Myčka a dvířka

197
25.3.11 19:39

Myčka a dvířka

Zdravím holky, potřebovala bych poradit. Kamarádka si koupila myčku tuším Whirlpool a když otevře dvířka, ty se jí automaticky zavírají. Prostě nedrží otevřené. To je asi špatně, ne? Nedokážu si představit, jak bude vyndavat a zandavat nádobí? Přece při každém vyndání talíře nebude otvírat dveře? My máme Boschku, tam nám otevřené drží. Tak nevím. Co si myslíte vy? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
25.3.11 19:57

a to je myčka která je už zabudované v kuch. lince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 19:57

Ahoj,
my mame Bosch a samotny dvirka se taky otevreny neudrzi, musi byt vysunuty ten dolni rost na nadobi. Tchyne ma Whirlpool a musi to mit vysunuty taky. Pokud se to neudrzi otevreny, kdyz je suplik venku, je to na reklamaci, rekla bych :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58840
25.3.11 19:59

Nám myčka dělá to samé a snad to dělají jenom vestavné. Taky mám myčku Bosch. Mamka má samostatně stojící a dvířka jí drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.3.11 20:00

jj, je zabudovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
25.3.11 20:01

Tak abych to trošku z formulovala,jde mi o to že jsem měla myčku ještě nezabudovanou a po otevření dvířek mi jaksi dvířka nedržela ale jak se zabudovala a dala se na ní deska tak už je to OK a dvířka drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.3.11 20:04

nam to zatim taky dela. ale jeste tam nemame namontovanou desku na dvirkach - z linky. ta to pry zatizi a pak uz to delat nebude. vestavne jsou pocitane na to, ze na nich bude jeste deska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 20:05
verisek píše:
Tak abych to trošku z formulovala,jde mi o to že jsem měla myčku ještě nezabudovanou a po otevření dvířek mi jaksi dvířka nedržela ale jak se zabudovala a dala se na ní deska tak už je to OK a dvířka drží.

Jo to je fakt, mame taky vestavnou, sice uz sedm let, ale porad nejsou lidi na pridelani dvirek :zed: Kazdopadne to s suplikem drzi a ten stejne vytahuju, kdyz tam davam nebo vyndavam nadobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.3.11 20:09

aha, tak to bude ono, ještě tam nemají dvířka. Právě my ale máme tu Bosch taky ještě bez dvířek a nám drží, tak mě to trošku vyvedlo z míry. Každopádně díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
25.3.11 20:44

Já mám whirlpoolku a moji rodiče taky a dvířka mi drží otevřené sami. Ale známá má myčku, nevím jako značku a taky musí hned po otevření dvířek vyjet ten spodní koš. I s prázdným už to drží. Některé typy myček jsou asi tak dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.3.11 21:00

Nám taky Whirlpoolka plně integrovaná bez dodělaných těch předních dvířek nedržela otevřená, pak už jo. - Jak moc dvířka nechám pootevřené, tak zůstanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
25.3.11 21:11

já mám bosch volně stojící a normálně mi ty dvířka drží, tchyně má bosch taky volně stojící a nedrží jí a když náhodou u ní něco dávám tak mě to šíleně rozčiluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 21:20

mycku ted nemame, ale predtim jsme meli, a take neudrzela otevrena… jen kdyz byl vyjetej spodni foch na talire… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.3.11 23:17

Nám to vestavná taky dělá, ale pro to že ta menmáme namontovanou dfesku, bylo mi řečeno, že až se tam dá dřevěná deska, tak že to bude v pořádku a budou držet dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.4.11 00:28

Všechny vestavné myčky jsou určeny k zabudování do kuchyňské linky, jsou rozděleny v základě do dvou skupin. S panelem - ty které mají viditelné ovládání a integrované - ty které mají ovládání dostupné po otevření dvířek. U obou dvou typů je nutné namontovat dvířka (většinou schodné s kuch. linkou). V opačném případě se Vám budou zavírat. S pozdravem Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí