Můžu rozmíchat Smectu v UM?

1318
14.7.11 16:42

Můžu rozmíchat Smectu v UM?

Ahoj maminky,prosím Vás můžu Smectu rozmíchat v mlíčku?Malá mi nic jinýho nechce pít a nedostanu to do ní ani náhodou…Má průjmík,nic víc jí není,i krásně papá,ale pro jistotu jí to chci dát…děkuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
14.7.11 16:43
petrusepetrus píše:
Ahoj maminky,prosím Vás můžu Smectu rozmíchat v mlíčku?Malá mi nic jinýho nechce pít a nedostanu to do ní ani náhodou…Má průjmík,nic víc jí není,i krásně papá,ale pro jistotu jí to chci dát…děkuju moc za odpovědi

urcite, ptala jsem se na to i v lekarne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.7.11 16:43

jen to ma divnou chut, tak jestli ti to bude pit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
14.7.11 16:47

Děkuju jsi hodná.On mi lékárník řekl jo a lékárnice ne :roll: :zed: tak si vyber…a protože malá nechce nic pít tak nevím jak jinak jí to dát,děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.7.11 16:52

ja ji mela sebou na dovcu - loni i letos, nastesti jsem ji nepouzila :wink:
tak at je male brzo lip :wink:
nebo zkus odvar z ryze nebo mrkev :wink: to chutna trosku lip nez ta Smecta :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.7.11 17:31

No a co Hylak? Jde dát taky i kojenci dokonce. Jsou to sice hnusné kyselé kapky, ale možná by byla lepší šance dostat do ní těch pár kapek Hylaku než Smectu v mlíčku.
 http://www.lekynainternetu.cz/…orte-100-ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.7.11 17:33

Jo a jinak teda já tu Smectu do holek taky nedostala jinak než v přesnídávce. Trošičku přesnídávky a do toho zamíchat. Ale jestli píšeš, že nechce nic jíst, tož to netuším. Možná rozmíchat v troše vody, čaje a po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
14.7.11 17:46

klárce jsem běžně dávala smectu v mléčné kaši. jinak doktorka mi teď u vikiho místo smecty poradila enterol. obsah kapsle se vysype do jídla a je toho výrazně míň než u smecty. u té se mi stávalo, že mi klárka odmítla jídlo aniž by snědla celou dávku smecty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.7.11 19:50

Enterol je super :palec:
a hylak se nesnese s mlíkem,má se podávat s čajíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.nanah
14.7.11 22:30

SMECTU NEEE

SMECTU JI NEDAVEJTE,NAŠE MAMA VĚLA V MĚSÍCI PRUJEM A DOKTORKA NAM JI NEDOPORUČOVALA.JE PÍSKOVITA nemuselsa by ji pěkně spolknout a mohla by ji zasednout nekde.doporučila nam ENTEROL.OBSAH TOBOLKY VYSIPAT DO TROŠIČKY VODY A NECHAT ROZPUSTIT.DAVALI JSME PO LŽIČKACH.V KRAJNÍM PŘIPADĚ ROZMIX RYŽI A NEBO MRKEV.TO NAM ŘEKLA DOKTORKA,

• Citovat
  • Upravit
43039
15.7.11 06:57

me smectu nechtel, ona ma takovou protivnou sladkou vuni, ani nepil, nejedl… zachranila nas varena mrkev, taky mu na prujem zabrala, hned byla stolice tuzsi.

Jinak si myslim, ze smecta v UM je v pohode, jenom by mohla sedimentovat a ucpat ty dirky v dudliku, chtelo by to furt trepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 21:48

Ahoj holky, před chvilkou jsem dala dceři 11 měsíců Smectu v UM vylila to úplně v pohodě, ale teď mě napadlo jestli jsem ji neměla ten sáček rozdělit na víc dávek :think: Já ji dala celí pytlík najednou :oops: nevadí to?

• Citovat
  • Upravit
10014
16.8.14 21:52

Možná ji to zabetonuje, možná ne. Staršímu synovi to nevadilo (celý pytlík), mladší dceři do dneška (3 roky) dávám půl sáčku. Jinak by se 3 dny nevykadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.14 11:00

Pokud já vím tak by se to nemělo, a mlíčko by se nemělo už vůbec pít při průjmech :nevim: a nedostaneš do ní sladoučky čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
17.8.14 12:30

Já vim, ale ona ten průjem nemá nijak hroznej a čaje mi moc nevypije natož se smectou. Hlavně jsem chtěla ulevit opruzenymu zadečku ( ma to fakt hodně jak je porad priprdnuta :-( ) A jinak to stejně nepomohlo, srajdila dnes už 3× a porad řidší. :roll: Asi to ma od zubů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí