Je spolehlivý pesar?

Anonymní
5.2.20 07:44

Je spolehlivý pesar?

Dobré ráno, otázka je jasná. Je spolehlivý pesar? Otěhotněla jste některá s tímto druhem ochrany? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
5.2.20 08:18

Nic není 100% a moje sestra přes to otěhotněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 08:26

@Lenka2693 tak hold antikoncepce, hledala jsem jinou možnost, ale zřejmě je víceméně nejspolehlivější. Díky

• Citovat
  • Upravit
2988
5.2.20 09:27
@Anonymní píše:
Dobré ráno, otázka je jasná. Je spolehlivý pesar? Otěhotněla jste některá s tímto druhem ochrany? Děkuji

Mám přes něj krásnou 2,5letou holčičku..ale upřímně jsem si nebyla stoprocentně jistá jeho zaváděním ještě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 09:33

@z.holubicka já už další krásnou holčičku nechci :mrgreen: půjdu raději do klasické antikoncepce, ať mám jistotu alespoň trochu. Chtěli jsme tomu nechat volný průběh, ale nakonec jsme usoudili, že nás je už moc a další miminko momentálně ne.

• Citovat
  • Upravit
2988
5.2.20 09:37
@Anonymní píše:
@z.holubicka já už další krásnou holčičku nechci :mrgreen: půjdu raději do klasické antikoncepce, ať mám jistotu alespoň trochu. Chtěli jsme tomu nechat volný průběh, ale nakonec jsme usoudili, že nás je už moc a další miminko momentálně ne.

To chápu…já jsem teď podruhé těhotná a taky řeším co za antikoncepci..klasická hormonální mi vždy po nějaké době přestala vyhovovat a kondomy nesnesu. Takže dilema…taky už pak budeme všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 10:41

@z.holubicka já kondomy sice snesu, ale co si budeme nalhávat, prostě to není ono :lol: přemýšlela jsem na sterilizaci, ale zase nechci to až tak definitivně ukončit. Takže jediné ta antikoncepce. No, už jsem si nechala poslat recept, takže myslím, že mám domyšleno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2988
5.2.20 10:57
@Anonymní píše:
@z.holubicka já kondomy sice snesu, ale co si budeme nalhávat, prostě to není ono :lol: přemýšlela jsem na sterilizaci, ale zase nechci to až tak definitivně ukončit. Takže jediné ta antikoncepce. No, už jsem si nechala poslat recept, takže myslím, že mám domyšleno :mrgreen:

A můžu se zeptat jakou antikoncepci? Sterilizace mě taky napadla, ale pak jsem to zavrhla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 11:15

@z.holubicka femodem, ten jsem brala dříve a bez problémů. Váha mi nestoupala a co se sexuálního apetitu týká, tak si nevzpomínám na žádnou změnu. Takže ověřená kvalita, ale samozřejmě nemusí sednout každé ženě. No uvidím co to semnou udělá teď, každopádně jsem si ještě objednala stimulen, kdyby se náhodou ten apetit chtěl snížit, tak abych to něčím vyvážila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1