Myčka BOSCH SMS57L12EU
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka BOSCH SMS57L12EU
Chci si koupit přesně tuhle myčku https://www.datart.cz/…57L12EU.html, prosím holky která ji máte, napište mi vaše všechny PRO
a PROTI
této myčky. Budu ráda i za všeobecné rady od vás všech co máte novější myčky. Jinak koukám na myčky zn.BOSH,SIEMENS a WHIRLPOOL. Nikdy jsem myčku neměla a nevím zdali vybíráme správně, ať se po jednom roce používání nebiju do hlavy co jsem to koupila
.
Moc Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bosch myčky jsou super. Já osobně bych brala než košík na příbory šuplík a přijde mi možná malinko hlučnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, koukam, že to šuplík má. Program na sklo asi nepotřebujes, já myslím, že v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, nevím jestli uplně totožnou, ale řada bude stejná.
Vypadá uplně stejně, jako naše.
Jede osmý rok a bez vady…občas zazlobí se špatným mytím, ale stačí rozebrat, vymýt filtr, pročistit ramena, nechat projet čističem a jede zase jako nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já koukala a tenhle typ by měl mít tu zásuvku. Jinak to bylo taky hlavní kritérium, košík nechci. mamka ho má a připadá mi že má příbory špinavé a nepřeplňuje to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme tuto mycku, akorát 40 cm, je super, tichá, nádobí myje krásně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam totoznou, akorat moje ma udavanou nizsi spotrebu vody, je to model pro UK. Je uplne super, nemam co vytknout, ticha, umyje i zaschla michana vajicka, ovesnou kasi, kvasek atd. Eco program teda trva 3 a pul hodiny, ale poustim ji na noc a behem dne neni problem stisknout zrychlujici tlacitko a treba auto program, to pak myje asi hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mi nevadí, že pojede přes noc 3 hodky, do ložnice si ji nedám přece
.
Celkem koukám dobré reakce. ještě počkám týden a pak jdu na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám podobnou, jen s lepší spotřebou vody. Mě myje taky eco program 3 hodiny, ale zvykla jsem si. Často nechávám odložený start, ráno je umyto, otevřu, vyjede pára a než se vzbudím a postarám se o děti, tak je suché.
My máme teda tvrdou vodu, tak mytí jako takové je pak na kvalitě tablet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Soused měl Bosch myčku, vydržela mu záruku a pak opravář řekl, že oprava by se nevyplatila, protože Bosch (i Siemens ) mají drahé náhradní díly, že si má raději koupit novou. Bylo mu doporučeno Beko.
Tak má Beko za 9 000,– a spokojenost.
Ale každý opravář může mít jiný názor a tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavoučnicee mám v druhém bytě myčku Bosch a myje už asi 8 let bez poruchy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před 8 lety se ještě vyráběli kvalitní spotřebiče bez kuvítek, ale možná je to kus od kusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já má asi štěstí, nám se zatím nikde nic nerozbilo, pračka, lednička, nic.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda byla s Bekem myckou hrozne nespokojena, stejne tak s Whirpool. S Boschkou jsem spokojena maximalne, uvidim, jak po zaruce, ale s temi predchozimi byly problemy hned od zacatku. Tohle je prvni mycka, ktera mi dobre myje. Nasi maji druhou Boschku behem dvaceti let, ted ji maji asi paty rok. A pred osmi lety uz se tedy o kurvitkach mluvilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit