Muzu takhle otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.12.22 10:18

Muzu takhle otěhotnět?

Dobrý den chcise zeptat jestli můžu takhle otěhotnět. S přítelem jsme normálně usli a když jsme se vzbudila tak jsme byli nalepení na sobě a on měl penis u vchodu do pochvy. Normálně žalud byl u pochvy, ne v ní. Neberu antikoncepci. Přítelem jsem ten večer orálně uspokojila. Dost se bojím mám totiž plodné dny. Prosím o uklidnění

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14692
26.12.22 10:20

Nemuzes. Jinak chvalim, ze neberes HA. Ale pokud se bojite tehotenstvi, tak doufam, ze se chranite jinak.

Edit preklepu.

Příspěvek upraven 26.12.22 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 10:24

@Janča6 ano normálně používáme kondom+pharmatex +přeruška…otěhotnět fakt nechceme

• Citovat
  • Upravit
14692
26.12.22 10:28

Bud v klidu, spermie hynou na vzduchu do 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.12.22 10:30

Mozna si vzit ucebnici Prirodopisu pro zakladni skoly a precist si, jak dochazi k tehotenstvi 8o dotykem fakt ne… :roll:

• Citovat
  • Upravit
35593
26.12.22 10:41
@Anonymní píše:
Dobrý den chcise zeptat jestli můžu takhle otěhotnět. S přítelem jsme normálně usli a když jsme se vzbudila tak jsme byli nalepení na sobě a on měl penis u vchodu do pochvy. Normálně žalud byl u pochvy, ne v ní. Neberu antikoncepci. Přítelem jsem ten večer orálně uspokojila. Dost se bojím mám totiž plodné dny. Prosím o uklidnění

Ne, spermie fakt nejsou schopny se dostat z povrchu dovnitř ani kdyby ejakuloval natož když ho tam měl jen položený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
26.12.22 11:44

Já mám bujnou fantazii, takže jsem si představila tu skupinku spermií, které mají na zádech krosny plné vybavení na složitý přechod ze žaludu až do dělohy…cestou některé uhynou strašlivou smrtí…
Ne, z toho vážně neotěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
26.12.22 11:54
@lleennttiillkkaa píše:
Já mám bujnou fantazii, takže jsem si představila tu skupinku spermií, které mají na zádech krosny plné vybavení na složitý přechod ze žaludu až do dělohy…cestou některé uhynou strašlivou smrtí…
Ne, z toho vážně neotěhotníš.

:lol: :lol: Vánoční mise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
26.12.22 12:09

Ne klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
26.12.22 13:42

Malý Vašík ve filmu Jak dostat tatínka do polepšovny říká že dítě vzniká po svatbě, tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
26.12.22 15:44

Co si nejdříve zopakovat biologii a až pak začít sexovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.22 15:48

Děcka, nesexujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42243
26.12.22 15:51
@Suelinda píše:
Co si nejdříve zopakovat biologii a až pak začít sexovat?

No, sama víš, že to takto nefunguje a že sexu se oddávají i ti, co ještě neumí nejen biologii, ba ani základy pravopisu a často ani malou násobilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová