Můžu ovulku vychytat obden?

11.3.12 18:13

Mužu ovulku vychitat obden?

Ahojky mužu se zeptati?snad mi nevynadate.Když budu mit styk obden je tak možno vychitat ovulaci?nijak ji nesleduji.piju 250ml denně kontryhel..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3929
11.3.12 18:19

Ahoj mě dr řekla až bude ovulace tak sexovat obden - že mršky jsou kvalitnější.
Ale jak vychytat jí potřebuješ to :nevim: :mavam:
Ale vlastně když piješ kontryhel tak to myslíš na mimíska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
11.3.12 18:22

Me pomohl kontryhel,milovani obden a lezet hodku na brisku po sexu..:-)

• Citovat
  • Upravit
11.3.12 18:22

jistě že mimíska :-) nejak nevím jak na nej tak obden snad by se k nam mohl nastehovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.3.12 18:25

Stačí obdem před ovulací a v období ovulace. Spermie mají životnost prý až 6 dní. Takže si na vajíčko mohou počkat - některé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.3.12 18:56

Dvakrát jsem otěhotněla při styku obden, cca 3 dny a 1 den před ovu. Ležet na tom denně, nemá význam. My jsme dali v týden, kdy měla přijít ovu 2-3 styky, předtím ani potom třeba 8 dní nic a zadařilo se. Přeju ti hodně štěstí. Já ještě pila kontryhel, jedla utrogestan, to jsem musela, a po sexu jsem ležela asi půl hodiny na zádech.

• Citovat
  • Upravit
3929
11.3.12 20:26
Bubu25 píše:
no a nebo kdyz to bude ob den tak ten den co ne s mangelem, tak pozadat souseda :pankac: :mrgreen: a to by bylo aby se ta ovu netrefila jendim z nich :mrgreen:
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
11.3.12 20:56
sad 1 píše:
Dvakrát jsem otěhotněla při styku obden, cca 3 dny a 1 den před ovu. Ležet na tom denně, nemá význam. My jsme dali v týden, kdy měla přijít ovu 2-3 styky, předtím ani potom třeba 8 dní nic a zadařilo se. Přeju ti hodně štěstí. Já ještě pila kontryhel, jedla utrogestan, to jsem musela, a po sexu jsem ležela asi půl hodiny na zádech.

Když si půl hodiny ležela na zádech - tak potom si vstala nebo si spala do rána ??? Já většinou pak usnu a bojím se vstát aby to ze mě nevy… :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.3.12 21:26

Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se :dance: :dance: :dance: Neboj, ono i když vyteče, tak tam dost zůstane a to stačí :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3929
11.3.12 21:32
sad 1 píše:
Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se :dance: :dance: :dance: Neboj, ono i když vyteče, tak tam dost zůstane a to stačí :dance: :dance: :dance:

fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno :think: tak to už taky budu vstávat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.3.12 22:12
Lendík27 píše:
sad 1 píše:
Normálně jsem po té půlhodině vstala, šla na wc a pak si šla lehnout a chytlo se :dance: :dance: :dance: Neboj, ono i když vyteče, tak tam dost zůstane a to stačí :dance: :dance: :dance:
fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno :think: tak to už taky budu vstávat :mrgreen: :mrgreen:

já vstala hned po a u obou se zadařilo i z tý trošičky co tam zůstalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
11.3.12 22:22
Pettulle píše:
Lendík27 píše:
sad 1 píše:
No super - ale já jsem po mimoděložním tak :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: fakt ?? já jsem vždycky ležela až do rána - tak mě to bylo řečeno :think: tak to už taky budu vstávat :mrgreen: :mrgreen:
já vstala hned po a u obou se zadařilo i z tý trošičky co tam zůstalo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
11.3.12 22:24

Ale já jsem po mimoděložním tak nevím jak to všechno půjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...