Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemuzes. Jinak chvalim, ze neberes HA. Ale pokud se bojite tehotenstvi, tak doufam, ze se chranite jinak.
Edit preklepu.
Příspěvek upraven 26.12.22 v 10:27
@Janča6 ano normálně používáme kondom+pharmatex +přeruška…otěhotnět fakt nechceme
Mozna si vzit ucebnici Prirodopisu pro zakladni skoly a precist si, jak dochazi k tehotenstvi
dotykem fakt ne… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den chcise zeptat jestli můžu takhle otěhotnět. S přítelem jsme normálně usli a když jsme se vzbudila tak jsme byli nalepení na sobě a on měl penis u vchodu do pochvy. Normálně žalud byl u pochvy, ne v ní. Neberu antikoncepci. Přítelem jsem ten večer orálně uspokojila. Dost se bojím mám totiž plodné dny. Prosím o uklidnění
Ne, spermie fakt nejsou schopny se dostat z povrchu dovnitř ani kdyby ejakuloval natož když ho tam měl jen položený.
Já mám bujnou fantazii, takže jsem si představila tu skupinku spermií, které mají na zádech krosny plné vybavení na složitý přechod ze žaludu až do dělohy…cestou některé uhynou strašlivou smrtí…
Ne, z toho vážně neotěhotníš.
@lleennttiillkkaa píše:
Já mám bujnou fantazii, takže jsem si představila tu skupinku spermií, které mají na zádech krosny plné vybavení na složitý přechod ze žaludu až do dělohy…cestou některé uhynou strašlivou smrtí…
Ne, z toho vážně neotěhotníš.
Vánoční mise
Malý Vašík ve filmu Jak dostat tatínka do polepšovny říká že dítě vzniká po svatbě, tak klid.
@Suelinda píše:
Co si nejdříve zopakovat biologii a až pak začít sexovat?
No, sama víš, že to takto nefunguje a že sexu se oddávají i ti, co ještě neumí nejen biologii, ba ani základy pravopisu a často ani malou násobilku ![]()
Dobrý den chcise zeptat jestli můžu takhle otěhotnět. S přítelem jsme normálně usli a když jsme se vzbudila tak jsme byli nalepení na sobě a on měl penis u vchodu do pochvy. Normálně žalud byl u pochvy, ne v ní. Neberu antikoncepci. Přítelem jsem ten večer orálně uspokojila. Dost se bojím mám totiž plodné dny. Prosím o uklidnění