myčka 45 nebo 60 cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myčka 45 nebo 60 cm
Ahojky!
Zařizujeme novou kuchyň,bohužel jen panelákovou nudličku a řešíme,jestli stačí myčka 45 cm nebo je to pro 4 členou rodinu blbost…pár známých mě totiž od úzké myčky odrazuje…Moc díky za vaše názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
samozrejme bych taky radsi 60cm, ale nevejde se mi - kuchyn panelakova a proste blba. Ale osobne jsem rada za 45cm - porad lepsi,nez stat porad u drezu, ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maajo, rozhodně bych šla do myčky 60cm. Teda, pokud zašpiníte 4 talíře ráno a 4 večer, snesli byste tu 45 cm
, jinak bych šla rozhodně do té „šedesátky“. Máme ji a jsem moc ráda, ale i tak meju skoro non - stop
Dobře vyberte. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
45ku myčku NIKDY ![]()
Jedině 60ku, jinak nemá ani význam, protože do 45 bych dala na šířku jen jeden hrnec, teda pokud nepoužíváš pidihrnce.
I do 60ky člověk někdy nedá všechno a to jsme zatím 3člená rodina.
Takže můj názor, pokud se to aspoň trochu dá, tak jedině 60ku. Pokud to fakt nejde, pak s 45kou počítej s tím, že polovinu nádobí budeš mít v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě a jedině 60ku!!!45 čtyřčlenné rodině nic neřeší.Raděj ušetři 15 cm na skříňkách, než vzít menší myčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Maajo, taky se kloním k myčce šíře 60. Pokud to jen trošku půjde, tak opravdu radši uber na nějaké skříňce a myčku si dopřej širší. Spotřeba vody a energie je +- stejná, ale dáš do ní víc nádobí a hlavně pohodlněji. Tu 45 bych brala tak max pro dvoučlenou rodinu, ale asi ani to ne. Píšu z vlastní zkušenosti. Zatím jsme 2 a donedávna jsme měli 45, teď máme novou kuchyň a myčku 60, úplně v pohodě ji využijeme. Tu užší jsem pak musela pouštět i několikrát denně a když se nás sešlo víc nebo jsem o víkendu vařila a pekla, pak jsem myla i v ruce, protože mi vadilo nádobí po lince
Šťastný výběr!
P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taktéž doporučuji 60cm. My máme teď v paneláku tu užší, jsme 2 dospělí, vařením prckovi toho ještě moc nenašpiním a už teď mě to pěkně s.re
Děnně ji zapínám tak na třikrát nebo hrnce odmývám ručně
Jo, když jsme oba chodili do práce a stravovali se v restoškách, tak se to dalo, ráno pár hrnků od snídaně a večeře jen lehké, ale vařit pořádně pro celou rodinu, to je hned jiné. Ještě že už se brzo stěhujem pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja budu asi jedina kdo doporuci 45 ![]()
U me je to jasne, jsme s malou vetsinou samy a tak pokud jsme pres den v praci a mala v jeslich, tak myju treba az po trech dnech a mycka pak uz smrdi.. Ale i u nasich, i kdyz je nas treba 6, tak 45 straci, samozrejme jsou dny kdy se meje 2×, ale zadny vetsi problem jsme nemeli. Ono taky zalezi jakou mycku mas a jak se tam nadobi nasklada, mamce se to pri vetsim poctu nadobi nikdy nepovede naskladat tak jak mne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hanucho
Nu systém skládání do myčky, to je opravdu o cviku, skoro jak puzzle ![]()
Nevím jaký používáte pekáč, my používáme celkem velký a do 60ky se vleze tak akorát, do 45ky bych ho nenarvala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 45 cm, ale z donucení, dávali jsme později a kuchyně je mrňavá.
Někdy myju dvakrát, vyjímečně (při větší návštěvě třikrát), ale normálně jednou a myslím si, že stačí.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme doma 4 a 45 myčka nám stačí bohatě. Denně myjeme jenom o víkendu nebo po návštěvě, jinak nám tak 2 - 3 dny trvá, než myčku naplníme.
Pekáč se mi tam vleze.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám 45, protože větší se mi prostě nevejde. Ale nemám problém, dám do ní všechno, v ruce nemyju nic. Jsme sice dva, ale dítě toho o tolik víc nenašpiní, myju asi obden. Pekáč i 4l hrnec tam dám v pohodě. Záleží, jak moc špiníte nádobí, znám rodinu, která toho našpiní tolik, že myjou v 60 i dvakrát denně. Ale samozřejmě pokud máš místo, je lepší 60.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlasuji pro 60-ku. Je sice jen o 1/4 větší, ale nádobí se tam vejde řekla bych dvojnásobek. Takže má i ekonomičtější provoz. My myjeme 60-ku denně, myju tam i veškeré hrnce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Priklanim se ke vsem co maji duvody pro mycku jedine 60 cm. Radeji uberu tech 15 cm na uloznych prostorech, i kdyz mate malou kuchyni. Jak tu nekdo jiz psal, do 60 tky mycky naskladas 2× tolik nez do mycky 45 cm. A ze zkusennosti me kamaradky, ktera ma tu malou mycku…tak je to presne vystizne napsane v jednom z komentaru…je denne nas.ana! ![]()
Preju stastny vyber ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si tedy myslím, že 15 cm úložného prostoru v pidikuchyni mít nebo nemít je sakra rozdíl… Takže bych hlasovala pro 45 cm… Je pravda, že ekonomický rozdíl téměř neexistuje, takže vlastně za malý spotřebič zaplatíš stejně jako za velký… U nás jsme se o tom docela dohadovali, manžel chtěl šedesátku, já jsem vzhledem k velikosti kuchyně prosazovala 45… Nakonec máme tu menší
naskládám do ní v pohodě talíře od večeře (pro 3 lidi), nádobí od snídaně (2 lidi), oběd (2 lidi) a po obědě ji pouštím. Na ruční mytí stejně vždycky něco zbyde - třeba hrnce, ve kterých se vaří polívka, ten rantl mi prostě myčka neumyje na žádný program, lis na česnek, plastové lžičky ikea (jsou moc silné do zásobníku na příbory…).
Jako zásadní spíš vidím zjištění, zda je myčka vhodná na používání tablet, protože jsem byla celkem překvapená, že ne každá si s tabletama poradí!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit