Vysazení antikoncepce a hnědý výtok

4.2.20 21:57

Vysazení antikoncepce a hvedy vytok

Ahojky. Poslední prášek jsem si vzala pred 2 tydny pak jsem normalne po tydenni pauze dostala “menstruaci” a už nove platicko nezacala. Dnes tyden po tom co jsem znovu mela zacit jsem si vsimla hnedeho vytoku. Jako po skonceni MS.. s troskou krve. Myslite ze je to normalni? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
4.2.20 22:11
@Eliška2221 píše:
Ahojky. Poslední prášek jsem si vzala pred 2 tydny pak jsem normalne po tydenni pauze dostala “menstruaci” a už nove platicko nezacala. Dnes tyden po tom co jsem znovu mela zacit jsem si vsimla hnedeho vytoku. Jako po skonceni MS.. s troskou krve. Myslite ze je to normalni? :?

Rozházené hormony. Tělo potřebuje čas, aby se dalo do kupy. Některé naskočí hned, jiné to zase trvá třeba rok. Chce to trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 22:20

@bartsch to problem je ze ja si ted nekde precetla ze muzu byt klidne tehotna jestli jsem mela nechraneny sex behem tydne co jsem vysadila a cekala na antiko a uz znova nenasadila. Holt jsem to asi podcenila ikdyz si myslim ze to ty hormony budou spis. Potrebovala bych zkusenosti druhych abych se asi uklidnila… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.2.20 22:26
@Eliška2221 píše:
@bartsch to problem je ze ja si ted nekde precetla ze muzu byt klidne tehotna jestli jsem mela nechraneny sex behem tydne co jsem vysadila a cekala na antiko a uz znova nenasadila. Holt jsem to asi podcenila ikdyz si myslim ze to ty hormony budou spis. Potrebovala bych zkusenosti druhych abych se asi uklidnila… dekuji

Ale nikdo ti neřekne, jak se chová tvé tělo. To je individuální. To že některá hned otěhotněla, neznamená, že ty taky. A naopak. A pokud nechceš být těhotná, tak antikoncepce je samozřejmě na místě. Ano i tady najdeš takové, které otěhotněly hned v prvním cyklu po vysazení a zároveň ty, které měly rok i déle rozházené hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 22:28

@bartsch to máš pravdu. Mě jen přijde hrozně scifi že kdyz budu mít sex a i po tom co ze me vytekala krev, protoze menstruaci se to nazyvat neda, je moznost ze jsem otehotnila. Test si asi stejne budu muset zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.2.20 22:35
@Eliška2221 píše:
@bartsch to máš pravdu. Mě jen přijde hrozně scifi že kdyz budu mít sex a i po tom co ze me vytekala krev, protoze menstruaci se to nazyvat neda, je moznost ze jsem otehotnila. Test si asi stejne budu muset zkusit.

No hele, vyloučit to bohužel nemůžeš :nevim: Ale na test je stejně brzy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí