodné dny z netu se fakt nespoléhej. počítají s tím, že máš ovulaci přesně uprostřed cyklu což většina lidí nemá. pokud nesleduješ znaky ovulace tak o plodných dnech nevíš.
udělej za 14 dní test a uvidíš
Na netu jsem právě četla, že spermie se drží i 48hodin..a to budu mít ovulaci..
@terinka4444 moje matka otěhotněla během menstruace. nevíš kdy má ovulaci tak neříkej že těhotná být nemůže… ne všichni mají ovulaci 14dc ![]()
@paola white píše:
@Jennýsek ano měla si nechráněný sex takže můžeš být těhotná. na plodné dny z netu se fakt nespoléhej. počítají s tím, že máš ovulaci přesně uprostřed cyklu což většina lidí nemá. pokud nesleduješ znaky ovulace tak o plodných dnech nevíš.udělej za 14 dní test a uvidíš
První dítko sme počali přesně na den..podle internetu
![]()
@Jennýsek mohlo by byt.Ja jsem otehotnela hned po skonceni MS v obdobi pred plodnymi dny. Sperma nejakou dobu vydrzi v tobe zive.
@terinka4444 My plánujeme sex na zítra, myslíš, že při něm otěhotním?
ahoj holky,,predem sa omluvam za anonym ale nerada bych aby mna tu nekdo spoznal dufam ze to chapete

chtela bych sa zeptat..sem 35 den cyklu a mc porad nikde…nekdy mam pocit ze zemne neco tece ale jen sa mi to zda a bricho ma boli asi dva tydny..ne jak pred ms spis vystreluje bolet do vajecniku a v okoli pupiku..
vcera jsem si delala test a negativni
o mimi sa snazime neco pres dva roky…
a trpim nepravidelnym cyklem…pred dvema mesici mi nasadila zenska doktorka antibiotika na 20 dni aby sme dali kohromady aj problem se spinenim..a norethisterom na detes dni 3 denne na zastaveni spineni..tak nevim jestli sa mi prodluzil cyklus skrz leky nebo mam delat test pozdeji??chystam sa ho delat ve stredu a pokud bude negativni a ms nikde na v patek poslapu k doktorce…snad ste ma pochopili co po vas chcu…
predem moc dekuju za odpovedi