Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dievčatá,
prosím poraďte mi… S priateľom sa milovali 4.deň menštruácie. A samozrejme sme si nedávali pozor. 12.ty deň cyklu som si, ani neviem prečo, urobila tehotenský test. A objavila sa na ňom aj druhá čiarka. Úplne slabučká a viditeľná iba pri správnom svetle a naklonení. Myslela som si, že si ju iba namýšľam. Že ju tam vidím iba preto, lebo v tom mieste by mala byť. Tak som si urobila ešte jeden a znova tam bola. Rovnako slabá a nevýrazná ako na prvom. Takže som skúsila ešte ďalší test Rapid Clear z ranného moču. Ale na tom sa objavila iba jedna čiarka. Prosím poraďte mi je možnosť, že by som bola tehotná? Že som otehotnela 4.tý deň cyklu a teda ešte počas menštruácie? Ďakujem
ahoj,já bych řekla,že těhotná nejsi.každopádně stát se to mohlo,musíš si udělat ještě další test o něco později.víc ti stejně nikdo neporadí
.přeji at to dopadne,jak si přeješ ![]()
Ahoj, i když je to málo pravděpodobný, tak těhotná být můžeš, co by ne? Počkala bych a udělala si znovu test. Když vyjde pozitivní, jdi k doktorovi, který ti to řekne najistotu ![]()
Pomka píše:
Ahoj, i když je to málo pravděpodobný, tak těhotná být můžeš, co by ne? Počkala bych a udělala si znovu test. Když vyjde pozitivní, jdi k doktorovi, který ti to řekne najistotu
Souhlasim, myslim, ze i pri menstruaci se otehotnet klidne da!!!
O prerusovanem sexu se take rika, ze je to druh antikoncepce a kolik holek je po nem tehotnych ![]()
Pockej nejaky ten den (treba tyden), udelej si test znovu a kdyztak supajdi k doktorovi!
Snad to dopadne k tve spokojenosti!
Já myslím že těhotná kllidně můžeš být. dokonce znám i takový případ
ahojte. moc ďakujem za Vaše reakcie. Mám za sebou druhý test a vyšiel negatívne. Akurát sa neviem rozhodnúť, či ma to teší alebo nie
Ale aj tak ďakujem…
Petra1983 píše:
ahojte. moc ďakujem za Vaše reakcie. Mám za sebou druhý test a vyšiel negatívne. Akurát sa neviem rozhodnúť, či ma to teší alebo nieAle aj tak ďakujem…
Petro, to znám
Když jsem zapomněla vzít tabletku
, měla jsem taky pocit, že jsem spíš zklamaná, že to nevyšlo ![]()