Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už zase? Myslím, že odpovědí jsi dostala dost už v první diskuzi. Pokud se s tím tak moc nedokážeš srovnat, najdi si psychologa.
Prosim neplat ze zoufalosti podvodnicim a never nesmyslum🙄 A ano - moje kamaradka tohle delala a ne u jednoho chlapa. Zoufala zena zada zoufale ciny…hele radsi za ty prachy bez na super relaxacni masaz.
Nedávno tu jedna diskuze na toto téma byla. VYDLÁBNI SE NA TO! Jaký rituál lásky proboha? Cožpak si neuvědomuješ, že NEMŮŽEŠ změnit něčí rozhodnutí, vůli, a já nevím jak to nazvat?!! Vymstí se ti to! Jestli ti je tak do 15 let, okey, chápu, já nebyla jiná, ale měj rozum. To jsi tak zoufalá že nedokážeš sbalit kluka TY sama?!!
Už zase?
Nechce tě. Se s tím smiř a nevyhazuj prachy, za to, že budeš platit šarlatánce za to, že ti bude lhát, že se vráti.
Zdravím, máte prosím někde zkušenosti s rituálem lásky od pana Lubora? (web online). Prosím anonym. Děkuji
Ano já to udělal odešla mi manželka s dětmi hned po rytualu se vrátila dnes sme už nějakou dobu šťastný
Zaplatili jste si někdo rituál lásky? Jaké máte zkušenosti? Napsal nebo vrátil se ten člověk?