Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky potřebuju upéct dortové těsto ve tvaru květináče a jediný vhodný tvar který jsem doma našla je rendlík (značky Fagor). Myslíte, že to můžu strčit do trouby? Těstu by to asi vadit nemělo, ale co ten hrnec?
Jestli nemá plastové uši
tak klidně… myslím, že např. plamen plynu má mnohem vyšší teplotu než 170°C co bude v troubě…
@mína77 jí když peču 3.patrový dort tak třetí patro peču v hrnci, takovém tom malém vysokém, takže za mě, to určitě nevadí
Pokud nemá plastová ucha, je to ok… jen pozor, aby šel vyklopit ![]()
@mína77 Nemáš hliněný květináč? Já to peču v tom
Ale pokud nemá hrnec uši z platové hmoty, můžeš upéct i tam.
@Melody 4 píše:
@mína77 Nemáš hliněný květináč? Já to peču v tomAle pokud nemá hrnec uši z platové hmoty, můžeš upéct i tam.
V květináči? Zajímavé, to by mě nenapadlo. Mám hliněný květináč. Jinak rendlík je celokovový a pekla bych to na pečicím papíru, abych to dostala ven.
Pokud nemá plastový prvky, tak to neva. ale fakt důkladně vymazat, ať se vyklopí
@mína77 píše:
V květináči? Zajímavé, to by mě nenapadlo. Mám hliněný květináč. Jinak rendlík je celokovový a pekla bych to na pečicím papíru, abych to dostala ven.
Normálka ho pořádně vymej, zmačkej peč. papír, vylož, nalej těsto a upeč ![]()
Urcite muzes, hrnec bez plastovych prvku to zvladne a urcite dej na dno pecici papir a boky poradne vymazat a vysypat.
Já peču v hrnci, nemám dortovou formu. Mám i platové uši, ale ty musí přítel vždy odmontovat ![]()
V hrnci taky peču běžně (pardon, neodpustim si-hrnecc má ucha…néé uši
… )
@Hadí ocásek
Kojodemence
Doma říkáme „ušátka“, no aspoň, že jsem to nenapsala takhle ![]()
@Pipet já tady machruju, ale jsem zvědavá na sebe, až budu taky „kojodementní“
(mimochodem, výbornej výraz
)