Pilulky nebo tělísko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1033
3.2.20 16:03

Pilulky nebo tělísko?

Dobrý den, uvažuji, že bych přešla z antikoncepce /pilulek/ na nitroděložní tělísko. Měla jsem už zavedené asi před 17 lety, ale doba pokročila a jistě jsou na trhu novinky a teđ přemýšlím jaké je lepší hormonální nebo nehormonální? Chtěla bych poprosit ty, které tento druh antikocepce mají o zkušenosti, jak jste spokojené, jestli jste přibraly po zavedení tělíska, jak jste na tom s menstruací, o název tělíska,cenu.Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
3.2.20 16:33

Přímo zkušenost nemám, ale blízká příbuzná si dala nitroděložní tělísko na 5-6 let (?), stalo 6000 a nevydržela ho mít ani rok.. pořád lehce krvácela, i mimo cyklus, takže úplně naprd, vyhozený peníze… Já osobně bych do toho nešla, ale určitě se najde dost holek, co jsou s tím spokojené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
3.2.20 16:36

Ahoj, mám nehormonální tělísko se stříbrem (Silverlily myslím, že se jmenuje), vyšlo mě sakumprdum na 1700,– a neměnila bych. Menstruace stejná jako předtím, možná trošku špiním den předem, ale nic dramatického.
Hormonální sem nechtěla kvůli ceně (když sem si nechávala dát první a nevěděla jak bude sedět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
3.2.20 16:56

Já měla bez hormonů už nevím jaké přesně (je to 7 let) stálo 900. Menstruace stejná jako bez tělíska a bez HA. Oproti menstruaci s HA byla silnější. Nepřibrala jsem. Jen po roce a 3m jsem otěhotněla zřejmě se o kousíček posunulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
3.2.20 16:59

Ja mela nehormonalni a uz nikdy vic. Cyklus byl
Horsi (silnejsi krvacni, spineni pred i po)
Z nicehonic jsem zacala velmi, velmi silne spinit (mimo cyklus) sla jsem k lekari a rekl, ze to bude teliskem, ze ho vyndame… no telisko bylo na 2 kusy a jeden zustal v deloze :zed:
Nastesti telo ho samo vypudilo. Ale u nas zbyva jedine vasektomie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.2.20 17:45

Mam mirenu hormonalni telisko. E tento rok jdu na vymenu na dalsich pet let. Trvalo asi 5m nez si sedlo, coz znamena spineni, nebo ms i behem cyklu. Po 5m jak kdyz utne a od te doby nez ms i spineni. Takove blaho nemit krámy :dance:. Spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.2.20 17:47

Nehormonalni bych nechtela. Vice pripadu otěhotnění i s nim, silna a bolestniva ms a hlavne vůbec ms.. Te jsem se chtela predne zbavit.

• Citovat
  • Upravit
74219
3.2.20 17:51

Mam naplasti Evra. Telisko jsem chtela, ale rozmyslela jsem si to, protoze v okoli mam nekolik nasledku, kdy telo telisko neprijalo nebo musela na operaci, protoze telisko zpusobilo zanety a neplechu dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí