Můžu ublížit miminku?

97
12.7.12 20:19

Můžu ublížit miminku?

Ahoj holky,
jsem v 9 tt a chtěla jsem se zeptat, jestli můžu ublížit miminku, když skoro nejím, a když tak minimálně a mnohdy to jde všechno ven… :,(
Přes den se snažím něco sníst, ale moc toho fakt není. Myslela jsem, že mi některé věci vadit nebudou nebo že příjdu na potraviny, které mi prostě nevadí, ale jednou to nevadí a přístě to jde zase ven…už si s tím nevím rady. Poradíte?
Moc děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
12.7.12 20:22

Já jsem od 8tt do 18tt jedla jeden kousek syrové mrkve a k tomu čistou vodu. Radši jsem koupila Calibrum, kvůli vápníku atd. a malý je naprosto v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.7.12 20:22

Snad se ti to brzo spraví a zase budeš jíst. nestresovala bych se, že ublížím miminku, ono si bere z tebe, co potřebuje…ať je ti brzo lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
12.7.12 20:23

Moje mamka prý taky moc zvracela a hubla, když mě čekala a dr jí řekla, že miminko je jako parazit, prý si vezme co potřebuje i na úkor matky. :) Tak asi jen zkoušet co sneseš. Přeju ať to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Mimčo je takový malý parazit, když to jde všechno ven, bere z tvých zásob, spíš ty pak budeš pěkně zhuntovaná, zhubneš a tak :lol:
Pokud jde ven i pití, jdi k dr, někdo skončí i na pár dnů na kapačkách na zavodnění, zvlášť teď v létě bych si dala pozor hravě na dehydrataci.
Co ledově vychlezná kola nebo třeba staropramen lemon? To dělalo na žaludek dobře mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@simii na to přijdeš časem, musíš hlavně po troškách, já jsem v 15tt a kolikrát to mám stejně, zkus přesnídávku a hned ráno jak se vzbudíš zkus bebe dobré ráno oříškové s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
12.7.12 20:24
@simii píše:
Ahoj holky,
jsem v 9 tt a chtěla jsem se zeptat, jestli můžu ublížit miminku, když skoro nejím, a když tak minimálně a mnohdy to jde všechno ven… :,(
Přes den se snažím něco sníst, ale moc toho fakt není. Myslela jsem, že mi některé věci vadit nebudou nebo že příjdu na potraviny, které mi prostě nevadí, ale jednou to nevadí a přístě to jde zase ven…už si s tím nevím rady. Poradíte?
Moc děkuji! :kytka:

Ahoj rozhodne mu neublizis ja zvracela do konce 5 mesice celý dny :-/ a mam zdravou 7 mesicni holcicku:-) Musís to proste prekonat pak to prejde a budes jist jako o zavod :-)

• Citovat
  • Upravit
233
12.7.12 20:32

Ve druhém těhotenství jsem na tom byla stejně. Nakonec jsem zvracela celé těhotenství, přibrala 6kg a vypadala jak oteklá niť. Malý si bral všechno ze mě. Byl krásné miminko. Dávala jsem si pozor na pití, v podstatě jsem jen pila a pozděj jsem se pásla na na vodních melounech. Cítila jsem se i přesto bezvadně a bez únavy. Hodně štěstí a držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.7.12 20:36

@simii já žila asi měsíc jenom z melounu, vůůůůbec jsem neměla hlad :lol: Mimčo si bere živiny od tebe, taky jsem ve 14tt měla o 7kg míň než před těhu…a nakonec jsem 20 ještě přibrala :mrgreen: Neboj, mimčo se ošidit nenechá :hug:

Edit. ještě na cole jsem ujížděla a to celý těhu, zvracela jsem ještě pár dnů před porodem :roll: Takže ta mě stavěla na nohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.7.12 20:40

@Reinka A colu můžu normálně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.7.12 20:44

@simii hodně těhotných ji pije, co vím. Já bych bez ní někde padla, hodně se mi motala hlava a omdlívala jsem a do poslední chvíle jsem jezdila 100km do školy, v zimě přetopeným vlakem, fakt pecka, takže první co jsem se potácela pro colu, která mě postavila na nohy. A nemyslím si, že by to na prcka mělo vliv :nevim: Když si vezmeš, že někdo pije i kafe, někde jsem to tehdy hledala a nějaký kofein přijmout můžeš a v tý cole je minimum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.7.12 20:49

@simii Proč bys nemohla ;)? Jen nepij lightku :).

• Citovat
  • Upravit
97
12.7.12 20:51

@Naima Jaktože ne lightku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
12.7.12 20:52

@Gladys Takový malý parazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.7.12 20:55

@simii umělá sladidla jsou obecně na prd, miminu taky neprospějí, tak proč je do sebe zbytečně prát :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky