Můžu věřit HA?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
6.2.20 12:24
@Jessi12345 píše:
@smurfka ale nepůsobí méně ne? Každá antikoncepce musí chránit stejně, když se bere správně.

asi jo..jen hold někomu nesedne, to neznamená že jiný s tím nemusí být spokojen..fungovat by měla, jen každému tělu sedne něco jiného..mě když to dělalo právě tohle by to asi nefungovalo, když si to spouštělo ms kdy chtělo..ale pokud je cyklus v pořádku, při braní těch ha, tak vše funguje

• Citovat
  • Upravit
90
6.2.20 12:40

@smurfka no to asi jo no, to bych se taky bála, ale já jí mám teprv druhý měsíc, nešpinim mezi cykly, jen mi je blbě, tak to nemusí znamenat, že nepůsobí správně, jak jsem se poplašila :) no ne? A ještě k tomu tělísku…doktorka mě vyděsila, jak mi řekla, že zavádění je bolestivý, tak to byl další důvod, proč jsem to odmítla :D měla jsem dost těžkej a dlouhej porod, takže o další bolesti po porodu jsem nechtěla ani slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.2.20 12:46

@terien já bych neplašila, kdyby mi najednou nezačalo být blbě, toho jsem se lekla, jinak když jsem brala HA poprvý, v těch 16ti, tak problém nikdy nebyl a plně jsem ji důvěřovala, jenže teď po letech a s miminkem doma se asi víc bojím a min věřim :mrgreen: hlavně i břicho jsem cítila, tak nevím, asi jsem zpanikařila, že mi nefunguje HA :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.2.20 13:04
@Jessi12345 píše:
@smurfka no to asi jo no, to bych se taky bála, ale já jí mám teprv druhý měsíc, nešpinim mezi cykly, jen mi je blbě, tak to nemusí znamenat, že nepůsobí správně, jak jsem se poplašila :) no ne? A ještě k tomu tělísku…doktorka mě vyděsila, jak mi řekla, že zavádění je bolestivý, tak to byl další důvod, proč jsem to odmítla :D měla jsem dost těžkej a dlouhej porod, takže o další bolesti po porodu jsem nechtěla ani slyšet :lol:

nevím..každé tělo je jiné..já taky očekávala bolest, bo mě tím každý strašil a plné diskuze toho..a nic.. :nevim:
Jinak pro mě cokoliv co mě zbaví ms je to nej. takže pro mě to byla jasná volba.
nestresuj, ted stejně nic nezjistíš.

• Citovat
  • Upravit
90
6.2.20 13:16

@smurfka no však to mě právě stresuje :D že nemůžu nic zjistit už teď, chtěla jsem se uklidnit, že o nic nejde, když to beru správně. Ani nešpinim, tak to musí bejt blbost a jen moje hysterie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.2.20 09:46

Ahoj, tak jen informuju jak to dopadlo :D byla jsem na kontrole na gyndě a těhotná nejsem, jak se dalo čekat :lol: dnes jsem si dělala i test, kdyby to třeba na gyndě bylo ještě malý a ultrazvukem neviditelný no a je negativní :mrgreen: :mrgreen: takže jsem jen plasila a hysterčila. Blbě mi je pořád, od žaludku ráno i večer, bolí mě hlava i břicho a prý je to z těch prášků, že když se to po třetím platýčku nezlepší, tak můžu zkusit jiný ;)
No to víte, chovam se trochu jak puberťačka, jenže už jsem zapomněla jaky to je brát HA. Měla jsem ji od 16 někde 10 let a teď 5 let nic. Po porodu jsem chtěla hned být chráněná a plasim, jen mi je trochu zle :mrgreen: i tak děkuju za uklidnění, že HA je opravdu spolehlivá ;) teď už budu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.2.20 09:52

Asi tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.2.20 09:53

@ Jessi12345 Pokud ji bereš pravidelně tak určitě neotěhotníš. Já ji beru již přes 15 let s jednou přestávkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.2.20 11:33

@Rennybro No ja ji před tím brala 10 let jen mě ted vyděsilo jestli funguje že mi bylo hrozne špatně a stav přesně jako když jsem byla těhotná :D a na netu snad každá druha otěhotněla přes prášky, tak jsem byla úplně psycho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí