Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mužu se zeptati?snad mi nevynadate.Když budu mit styk obden je tak možno vychitat ovulaci?nijak ji nesleduji.piju 250ml denně kontryhel..díky
Ahoj mě dr řekla až bude ovulace tak sexovat obden - že mršky jsou kvalitnější.
Ale jak vychytat jí potřebuješ to
![]()
Ale vlastně když piješ kontryhel tak to myslíš na mimíska ![]()
Me pomohl kontryhel,milovani obden a lezet hodku na brisku po sexu..:-)
jistě že mimíska
nejak nevím jak na nej tak obden snad by se k nam mohl nastehovat
Stačí obdem před ovulací a v období ovulace. Spermie mají životnost prý až 6 dní. Takže si na vajíčko mohou počkat - některé. ![]()
Dvakrát jsem otěhotněla při styku obden, cca 3 dny a 1 den před ovu. Ležet na tom denně, nemá význam. My jsme dali v týden, kdy měla přijít ovu 2-3 styky, předtím ani potom třeba 8 dní nic a zadařilo se. Přeju ti hodně štěstí. Já ještě pila kontryhel, jedla utrogestan, to jsem musela, a po sexu jsem ležela asi půl hodiny na zádech.
Bubu25 píše:
no a nebo kdyz to bude ob den tak ten den co ne s mangelem, tak pozadat souseda![]()
a to by bylo aby se ta ovu netrefila jendim z nich
sad 1 píše:
Dvakrát jsem otěhotněla při styku obden, cca 3 dny a 1 den před ovu. Ležet na tom denně, nemá význam. My jsme dali v týden, kdy měla přijít ovu 2-3 styky, předtím ani potom třeba 8 dní nic a zadařilo se. Přeju ti hodně štěstí. Já ještě pila kontryhel, jedla utrogestan, to jsem musela, a po sexu jsem ležela asi půl hodiny na zádech.
Když si půl hodiny ležela na zádech - tak potom si vstala nebo si spala do rána ??? Já většinou pak usnu a bojím se vstát aby to ze mě nevy…
![]()
Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se
Neboj, ono i když vyteče, tak tam dost zůstane a to stačí
![]()
sad 1 píše:
Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se![]()
![]()
![]()
![]()
fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno
tak to už taky budu vstávat
![]()
Lendík27 píše:sad 1 píše:fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno
Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já vstala hned po a u obou se zadařilo i z tý trošičky co tam zůstalo ![]()
Pettulle píše:Lendík27 píše:já vstala hned po a u obou se zadařilo i z tý trošičky co tam zůstalosad 1 píše:No super - ale já jsem po mimoděložním tak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno
![]()