Těhotná nebo ne?

2
8.5.11 20:19

Tehotná či nie??

Ahoj dievčatá,

prosím poraďte mi… S priateľom sa milovali 4.deň menštruácie. A samozrejme sme si nedávali pozor. 12.ty deň cyklu som si, ani neviem prečo, urobila tehotenský test. A objavila sa na ňom aj druhá čiarka. Úplne slabučká a viditeľná iba pri správnom svetle a naklonení. Myslela som si, že si ju iba namýšľam. Že ju tam vidím iba preto, lebo v tom mieste by mala byť. Tak som si urobila ešte jeden a znova tam bola. Rovnako slabá a nevýrazná ako na prvom. Takže som skúsila ešte ďalší test Rapid Clear z ranného moču. Ale na tom sa objavila iba jedna čiarka. Prosím poraďte mi je možnosť, že by som bola tehotná? Že som otehotnela 4.tý deň cyklu a teda ešte počas menštruácie? Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
8.5.11 20:22

ahoj,já bych řekla,že těhotná nejsi.každopádně stát se to mohlo,musíš si udělat ještě další test o něco později.víc ti stejně nikdo neporadí :nevim: .přeji at to dopadne,jak si přeješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.5.11 20:33

Ahoj, i když je to málo pravděpodobný, tak těhotná být můžeš, co by ne? Počkala bych a udělala si znovu test. Když vyjde pozitivní, jdi k doktorovi, který ti to řekne najistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 20:54
Pomka píše:
Ahoj, i když je to málo pravděpodobný, tak těhotná být můžeš, co by ne? Počkala bych a udělala si znovu test. Když vyjde pozitivní, jdi k doktorovi, který ti to řekne najistotu :wink:

Souhlasim, myslim, ze i pri menstruaci se otehotnet klidne da!!!
O prerusovanem sexu se take rika, ze je to druh antikoncepce a kolik holek je po nem tehotnych :-)
Pockej nejaky ten den (treba tyden), udelej si test znovu a kdyztak supajdi k doktorovi!
Snad to dopadne k tve spokojenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.11 21:12

Já myslím že těhotná kllidně můžeš být. dokonce znám i takový případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.5.11 17:45

ahojte. moc ďakujem za Vaše reakcie. Mám za sebou druhý test a vyšiel negatívne. Akurát sa neviem rozhodnúť, či ma to teší alebo nie :-( Ale aj tak ďakujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.5.11 17:58
Petra1983 píše:
ahojte. moc ďakujem za Vaše reakcie. Mám za sebou druhý test a vyšiel negatívne. Akurát sa neviem rozhodnúť, či ma to teší alebo nie :-( Ale aj tak ďakujem…

Petro, to znám :kytka: Když jsem zapomněla vzít tabletku :oops: , měla jsem taky pocit, že jsem spíš zklamaná, že to nevyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí