Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka2693 tak hold antikoncepce, hledala jsem jinou možnost, ale zřejmě je víceméně nejspolehlivější. Díky
@Anonymní píše:
Dobré ráno, otázka je jasná. Je spolehlivý pesar? Otěhotněla jste některá s tímto druhem ochrany? Děkuji
Mám přes něj krásnou 2,5letou holčičku..ale upřímně jsem si nebyla stoprocentně jistá jeho zaváděním ještě..
@z.holubicka já už další krásnou holčičku nechci
půjdu raději do klasické antikoncepce, ať mám jistotu alespoň trochu. Chtěli jsme tomu nechat volný průběh, ale nakonec jsme usoudili, že nás je už moc a další miminko momentálně ne.
@Anonymní píše:
@z.holubicka já už další krásnou holčičku nechcipůjdu raději do klasické antikoncepce, ať mám jistotu alespoň trochu. Chtěli jsme tomu nechat volný průběh, ale nakonec jsme usoudili, že nás je už moc a další miminko momentálně ne.
To chápu…já jsem teď podruhé těhotná a taky řeším co za antikoncepci..klasická hormonální mi vždy po nějaké době přestala vyhovovat a kondomy nesnesu. Takže dilema…taky už pak budeme všichni ![]()
@z.holubicka já kondomy sice snesu, ale co si budeme nalhávat, prostě to není ono
přemýšlela jsem na sterilizaci, ale zase nechci to až tak definitivně ukončit. Takže jediné ta antikoncepce. No, už jsem si nechala poslat recept, takže myslím, že mám domyšleno ![]()
@Anonymní píše:
@z.holubicka já kondomy sice snesu, ale co si budeme nalhávat, prostě to není onopřemýšlela jsem na sterilizaci, ale zase nechci to až tak definitivně ukončit. Takže jediné ta antikoncepce. No, už jsem si nechala poslat recept, takže myslím, že mám domyšleno
A můžu se zeptat jakou antikoncepci? Sterilizace mě taky napadla, ale pak jsem to zavrhla..
@z.holubicka femodem, ten jsem brala dříve a bez problémů. Váha mi nestoupala a co se sexuálního apetitu týká, tak si nevzpomínám na žádnou změnu. Takže ověřená kvalita, ale samozřejmě nemusí sednout každé ženě. No uvidím co to semnou udělá teď, každopádně jsem si ještě objednala stimulen, kdyby se náhodou ten apetit chtěl snížit, tak abych to něčím vyvážila ![]()
Dobré ráno, otázka je jasná. Je spolehlivý pesar? Otěhotněla jste některá s tímto druhem ochrany? Děkuji