Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano. Porad. Ja ho po tydnu vysadila, protoze mi po nem bylo zle. A dal si spinila cele tehotenstvi. A obe dopadla dobre
U druheho u me to spineni ani nedesilo, pbcas krev, to mi zase dali Utro a vydrzela jsem par dni a vysadila. Uz to nechci, fuj
Přímo po Utrogestanu určitě nešpiníš, ale špinit v těhotenství můžeš. Teď to bude spíš z kontroly na pohotovosti.
Tak utrogestan spineni nezabrani, jen dodava progesteron
ja spinila i s nim, mela jsem hematom, pomohlo jen lezet a cekat, az se vstreba..jinak poprve ho doktor taky nevidela, az kdyz jsem jela se spinenim znovu, byl hodne maly
@Anonymní píše:
Dobrý den,
jsem 8-9tt, v pátek jsem byla na kontrole a vše v pořádku, včera jsem po styku začala lehce špinit, jsem po ZT tak jsem jela na pohotovost, doktor nic nenašel žádný hematom, srdíčko krásně bije radši mi pan doktor napsal Ascorutin 3×1 a Utrogestanu 2tb na noc zavádět. A ráno když jsem byla na toaletě tak po utření našla hnědý výtok. Stalo se to taky někomu, že i přes Utrogestan jste špinily a dopadlo to dobře.
Děkuji za odpověď
Ja jsem spinila i bez utrogestanu až do porodu.
Ještě jsem říkala moji dr, ze kdybych nespinila, tak se bojím, ze je něco špatně.
Je to normální jev.
@EvieK @Melodie91 @kavenka @LindaPraha mockrát děkuju za uklidnění, no já to měla jen ráno a už pak ne, asi nějaká žilka prasklá, důležité je, že je srdíčko. Připadám si jak psycho, ale po tom ZT jsem ztratila důvěru v sama sebe.
@Anonymní píše:
@EvieK @Melodie91 @kavenka @LindaPraha mockrát děkuju za uklidnění, no já to měla jen ráno a už pak ne, asi nějaká žilka prasklá, důležité je, že je srdíčko. Připadám si jak psycho, ale po tom ZT jsem ztratila důvěru v sama sebe.
Chapu, že si nervózní a máš strach. Je to normální. Též jsem byla.. zažila jsem si 3× zamlkle po Ivf a 1× mimoděložní.
Dobrý den,
jsem 8-9tt, v pátek jsem byla na kontrole a vše v pořádku, včera jsem po styku začala lehce špinit, jsem po ZT tak jsem jela na pohotovost, doktor nic nenašel žádný hematom, srdíčko krásně bije radši mi pan doktor napsal Ascorutin 3×1 a Utrogestanu 2tb na noc zavádět. A ráno když jsem byla na toaletě tak po utření našla hnědý výtok. Stalo se to taky někomu, že i přes Utrogestan jste špinily a dopadlo to dobře.
Děkuji za odpověď